Sărutul din vis – Simbol și semnificație


Analiza şi intepretarea visurilor despre sărut 

Visele în care săruţi sau eşti sărutat simbolizează aproape orice, de la afecţiune şi intimitate până la moarte. 
Persoana care (se) sărută în vis şi sentimentele care apar după un astfel de sărut sunt mijloace de a interpreta cât mai corect semnficațiile unor astfel de evenimente onirice. 

Visul sărutului ca simbol al intimităţii 

Semnificaţia săruturilor din viaţa reală poate ajuta la înţelegerea celor din visuri. Sărutul înseamnă, în primul rând, intimitate. De fapt, sărutul este considerat adesea drept cea mai intimă formă de legătură dintre doi oameni, uneori chiar mai intimă decât actul sexual. 
Îndrăgostiţii dăruiesc sărutări celor iubiţi. O mamă sărută locul vătămat al unui copilaş şi îi aduce astfel alinare. Sărutările pe obraji reprezintă forme de salut sau semne de afecţiune. 

Cele mai visate visuri | Semnificatia viselor
Visele in aforisme, citate, maxime
De ce sarutam ? Fiziologia si psihologia sarutului

Visurile despre sărut pot mărturisi dorinţa de intimitate sau afecţiune. Dacă cel care visează a trecut printr-o perioadă de izolare, visul în care este sărutat poate dezvălui dorinţa pentru orice fel de formă de contact cu o fiinţă umană. 
Dacă visătorul a trăit o vreme în celibat, visul sărutului poate însemna doar nevoia unei relaţii sexuale, dar şi de afecține din partea sexului opus. 
Dacă o persoană care visează despre un sărut a trecut printr-o experiență dureroasaă, fie ea fizică, mentală , emoţională sau spirituală, atunci acest vis poate fi o recunoaştere a durerii îndurate şi o expresie a dorinţei de a se vindeca . 
În cazul în care persoana care visează despre un sărut este fericită şi mulţumită, visul acesta exprimă fericirea şi sentimentul de satisfacţie datorat conectării profunde cu viaţa. 

Enciclopedia sărutului

Visul sărutului ca simbol al trădării 

Sărutul lui Iuda este indiscutabil cel mai cunoscut sărut al înşelăciunii. De vreme ce acest gest de trădare a lui Iuda a devenit atât de adâncit în subconştientul colectiv, el reprezintă unul din simbolurile fundamentale din visuri. 
Întrucât visele pot fi accentuări ale impresiilor intuitive din viaţa reală, atunci când visezi că un prieten apropiat te sărută nu înseamnă de obicei că acea persoană te va trăda. Atunci când, însă, sărutul dat de cineva apropiat în vis îţi creează o stare de mare tulburare interioară, poţi interpreta acel vis că semn al unei trădări viitoare. 
Alte ocazii în care trădarea poate fi anticipată de un vis sunt cele în care visezi că eşti sărutat de cineva care n-ar trebui în viaţa reală să facă un astfel de gest .De exemplu, poate fi vorba despre un preot, un şef sau prietenul cel mai bun al partenerului tău de cuplu. 
În cazurile de mai sus, oamenii care visezi că te sărută trebuie să fie consideraţi în mod simbolic. Amicul înşelător care te sărută în vis nu reprezintă neapărat aceeaşi persoană din viaţă reală, ci poate simboliza orice alt prieten infidel din realitate. Şeful visat nu îl desemnează chiar pe boss-ul tău în carne şi oase, ci o trădare sau un complot de la serviciu. În mod asemănător, preotul care te sărută în vis poate însemna că te simţi trădat din punct de vedere spiritual. 


Sărutul din basme şi poveşti 

Atunci când sărutul apare în contextul lumii basmelor, visul sărutului capătă o altă semnificaţie arhetipală. 
Dacă sărutul lui Iuda este unul al morţii, sărutul magic din poveste este unul al vieţii. În basme, sărutările îi eliberează pe prinţi din starea aparentă a unei broaşte, trezesc prinţesele dintr-un somn de moarte şi au chiar darul de a aduce viaţă în trupurile celor morţi. 
Ca simbol arhetipal, visul sărutului semnifică o transformare totală, scăparea de blestemul de a face la infinit acelaşi lucru, renaşterea, recâştigarea unor părţi esenţiale ale sinelui, chiar învierea. 
În visurile de acest fel, poţi să visezi că faci parte dintr-un basm sau că eşti sărutat de un personaj de poveste ori de o persoană necunoscută, care prin acest gest îţi transmite o stare de fericire absolută. 


