Femeile si gentile lor fermecate ! Ce fel de geanta ti se potriveste ?

Accesoriu decorativ dar si necesitate , geanta unei femei este invaluita intr-un mister cu atat mai fascinant cu cat ea reprezinta un tabu sau un obiect inaccesibil barbatilor.

Alegerea unei genti care sa se potriveasca personalitatii sau corpului unei femei poate juca feste , poate marturisi o optiune sau poate pune in valoare indefinitele armele ale seductiei .Poti gasi in randurile de mai jos cateva mici trucuri care te pot ajuta sa iti alegi geanta care sa ti se potriveasca in mod ideal.

Indiferent daca o femeie este atrasa catre un stil in pas cu moda , unul clasic sau unul lejer , de strada , scopul final al unui articol de imbracaminte este de a corespunde cu tinuta femeii , de a crea frumusete si eleganta.Uneori , alegerea unei rochii sau fuste reprezinta un proces "creator " chinuitor , care se poate intinde de-a lungul a mai multor ore...Te-ai gandit ca ar putea fi necesar sa acorzi o atentie la fel de mare si tipului sau stilului de geanta purtata in ocazii mai mult sau mai putin mondene ?

O geanta poate pune in valoare sau poate oblitera formele corpului la fel ca si o pereche de pantaloni sau o fusta. Stiai ca pentru a crea o senzatie de echilibru si armonie este necesar sa porti o geanta a carei forma sa fie opusa celei a corpului tau ? Pe de alta parte , geanta trebuie sa fie proportionata cu trupul tau.Daca esti inalta si supla , o geanta mare , tip sac , atarnata de umar iti poate "complimenta" sau "condimenta" aspectul fizic.Daca nu esti prea inalta , dar ai un corp cu forme voluptoase , trebuie sa te orientezi catre ceva opus , adica o geanta inalta si rectangulara sau una lunga si subtire.
Cele mai multe dintre femei arata bine cu o geanta care coboara pana la jumatatea torsului, intrucat aceasta le pune in valoare soldurile.

O scurta prezentarea a tipurilor clasice de forme a corpului unei femei si a gentilor corespunzatoare acestora te poate ajuta sa iti faci o idee :

- Bust ingust / posterior larg.
Daca ai soldurile mari sau un abdomen plinut si un bust mai mic , trebuie sa porti o geanta prin care sa iti armonizezi corpul , adica o geanta cu curele scurte , atasate strans sub brat.

- Bust mare / posterior mic.
Daca nu iti doresti sa atragi privirile asupra amploarei bustului tau , trebuie sa distragi atentia de la el purtand o geanta lunga dintr-un material pliabil sau moale.

- Corpul tip clepsidra.
Daca ai un astfel de trup , ti-l poti etala cu mandrie.Aceasta tip de corp caracterizeaza o femeie cu forme echilibrate ale bustului si posteriorului , cu o talie reliefata .Este considerata forma ideala a corpului unei femei.Esti o norocoasa , poti sa porti orice fel de geanta iti doresti.

- Corp subtire.Bust mic / posterior mic.
Dacae esti supla in mod natural , probabil ca te-ai confruntat deja cu unele dileme legate de imbracamintea potrivita si ai gasit si rezolvarea . Daca supletea este un lucru la care tii , un obiectiv atins prin anumite diete sau activitati fizice , probabil ca iti doresti sa iti afirmi forma corpului.Solutia consta in a adauga dimensiune la silueta ta.Nu trebuie sa alegi o geanta care sa stea prea apropiata de trup.Orienteaza-te catre genti fara forme definite , tip sac , eventual , cu decoratiuni sau modele textile asezate pe orizontala.

- Corp plin. Bust mare / posterior mare
In general , cu cat ai un corp mai rotund cu atat mai mult geanta pe care ti-o alegi trebuie sa aiba o structura geometrica mai evidentiata.Pentru acest tip de corp , sunt importante atat forma cat si culoarea gentii.Culorile trebuie sa fie discrete ; cea mai potrivita ar fi o geanta monocroma , cu un model minim sau chiar fara nici o decoratiune.Ochii celor din jur trebuie sa fie atrasi catre partea superioara sau centrala a torsului cu ajutorul unei curele de lungime medie.

Atunci cand esti pe cale sa iti cumperi o geanta , trebuie sa o probezi in fata oglinzii la fel ca si o rochie sau un alt articol vestimentar.Aminteste-ti ca locul in care geanta iti atinge corpul este accentuat sau pus in evidenta.De exemplu , daca porti o geanta sub brat , in dreptul sanilor , ochii vor fi atrasi catre geanta.
Atunci cand vrei sa faci o alegere , trebuie sa iti aduci aminte ca nu intotdeuna geanta purtata de cea mai buna prietena ti se poate potrivi si tie.O geanta nu este doar un recipient pentru bunurile tale personale ci si un accesoriu care contribuie la stilul tau si la infatisarea ta.

Te mai poate interesa :

Corpul perfect al femeii
Femeile si gentile lor fermecate ! Ce fel de geanta ti se potriveste ? Femeile si gentile lor fermecate ! Ce fel de geanta ti se potriveste ? Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.