Zodia Leului - Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase

Zodia Leului (Leo) : 23 iulie - -23 august



-Element : foc
-Planeta conducatoare :Soare
-Planeta carierei : Venus
-Planeta dragostei : Uranus
-Planeta banilor : Mercur
-Planeta sanatatii si a carierei : Saturn
-Planeta casei si a vietii de familie : Pluton

-Culori : portocaliu , auriu , rosu
-Culori care favorizeaza acumularea puterii : galben , galben-portocaliu
-Culori care promoveaza dragostea , relatiile romantice si armonia sociala : albastru ultramarin , indigo , negru
-Calitati necesare Leului : modestia
-Virtuti predominante : abilitati de lider , autorespect , incredere in sine , generozitate , creativitate
-Dorintele predominante : veselie , jubilatie , nevoia de a straluci
-Caracteristici de evitat : aroganta , vanitate , autoritarism

-Numere norocoase : 1 , 3 , 9 , 93
-Cea mai buna zi a saptamanii : duminica
-Pietre pretioase : ambra , citrin , crisolit , diamant galben
-Metale : aur
-Parfum : pergamot , tamaie , mosc , neruli
-Lemn : nuc
-Floare : filimica / galbenele (Calendula vulgaris)
-Animal : leu
-Material textil : brocart

-Semne zodiacale cu cea mai mare compatibilitate : Berbec , Sagetator
-Semne zodiacale cu cea mai mare incompatibilitate : Taur , Scorpion
-Semnul zodiacal cel mai favorabil in finante : Fecioara
-Semnul zodiacal cel mai favorabil in cariera : Taur
-Semnul zodiacal de sustinere emotionala :Scorpion
-Cel mai bun semn zodiacal pentru casatorie sau parteneriat : Varsator
-Cel mai bun semn zodiacal pentru proiecte creative : Sagetator
-Cel mai bun semn pentru distractie : Sagetator
-Semnul zodiacal de sustinere si indrumare spirituala : Berbec , Rac


Zodia Berbecului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Gemenilor .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Racului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Balantei .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Fecioarei .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Sagetatorului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Capricornului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Scorpionului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Varsatorului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Pestilor .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Leului - Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase Zodia Leului - Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2009 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Dragut...:-? Unele se potrivesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt leu si mam casatorit cu varsator si avind si o fetita ne am despartit iar el e cu alta acuma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimata doamnă, eu nu cred ca s-au căsătorit un leu și un vărsător ci mai degrabă a fost o relație între 2 oameni incompatibili. Incompatibilitatea provine din cultură, principii, credințe diferite și chiar dacă am avea aceleași credințe și principii tot nu am avea o căsnicie perfectă. Indiferent ca te crezi leu, sau ca te consid ei vărsător, peoblema nu vine de la predicțiile zodiei sau de la niște cuvinte scrise de niște astrologi care nici macar nu se înțeleg pe ei, ca oameni. Zodiile nu sunt valabile în realitate. Atât un leu cât și un varsator pot fi călcați în picioare dacă se ridica un Hitler mâine și vrea sa-si bâtă joc de demnitatea ta. Credeți ca în lagare nu au fost mii de lei și totuși Niciunul din ei nu s-au impus. Pentru ca, vedeti dvs., oamenii se aseamănă între ei prin natura păcatului și se deosebesc prin virtuți. Eu nu cred prostia aceea din zodiac care spune ca leii sunt cei mai mândri, este o aberație. Și poate și eu sunt născut în aceeași zi cu Enescu! În realitate observăm cu toții ca fiecare se mândrește cu ceva, poate mai mult ca mine și ca tine, fiecare are nevoie să fie observat de ceilalti, s.a.m.d. Există și alte dispoziții cum ar fi ca unii sunt mai retrași, alții mai sociali dar asta nu ține de zodii!!! Mândria, dacă va mai aduceți aminte, este păcatul datorită căruia satana, cel mai strălucitor înger, a fost izgonit din cer. "Și l-am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer". Dumnezeu ne-a dat libertate și libertatea această nu se refera la faptul ca trebuie să mergem goi pe stradă sau știu eu ce alfa grozavie, ci înseamnă ca avem posibilitatea să alegem să fim nobili sau fiare salbatice. Căci cum putem să ne numim atunci când ne comportam mai rău ca animalele, atunci când facem din sex un stil de viață, sau devenim violatori, criminali etc,etc. Drept urmare, va sfătuiesc să va cercetați atât pe dvs cât și pe soțul dvs și sa reflectati la relația pe care ați avut-o și să înțelegeți ce nu a mers. Dar în cercetarea aceasta să lăsați deoparte zodiile și să căutați patimile. Atunci ve-ti înțelege și de ce nu a mers. Sper ca intr-o zi să aud de bine!