Visurile în care sărutul vine de la o persoană de acelaşi sex 


Acest gen de visuri nu sunt atât de rare, aşa cum s-ar crede, în rândul heterosexualilor. 
Dacă cel care visează nu are nici o tendinţa de homosexualitate, visul în care un sărut este dat sau primit de / de la o persoană de acelaşi sex semnifică, în mod suprinzător, un nou motiv apărut în starea de veghe, ca o persoană să îşi iubească mai mult sinele sau viaţa, ori poate indica nevoia de mai multă dragoste faţă de sine însuşi. 


Regulile sărutului

Visul sărutului unei persoane iubite sau fostului iubit 

Adeseori, cei care visează că sărută sau sunt sărutaţi de cineva pe care îl iubesc în secret sau neîmpărtăşit în viaţă reală, ajung la concluzia greşită că dorinţa de a fi împreună cu cel dorit se va împlini. Atunci când o persoană îşi sărută în vis ex- ul, un fost iubit sau partener pe care îl regretă, ajunge să spere că acest vis prezice o împăcare în viaţă reală. 
Din păcate, aceste tipuri de vise nu poartă nici o profeţie, ci reprezintă doar un mod prin care subconştientul consolează persoană adormită, aducându-i în vis realizarea dorinţelor neîmplinite pe plan real. 


Alte semnificaţii ale sărutului din vis 


- Sărutul dat în fugă sau pupicul aşezat pe obrazul tău de către o rudă poate reprezenta nevoia ta de a fi aprobat de către oamenii aflaţi în poziţii de conducere sau persoane autoritare, de tipul celor parentale. 
- Dacă te fereşti din calea unui sărut înseamnă că te simţi sufocat de către oameni autoritari sau care te fac să te simţi că un copil. 
- Sărutul unei persoane la care ţii poate exprimă fie o nevoie de a fi mai apropiat faţă de acea persoană, fie afecţiunea profundă faţă de cel visat,inclusiv în subconştient. 
- Atunci când visezi copii sarutandu-se, ţi se anunţă fericire, reuniuni de familie sau satisfacţii la serviciu. 
- Visul în care îţi săruţi mama semnifică că vei avea succes în ceea ce întreprinzi, vei fi apreciat şi iubit de prietenii tăi. 
- Sărutul unui frate sau unei surori denotă plăcere şi satisfacţie în asocierea cu una sau mai multe persoane. 
- Sărutul iubitului / iubitei în întuneric semnifică pericole şi angajamente imorale faţă de persoane de sex opus. 
- Sărutul iubitului / iubitei în lumină sugerează că ai întotdeuna intenţii onorabile în legătură cu persoanele de sex opus. 
- Sărutul unui străin / unei străine înseamnă atitudini şi intenţii imorale sau gânduri perverse. 
- Sărutul furat cuiva sau împărtăşit pe ascuns denotă pericol în activităţile pe care le desfăşori. 
- Dacă îţi vezi în vis rivalul / rivala sarutandu-ţi partenerul iubit înseamnă că eşti în pericol ca iubitul / iubita să îşi piardă respectul faţă de tine. 
- Persoanele căsătorite care îşi împărtăşesc săruturi reprezintă armonia prezenţa sau preţuită în viaţă de familie. 
- Dacă visezi că săruţi pe cineva pe gât înseamnă că ai înclinaţii pasionale şi dai dovadă de o slabă stăpânire de sine. 
- Atunci când visezi că săruţi un duşman ţi se prevesteşte că eşti pe cale să te împaci cu un prieten supărat pe tine. 
- Dacă o fată visează că o altă femeie îi sărută iubitul, înseamnă că este privită cu invidie sau gelozie de o falsă prietenă. 
- În credinţă ţiganilor, visul unui schimb de sărutări semnifică o ceartă care va avea loc în curând.

Copyright © diane.ro

Sărutul din vis – Simbol și semnificație Sărutul din vis – Simbol și semnificație Reviewed by Diana Popescu on iulie 18, 2010 Rating: 5

223 de comentarii:

  1. am visat ca plangeam si o sarutam pe gura pe o femeie de acelasi sex feminin

    RăspundețiȘtergere
  2. hai sa va spun si eu ceva,iubesc in secret si il visez aproape in fiecare seara,dar privirile lui au ajuns saruturi pasionale in vis un vis care ma doare,ca nul pot atinge,intr_o zi i_am spus cal visez si nu este pentru prima oara,dar am terminat cafeaua si am esit grabita si plina de rusine dar el a ramas strigand in urma ....si eu te visez....se spune ca pasiunile dragostei se transmit prin vis iar acolo in lumea basmelor totul e posibil pentru_ca visele comune sunt adevarate sentimente care se nasc si se transmit vibratiile si dorintele in vise.

