Semnatura iti dezvaluie personalitatea

Interpretarea felului in care semnezi se presupune ca ar avea capacitatea de a-ti descoperi caracteristici necunoscute ale personalitatii sau caracterului , expertii in domeniu afirmand ca aceasta metoda ar fi mult mai revelatoare decat grafologia sau interpretarea scrisului .Partizanii identificarii personalitatii prin intermediul semnaturii sustin ca atunci cand scrii un text , mintea iti zboara printr-o gama larga de idei , mai multe scrieri ale aceleiasi persoane oferind diferite interpretari in functie de sentimentele sau preocuparile interioare de moment .Pe de alta parte, semnatura , intrata in reflex , ofera una si aceeasi , constanta analiza.

Estetica unei semnaturi nu reflecta intotdeuna o persoana echilibrata sau armonioasa.S-a observat , uneori, ca o semnatura frumoasa poate ascunde un individ crud sau periculos pentru cei din jur.In mod contrar , o semnatura complicata sau imbarligata poate desemna o persoana curajoasa sau buna la suflet.De exemplu , semnatura lui Mahatma Gandhi se inscrie in cea de-a doua categorie.

Oamenii cu o personalitate marcanta au tendinta de a scrie prima litera din semnatura cu un caracter foarte mare.Aceasta caracteristica se spune ca este insemnul celor stabili in viata , influenti si faimosi.O astfel de semnatura , cu prima litera mare si celelalte litere mici , este specifica persoanelor care se ridica pe scara sociala printr-o munca dedicata si sarguincioasa.Unii oameni din aceasta categorie , in ciuda eforturilor lor , nu ajung sub lumina reflectoarelor, dar se remarca printr-o mare inteligenta si ajung de obicei in posesia unei considerabile averi.

Semnaturile indescifrabile , facute in graba , nu sunt de bun augur ! Oamenii care isi scriu astfel identitatea se aseamana semnaturilor lor si nu sunt constienti de capacitatile lor.Ei fie nu inteleg sensul vietii care le sta inainte , fie nu dau atentie acestui lucru.Adeseori, sunt comozi ori lenesi , si lucreaza fara un prea mare entuziasm , astfel incat rezultatele muncii lor nu sunt de calitate.De fapt, mai nimanui nu ii place sa le dea ceva de lucru.Astfel de persoane nu reusesc , de obicei , sa aiba succes nici in viata de familie , atmosfera din casnicia lor fiind dominata de suspiciune si neincredere.Se spune ca diplomatii sunt cei mai reprezentativi indivizi din aceasta categorie , intrucat cariera ii obliga sa se dedea jocurilor duble si ipocriziei.

Persoanele autentificate de semnaturi mici , indescifrabile , cu spatii intre litere , sunt foarte inventive sau sirete , gata de a trece peste orice limita pentru a-si atinge telurile egoiste.Astfel de oameni se implica cu placere in politica , atata timp cat consideram politichia drept un camp de lupta al egosimului.Unii indivizi din aceasta categorie dau cu greu dovada de simtaminte umane , altele se dedica, pare-se , terorismului !

Oamenii generosi si binevoitori sunt caracterizati de o semnatura "usoara", fara a apasarea excesiva a uneltei de scris pe hartie , o semnatura simpla care marturiseste simplitatea inimii lor.Persoanele cu astfel de semnaturi par a fi , in genere , artistii, pictorii , cantaretii sau scriitorii.Cei care pun doua linii orizontale sub semnatura sunt perseverenti si sarguinciosi, dar au tendinta de a fi slabi de inger si a fi in continuu ingrijorati de viitor ; adesea depresivi , pot flirta cu gandul sau fapta sinuciderii.

Cei care isi scriu prima litera a prenumelui urmata de numele de familie si , eventual , adauga unul sau mai multe puncte sub semnatura , sunt considerati foarte norocosi , spunandu-se ca se nasc pentru a culege roadele sadite in reincarnari anterioare.Ei sunt , de cele mai multe ori, religiosi , vorbesc pe o tonalitate joasa , au un suflet simplu si sensibil si, din aceasta cauza, sunt lesne de inselat.

Oamenii care obisnuiesc sa isi scrie intreg numele intr-o semnatura sunt adeseori foarte originali sau deosebiti de cei din jurul lor.Atunci cand traseaza o linie dedesuptul numelui , aceasta semnifica spiritualitatea lor.Sunt persoane foarte zeloase , care stiu cum sa-si foloseasca surpulsul de energie.Atunci cand se privesc intr-o oglinda o fac pentru a constata daca au constiinta curata .Ei intretin relatie apropiata cu Dumnezeu , nu cunosc decat in teorie conceptele de egoism sau lacomie si contribuie cu inovatii indiferent de domeniul lor de activitate.

Poate ca , dupa ce ai citit aceste randuri , ai putea fi tentat sa iti schimbi semnatura ... Un lucru zadarnic, caci semnatura nu creeaza personalitatea, ci interioritatea unui om isi gaseste exprimarea printr-o semnatura.Desigur, reusita schimbarii personalitatii, gratie unei perseverente si straduinte benefice, se poate reflecta in modificarea felului in care semnezi.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Semnificatia secreta a numelui in numerologie

Grupa sangelui si personalitatea

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea

Forma mainii si personalitatea | Ghicitul in palma (1)
Semnatura iti dezvaluie personalitatea Semnatura iti dezvaluie personalitatea Reviewed by Diana Popescu on iunie 02, 2010 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Articolul l-ai cules dintr-o carte? Te întreb pentru că mă interesează mai multe amănunte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu , nu dintr-o carte.Eram si eu interesata de acest subiect si am dat pe internet peste cateva lucruri de acest gen , pe care le-am transpus in articol.Asta nu inseamna ca nu voi cauta mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca ai dreptate ce scrii aici dar eu a-si vrea sa comunic cu tine atunci pot sa-mi dau seama cu cine am dea face.Merci mult si contacteazama nu o sa-ti para rau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu mai ramai la statutul de anonim...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am înţeles. Oricum te citesc zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Păcat că oamenii cred în astfel de povești, și în loc să fie exact ceea ce sunt, încearcă să se schimbe după cum bate „vântul”.

    Desigur, m-am bucurat nespus, când am citit ultimul alineat — cred, că acesta din urmă este unicul lucru veridic din acest articol — însă, mulți vor fi cei care probabil vor ignora acest mesaj, căci e mult mai plăcut să știi că lumea te consideră inteligent — doar în semnătura ta pentru prima literă folosești un caracter de patru șchioape.

    În fine, sunt atât de mulți oameni care au schimbat lumea spre bine, însă care, conform presupunerilor eronate din articol, ar fi trebuit să fie niște deputați lași și corupți.

    ps. Ah da, fug!, căci trebuie să-mi modific semnătura — 5 puncte sub semnătură, care la rândul ei va începe cu prima literă foarte MARE și desigur, va avea minim 50 de caractere ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai idiotii cred in asa eva !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.