      Ștergere
  3. Zodia e doar o particica dintr-un tot intreg ,mai exista si cultura,educatie,mediu etc;asa ca omul daca are placere si dorinte se poate combina si cu cea mai incompatibila zodie si sa traiasca o viata fericita)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt intru totul de acord cu tine

      Ștergere
    2. Sunt adevarate....sunt berbec iar fostul sot fecioara....incompatibilitate extrema...

      Ștergere
    3. Vorbiți prostii! Bănuiesc ca nu v-ati căsătorit după 2 zile de la prima întâlnire! Astfel ca, explicati-mi și mie cum ați reușit să fiți compatibili înainte de căsătorie si după căsătorie ați devenit total incompatibili!?! Pentru ca dacă erați atât de incompatibili, nu v-ati mai fi aruncat intr-o relație de dragul de a fi împreună! Problema este alta:egoismul! Sau altfel spus cât de mult renunțam la noi pentru a îl primi pe celalat în viață noastră! Ia cercetați mai bine ce înseamnă Căsătoria! Cele mai multe cupluri pățesc în ziua de astăzi același lucru. De ce? Pentru ca pun pe primul loc sexul și ei nu mai au timp să se cunoască. Ajung să se plictisească unul de celalat prea repede și se trezesc cu niște responsabilități pe cap pe care nu vor să și le asume. Cred ca o să aveți probleme în toate relatiile cu gândirea asta. Așteptați să va dea asa-zisul "destin" un bărbat în zodie de foc și să va creeeze condiții perfecte, un sextil ca să fiți intr-o compatibilitate extremă! Apropo, o să vând de maine bucăți din Marte ca să va aducă noroc în viață. Sunt sarcastic poate, dar nu cred ca trebuie pusă problemă astfel. Faptul ca nu ați ales bine individul cu pricină nu îl mai luați în calcul....

      Ștergere
  4. Dar totusi leoaicele se potrivesc cu leii sau nu, sau in ce ce conditii? mie una nu mi/au fost benefice relatiile cu ei, leii, desi le admiram calitatile de lideri... n/am putut merge alaturi de ie. profesional a functinat relatia , pe alte planuri nu. Tu ce crezi Diana?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii nu sunt zodii! Zodiile sunt doar niște etichete pentru oamenii care preferă să se considere animale! Nu suntem nici lei, nici balanțe, suntem oameni și datoria noastră este să ne comportam ca oamenii, nu prin instincte precum animalele! Treaba cu zodiile este o prostie care te încadrează în niște limite atâta vreme cât vrei să rămâi un om limitat! Pentru necunoscători, există 2 tipuri de zodiac: tropical și sideral. Pe cel tropical îl cunosc toți, este cel care spune ca leii sunt născuți între 23 iulie și 22 august. În realitate, soarele nu se afla in acest interval in constelatia leului in intregime. Oamenii de știință și astrologii care folosesc zodiacul sideral, cunosc acest lucru. În realitate, soarele nu sta în nicio zodie (constelație) o lună de zile precum au rotunjit americanii zodiacul tropical, ci fiecare zodie variază ca număr de zile. Zodia leu spre exemplu, variază în intervalul 10 august-16 septembrie, aceștia sunt leii! Pentru mai multe detalii puteți căuta pe net "Sidereal signs". Cu toate astea, nimeni nu poate să spună ca el este leu, sau săgetător sau orice altceva pentru ca astrologia înseamnă să calculezi poziția tuturor planetelor din sistemul nostru solar, la nașterea individului. Spre exemplu, poți să ai soarele în leu, luna în balanță, Jupiter în balanță, saturn în balanță, Marte în balanță. În acest caz, astrologii spun ca tu prezinti mai mult caracteristicile zodiei balanță... Să fim oameni, căci atunci când suntem oameni și ne supunem legilor lui Dumnezeu, nicio zodie nu ne va limita existența noastră! Citiți ce spune Sf. Ioan Damaschin despre zodii, spre exemplu! Să crezi ca niște pietre îți pot influența destinul, înseamnă prostie! Materia este creată de Dumnezeu iar Dumnezeu a făcut omul ca cea mai măreață creația a Sa, deci omul nu poate fi influențat de planete, asteroizi sau pietre!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.