    RăspundețiȘtergere
  3. am visat si eu ieri noapte un prieten care anul trecut l-am cunoscut si a vrut sa fie cu mine dar eu nu am vrut sa fiu cu el si dupa un an l-am visat ca ma saruta pe frunte,pe obraz si apoi pe gura,dar era lumina in camera.ce inseamna acest vis?cristina

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu in fiecare noapte visez baiatul p care il iubesc foarte mult si am avut o intamplare cu el in seara de 6 dec. intr'un bar am stat cu el si ma sarutat de mai multe ori si dansam in bratele lui.si a avut un accident cu motorul si akum este in spania.si visez toata seara momentele petrecute cu el in acea seara si k o sa fim impreuna?Ce vrea sa insemne visul meu?.Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Însemna ca introduce bună zi o să fiți inpreuna asta dacă nu se întîmpla ceva

      Ștergere
  5. Inseamna ca ai trait un eveniment de referinta al vietii tale personale si, tocmai de aceea, daca nu il poti retrai in realitate faci lucru asta in vis.

    RăspundețiȘtergere
  6. am nevoie de ajutor , tot il visez pe baiatul ce-l plac el nu este din acelasi oras ca si mine , lam vazut in tabara , ne placea unul de altul (sper) , si il visez intrun loc frumos intrun bar afara cu piscine , in curtea unui hotel la care am fost foarte frumos acolo , stam de vorba si era o apa maree ca un lac imens , mai era acolo si o dusmana de a a mea , stateam si vorbeam cu el , ce vrea sa insemne

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu o visez femeia de care m-am indragostit,si din pacate nu se poate sa se mearga mai departe. In vis ajungem la saruturi de alea pasionale,ea e cea care indrazneste sa ma sarute iar eu simt nevoia mereu sa o imbratisez si sa o simt aproape. plus eu ii declar in vis dragostea. Frumoase visuri, macar sa ne bucuram ca visam :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am visat ca ma saruta pasional sotul meu dar eu nu ractionan an niciun fel....ce anseamna tradare..

    RăspundețiȘtergere
  9. Exista mai multe interpretari. Una din ele poate fi ca te-ai indeparatat de sotul tau sau ca el nu este la fel de iubitor ca altadata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa ce ne am despartit, L am visat...eu imi doream tare mult sa l sarut, insa el ma tot respingea si sufeream tare! cred ca nu vom mai fi niciodata impreuna...nici in vis nu reusesc sa fiu cu el ma tot respinge:((

    RăspundețiȘtergere
  11. Aproape in fiecare noapte visez ca ma saruta un necunoscut. De fiecare data e alta persoana. Ce vrea sa insemne asta? :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu inseamna ca esti instabila emotional sau (Doamne fereste, usuratica), ci ca ai nevoie sa iti reversi afectiunea ori senzualitatea catre cineva, dar nu esti inca hotarata catre cine, sau cauti cam de mult timp un baiat/ barbat potrivit visurilor tale. Pe de lata parte, acest vis poate semnifica ca ai ajuns la o etapa din viata cand nu esti decisa incotro sa te indrepti

    RăspundețiȘtergere
  13. Este a sasea oara in ultima luna cand visez ca ma pierd intr-o cladire mare, o universitate, si ajung intr-un spital unde toata lumea ma cearta ca nu am ce sa caut acolo. De obicei sunt singura dar ultima data eram cu cel mai bun prieten al meu (baiat). Acum il tot visez pe el din ce in ce mai aproape, am inceput cu vise in care ne priveam intens si acum deja ne sarutam cu pasiune si in vazul tuturor. Ce crezi ca inseamna asta? De obicei nu bag in seama visele, dar am devenit tulburata de visele astea...

    RăspundețiȘtergere
  14. Visul spitalului poate semnifica faptul ca ai nevoie sa iti vindeci o rana sufleteasca nestiuta sau nerecunoscuta de ceilalti. Desigur, visul in care il saruti pe cel mai bun prieten poate reprezenta o reala atractie fata de el (neconstinetizata inca) , dar si dorinta de a avea mai multa grija de tine insuti si a-ti recunoaste preutirea fata de propria-ti persoana.

    RăspundețiȘtergere
  15. buna...am visat ca eram la o petrecere iar acolo am aintalnit o femeie bruneta...ea din cate imi dau seama este o actrita...si eram cu ea intr-un pat...de odata au mai venit si trei fete mai grasute...iar aia de langa mine isi dadu-se pantalonii jos..insa eu i-am spus ca nu putem face nimic acolo...si ia mi-a spus ca atunci merge la un hotel si eu sa merg dupa ea...in drum spre hotel am observat ca ma urmarea cineva.Cautand hotelul observ ca nu imi mai mergea telefonul nu mai aveam baterie...gasesc pe cineva si imi da un incarcator si incerc sa o sun pe bruneta..insa nu dau de ea.Intr-un final gasesc hotelul insa ea nu imi raspundea...uitandu-ma la ceas am vazut ca se facuse 5 dim si atunci am fugit repede acasa la sotie...Ajungand acasa ma pun la povesti cu sotia...acum nestiind daca sa ii spun de intamplarea cu acea bruneta ori nu...iar in momentul ce vroiam sa ii spun ce aveam de gand sa fac m-am trezit!!!...Imi poate spune cineva ce semnifica acest vis?...Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  16. Visez deseori ca ma sarut cu un barbat (actor),care in vis nu e niciodata acelasi.Inaintea sarutul nu exista nicio relatie sentimentala intre noi, insa dupa sarut, simt ca eu sunt accea care se simte indreagostita, implicata emotional, si totodata speriata pentru ca stiu ca nu poate fi nimic mai mult intre noi. Iar apoi ma trezesc si nu reusesc sa imi dau seama ce poate insemna, avand in vedere ca am o relatie stabila de cativa ani de zile si nu sunt indragostita de altcineva decat de prietenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu visez ca ma saruta prietenul meu, iar apoi mergem in oras si vedem un film de groaza si mie imi era frica iar el isi apropia mana din ce in ce mai tare de mana mea iar intr-un final ma saruta in vazul prietenilor nostri si a prietenei mele cele mai bune careia ii place de el sidupa aceea nu mai vb cu mine mult timp pana a aflat ca ii place de alt tip iar eu ieseamtot mai des cu el si faza e ca a doua zi chiar asta sa intamplat ;) !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. l-am visat pe seful meu ca ma saruta pe ambii obraji(sarutul unei rude indepartate pe care o intilnesti intimplator)l-am sarutat de 2 ori pe obrazul drept,iar el nevoit parca, face acelasi lucru pe stangul.mentionez ca seful meu e un om cu multa putere,influient, nu isi saluta personalul din subordinea lui cand ii intilneste la munca,sau daca o face o face cu scarba.nu am o dorinta erotica fata de el.

    RăspundețiȘtergere
  19. visez si eu de vreo cateva seri , medicul stomatolog la care umblu....il visez ca ma saruta.am o atractie destul de mare pt el.ce pot insemna aceste vise?

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu am visat doua nopti la rand ca m-a sarutat aceeasi persoana si ca ma simteam bine iar eu cu acea persoana nu am nici macar o relatie de prietenie,ne cunoastem mai vorbim cateodata doar atat.Ce inseamna acest vis avand in vedere faptul ca nici nu adorm cu gandul la acea persoana??

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu stiu c se intampla cu mine sunt o femeie casatorita si aqm 2 ani am avut o relatie cu un alt barbat eram despartita de sotul meu apoi m.am impacat cu el si l.am lasat p celalalt nu am f intr.un mod foarte civilizat si mi.a parut rau apoi,am mai tinut legatura vreo luna iar apoi sa rupt totul intre noi,dar eu mi.am dat seama ca am un sentiment mai puternic fata de el apoi dupa c ne.am despartit detot. De la o vreme il tot visez si visez ca ma impac q el ma simt atat de bn in vis... dar nu stiu c inseamna asta imi poate da cineva un ras va rog...

    RăspundețiȘtergere
  22. am visat ca ma sarutam cu o femeie..si eu sant femeie..si imi cam placea!!oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  23. Am visat asta noapte ca i-am marturisit baiatului pe care-l iubesc in secret de 9 ani ca-l iubesc ,ii spuneam ca ani de zile il aparam de tot ce-i rau ,a eram geloasa cand era cu altele ii spuneam absolut totul ..iar cand am terminat (el este mai inalt ca mine) am ridicat capul sa-l sarut ,iar el isi ridicase capul ca sa nu ajung,am luat-o ca pe o respingere ..apoi ma ignorat tot visul.nu pot spune ca visul ar avea ceva legatura cu iubirea noastra ,in vis era vorba de mine si de o fata care omoram lumea cu o atingere (vampiri) ..mult sange.
    Imi puteti spune va rog ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
  24. As spune, Alex, ca acest vis iti reconfirma afectiunea pentru baiatul iubit dar marturiseste si teama de a fi respinsa de el in viata reala. Poate ca eziti prea mult (si de prea mult timp) sa iti marturisesti sentimentele, insa trebuie sa o faci pentru a sti ce ai de facut in continuare in viata...

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce inseamna daca visezi ca saruti un personaj din desene animate, care s-ar presupune ca are o varsta apropiata de tine?

    RăspundețiȘtergere
  26. iubita mea a visat ca-l saruta pe tatal meu . ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  27. Am visat ca eram pe o scena, in jur era lume multa, spectatori. Prezentatorul m-a sarutat pasional si tandru pe gura, eu i-am raspuns la sarut. A fost placut, insa el le saruta pe toate care erau pe scena. Nu stiu cine era prezentatorul, dar inca mai am acea senzatie placuta a sarutului.
    Mentionez ca nu sunt o fana a saruturilor si nu sunt implicata in nicio relatie de multi ani. In schimb, am cunoscut acum exact un an un barbat casatorit care si-a marturisit atractia fata de mine, dar caruia nu i-am raspuns la avansuri, din principiu (avea si 3 copii) desi nu-mi era idiferent si pe care nu l-am mai vazut de 6 luni.
    Ce inseamna visul meu?

    RăspundețiȘtergere
  28. Hai sa analizam impreuna!
    Cei trei copii si faptul ca acel tip este casatorit implica multa responsabilitate.

    Iar saruturile acelea...
    Poate ai nevoie de mai multa tandrete, atentie,acum, in aceasta perioada cand au inflorit zarzarii..
    Sa-ti spun un secret: toate fetele avem nevoie de tandrete, multaaa..! Ce Dumnezeu! Este primavara!

    RăspundețiȘtergere
  29. De cateva zile visez ca ma plimb prin oras cu cel mai bun prieten , si ajungem la el acasa unde stand in camera lui se apropie de mine si ma saruta (si...sunt baiat...) . Ce inseamna acest vis ?

    RăspundețiȘtergere
  30. A cumnata fiind .. nevasta fratelui meu :D

    RăspundețiȘtergere
  31. dar sa visezi ca te saruti un barbat cu care ai interactionat strict profesional?

    RăspundețiȘtergere
  32. de cateva seri visez ca ma sarut cu diferiti baieti necunoscuti,pana in seara asta cand am visat ca ma sarutam cu un baiat care il cunosc dar nu am nici o treaba cu el totusi ..si problema mare e ca eu am prieten :|

    RăspundețiȘtergere
  33. Am visat noaptea trecuta ca stateam intr-o camera , asezata pe scaun . La un moment dat in camera a intrat un baiat ( pe care il cunosc si de care cred ca m-am indragostit ) , s-a apropiat de mine si m-a sarutat , iar eu am raspuns la sarut . Ce ar insemna ? Marcela

    RăspundețiȘtergere
  34. Am visat ca sarutam pasional pe cineva, era pt prima oara cand il sarutam pe el , in viata reala nu stiu cine era, in vis era un fel de amic, mi-a impartasit si el sarutul.

    RăspundețiȘtergere
  35. Bun vreau sa stiu si eu ce inseamna visul meu :)Mi-am visat un coleg cu care nu ma inteleg prea bine.La inceput a venit mai aproape de mine si m-a prins de barbie bieninteles ca deobicei ne ciondaneam.Nu imi aminetsc ce ne spuneam,dar dupa aceea a plecat spre tabla sa o sterga.Stiu ca in cis aveam chef sa il amagesc pentru ca din cate imi amintesc el imi spusese ca m-am mai ingrasat si alte lucruri pe care nu mi le amintesc.Cum stergea tabla m-am dus pe la spatele lui si practic l-am imbratisat spunandu-i in continuu :Tu vorbesti?Ai burticuta ami mare ca a mea.Si tot radeam in continuu[nu va imaginati ca nu suntem grasi:))]El a ramas surprins cand l-am imbratisat si s-a cam enervat cand am inceput sa rad.Am inceput sa fug de el facand de cateva ori inconjurul clasei cu el pe urmele mele.Nu imi amintesc prea bine daca m-a impins,dar stiu ca era sa cad si chiar am si cazut desi as fi putut sa opresc caderea nu am facut-o pentru ca speram sa il fac sa se simta vinovat si sa il santajez[asa era in vis]Am cazut direct e burta,cand am cazut am realizat ca purtam o rochita.El m-a prins de piciorul drept si m-a sarutat chiar in spatele genunchiului.cand m-am trezit chiar am avut senzatia ca s-a intamplat.As vrea va rog sa imi spuneti se inseamna...Asta daca se poate bineinteles:)

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu am cunoscut acum cateva luni un baiat la un majorat.mi a atras atentia din prima clipa..si eu lui.am dansat cu el,a incercat sa ma sarute de mai multe ori dar eu nu am acceptat k sa nu las o impresie proasta si sa ma sarut cu el din prima clipa..nici nu l cunosteam.am 17 ani:D.Asa,a 2 oara cnd ne am intalnit a fost la inca un majorat al unei bune prietene.Si acolo a avut incercari de astea cu mine dar ideea este ca la ambele majorate el consumase alcol..ma rog el este un prieten bun al iubitului prietenei mele..toti prietenii nostri cnd ne vad vor sa ne cupleze etc..ideea este ca eu stiu k nu ii sunt indiferenta lui dar nu mi spune nmk..si nici eu nu vreau sa fac primul pas in plus mi e frica sa nu ma ia de fraiera..asta mi e mie.prietena mea mi a spus k akm ceva vreme a intrebat o dak mie imi place putin de el etc..si am avut cateva vise cu el si aseara cand el ma saruta.din cate stiu e bine cnd esti sarutata tu,atunci cnd tu saruti e rau.ma rog dati mi si mie un sfat..nsh ce sa fac.imi place mult de tot de el..cum s ar spune mi s a pus pata:)).si sambata akm ma duc in club si sigur ma intalnesc cu el.

    RăspundețiȘtergere
  37. Salut noaptea prin care am trecut a fost foarte frumoasă,păcat că a fost doar un vis.. am visat că suntem înpreună..fericiţi..chir şi am primit un sărut de la el..dar defapt nu am vorbit deja o lună şi niş makar nuştiu care e motivul că nu îmi mai răspunde deloc ((

    RăspundețiȘtergere
  38. Ce semnifică faptul că visez des aceeaşi persoană?(Este un vecin de-al meu.)Prima dată,l-am visat sărutându-mă ca în poveşti,apoi am avut un coşmar,(eram alături de el,într-un loc ciudat);Următoarele vise cu el au fost simple,doar îl vedeam în diferite locuri pe unde mă plimbam,dar nu schimbam nici o vorbă.Apoi,visez din nou pe tema sărutului de 2 ori.În ansamblu,cam ce semnifică?:)

    RăspundețiȘtergere
  39. Am visat ca ma saruta prietenul meu . Eram aman2 de acord. Ce inseamna acest lucru ?

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu visez de multe ori ca ma sarut cu baieti pe care nici nu i-am vazut in viata mea, nu-i cunosc si dintr-odata imi apar in vis, ne sarutam, ne tinem de mana , ca si cum am fi iubiti. Mentionez ca eu am iubit, suntem impreuna de 2 ani , ne cunoastem de 3 ani si stam impreuna. Ne intelegem foarte bine, lasam unul de la celalalt si ne respectam unul pe altul. Oare ce ar putea sa insemne? Intentii perverse? Eu nici macar nu ma gandesc sa ma sarut cu altii, nu am de ce, sau sa fiu cu altii. Intentii perverse nu am :))si visurile astea le am demult, nu doar de acum...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca visezi ca saruti persoane pe care nu le-ai vazut vreodata si nici nu le cunosti poate insemna si ca esti pe cale sa descoperi si sa recunosti niste aspecte ale personalitatii tale cumva obscure sau subconstiente. Poate ca trebuie sa faci pasi mai mari in a accepta niste mesaje ale subconstientului pe care incerci sa le ignori sau sa le treci cu vederea. Poate fi vorba despre o nemultumire sau dezamagire pe care te straduiesti sa ti-o ascunzi.

      Ștergere
  41. Buna ziua, am avut si eu un vis ciudat.Se facea ca eram in casa parintiilor mei, si un prieten din copilarie care in realitate este mort ma saruta . Din cate imi aduc aminte ne pregateam si de nunta. Poate cineva sa imi. explice ce inseamna ? Cu baiatul acesta eram vecini si nu aveam nici un fel de sentimente pentru el. Era duar. un ,,baiat din bloc".

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua, am avut si eu un vis ciudat.Se facea ca eram in casa parintiilor mei, si un prieten din copilarie care in realitate este mort ma saruta . Din cate imi aduc aminte ne pregateam si de nunta. Poate cineva sa imi. explice ce inseamna ? Cu baiatul acesta eram vecini si nu aveam nici un fel de sentimente pentru el. Era duar. un ,,baiat din bloc".

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu seara trecuta am visat ca am sarutat o tipa (nu imi aduc aminte cine e dar stiam sigur ca o cunosc, sunt sigur pe asta) si apoi s-a indepartat putin de mine si m-am trezit ... dar nu imi aduc aminte cine este ... adica, acum am visat si in cateva secunde m-am trezit!

    RăspundețiȘtergere
  44. Deci eu in saptamana asta lam visat pe fostul si pe actualul meu iubit , intr-o seara il visam pe fostul , si in alta seara il visam actualul , si ma sarutam cu amandoi dar cel mai mult parea o relatie adevarata cu actualul , chiar nustiu ce inseamna , va rog ajutatima...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este vorba neaparat despre nostalgia de a fi din nou impreuna cu fostul.Mai curand, in aceste vise "iti saruti"simbolic propria-ti persoana. Fiecare persoana din apropierea noastra, fiecare fost sau prezent iubit, ne releva o parte unica a sinelui nostru. Asadar, iti place cum iti este scoasa in relief personalitatea de catre actualul iubit, dar pari a regreta ca o parte din fiinta ta, subliniata de fosta ta relatie,a fost cumva eclipsata.

      Ștergere
  45. poate trebuie sa fii cu amandoi!DOAMNE,ca problema are fata!ce o fi insemnand asta?e cu actualul,se gandeste la fostul si ii viseaza pe amandoi!ghici,ghicitoarea mea,nu?ai o mare,mare problema,sa stii!fii cu amandoi ca dragusanca,draga si vei ramane......singurica!

    RăspundețiȘtergere
  46. SI EU AM VISAT ODATA CA UN PRIETEN DE AL MEU A SARUTAT-O PE FATA CARE EU O PLAC!!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. Am visat ca eram intr-un fel de statie cu mai multe persoane,dintre care si prietenul meu( care nu arata asa in vis dar stiam ca e prietenul meu ) si ma pregateam sa plec de acolo,ajungesem la niste scari,si toti ramasesera pe scaune,numai un alt baiat,prieten cu iubitul meu,venea dupa mine sa ma imbratiseze,sa ma sarute,imi facea cu mana bucuros si nu intelegeam de ce se cimporta asa,imi parea nebun...cand am ajuns la scari nu puteam cobori pentru ca o doamna foarte grasa voia sa urce si nu avea loc..iar pe scari erau confeti si zahar...as dori sa stiu ce inseamna aceste lucruri in acest moment al vietii mele.

    RăspundețiȘtergere
  48. Ce semnifica sarut pe spate? Am visat azi noapte persoana iubita intruchipata in doua persoane. Pe primul l-am sarutat pe spate iar celui de-al doilea i-am explicat ca am gresit prin faptul ca am facut acel gest. Il recunoscusem in noapte intre o multime de oameni, care se indreptau spre ceva. As vrea sa aflu ce semnifica acest vis. Nu sunt impreuna fizic cu persoana despre care vorbesc, dar ne placem mult unul pe celalalt si exista o anumita legatura spirituala intre noi de cativa ani buni. E important pentru mine sa aflu semnificatia acestui vis, poate gasesc o solutie sa il readuc langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  49. De câteva zile tot visez că mă sărut cu cel mai bun prieten al meu într-un parc însorit, el vrea să-mi zică ceva și pe când să îmi zică apar niște nori pe cer și fulgeră, bate vântul și el dispare... Oare ce înseamnă? Georgiana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca nu vrei, pe plan subconstient, ca cel mai bun prieten al tau sa iti devina iubit. Preferi, probabil, sa pastrezi pure su curate legaturi de prietenie cu el.

      Ștergere
  50. De cateva zile visez ca ma duc la cel mai bun prieten acasa si ca pune un film de groaza iar in timp ce ne uitam la film mie mi se facea frica si el ma luat intr-un fel in brate.La jumatea filmului sau asa ceva m-a sarutat.
    Re cunosc ca asta vara imi placea de el dar acum nu mai simp asta pt el si doar o relatie de prietenie.Ce inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca iti este teama cumva, in subconstient, sa inchegi cu el o relatie de dragoste. Chiar daca la nivel rational iti spui ca nu mai ai cu el decat o relatie de prietenie, poate ca el continua sa spere si sa dea semne (aproape imperceptibile) ca ar vrea sa ii fii iubita.

      Ștergere
  51. multumesc mult pt raspuns :)

    RăspundețiȘtergere
  52. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  53. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  54. Eu mereu imi visez fostul iubit !Mereu ma visez sarutandu ma cu el,desi nu ma mai gandesc in timpul zilei la el,Ce inseamna??Anna

    RăspundețiȘtergere
  55. Am visat de multe ori ca il sarut pe baiatul de care-mi place sau invers . Eu il plac dar oare el ma place?
    Imi da de inteles ca da dar ce inseamna saruturile din vis?????:|♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate semnifica dorinta ta fierbinte de a fi impreuna cu acest baiat ori nevoia de a fi iubita si apreciata.

      Ștergere
  56. am visat ca saruta-m un cal pe bot,acest cal il cunosc si este in curtea mea, ce sa semnifice acest vis aducăndum-i aminte ca am mai visat asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tot eu am scris mai sus

      Ștergere
    2. In general, caii din vis simbolizeaza forta sau puterea personala. Visul despre un cal sarutat ar trebui sa-ti dea incredere in tine insuti, marturisindu-ti ca ai la indemana tot ce-ti trebuie pentru a aduce transformari pozitive in viata ta si a-ti atinge obiectivele. Intr-o alta interpretare, acest vis vesteste noroc in afaceri si in viata personala.

      Ștergere
  57. Am visat ca eram intr-o incapere cu baiatul de care imi place. In vis el avea amputat un picior iar eu il consolam si eram apropiata de el: il mangaiam,il imbratisam. Apoi i-am spus ceva care l-a facut sa se simta consolat iar el m-a sarutat.A urmat apoi un sarut pasional.
    Apoi eram foarte apropiati iar eu imi doream sa fim impreuna si cred ca asta avea sa se intample. Am vrut sa-l sarut dar se ferea putin si mi-a spus ca trebuie sa o luam incet,nu dintr-o data daca vrem sa fim impreuna,sau ceva de genul.

    RăspundețiȘtergere
  58. Am visat ca eram intr.o parcare si acolo era o gasca mai mare de prieteni , dintr.o data am mers cu totii la un baiat acasa si acolo stand toti eu eram langa el dar nu puteam sa ii vad chipul ( poate lam vazut dar nu il mai tin minte ) asa dintr.o data el se apleaca si ma sarut iar eu iam raspuns la sarut deoarece chiar imi placea de el si momentele viselor au avut multe sarutari cu el . dintr.o data vine mama baiatului acasa si imi spune ( ca baiatul ei a avut multe da nici una nu a pastrato ) ceva de genu . Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate semnifica lipsa de incredere in tine insuti in relatiile cu baietii, in general, ori lipsa de incredere in baietii din jurul tau. Incearca sa fii mai sigura pe tine si sa iti dovedesti intr-o sporita masura autentica ta personalitate.

      Ștergere
  59. si eu am visat ca ma sarutam cu baiatul pe care il plac din tabara ...si cred ca si el...ce sa fac???si cum sa-l intreb pt ca nu suntem din acelasi oras;(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va rog ajutatima .......¡¡¡¡¡

      Ștergere
    2. Depinde de varsta ta. Daca nu sunteti din acelasi oras, este mai dificil. Dar totusi ai putea sa incerci cu atat mai mult ca nu sunteti din acelasi oras, astfel daca nu accepta nu te vei simti jenata, pentru ca vei sti ca nu o sa-l mai vezi si vei putea rupe orice legatura cu el.

      Ștergere
    3. Chiar daca nu sunteti din acelasi oras, asta nu va impiedica sa corespondati, inclusiv pe internet.

      Ștergere
  60. Eu am visat ca un prieten foarte apropiat era cu mine intr-o camera in care totul era alb. El era cu mine in pat si m-a pupat pe obraz (aproape de buze). Cum as putea interpreta visul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guvernata de inocenta, uneori crezi ca iubirea poate fi si ea extrem de inocenta. Patul in care te afli cu prietenul tau si sarutul apropiat de buze par sa dovedeasca ca vezi viata (inclusiv cea sentimentala) intr-un mod cumva idealist. In functie si de varsta ta, nu iti asuma prea mari riscuri in dragoste.

      Ștergere
  61. Sunt impreuna cu iubitul meu de 8 luni dar inca nu suntem pregatiti sa facem nunta( in opinia noastra este mult prea devreme, iar munca nu ne permite sa avem asemenea ganduri), dar intr-o seara m-am visat in rochia de mireasa alaturi de el in fata altarului. Nu cred in mod special in vise, dar acesta chiar a insemnat ceva pentru mine. As fi bucuroasa daca as primi un raspuns, multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca pe plan constient incerci sa fii de acord cu prietenul tau fata de faptul ca nu ati fi pregatiti sa faceti inca nunta, dar in subconstient, in adancurile sufletului tau iti doresti sa devii fii cat mai curand mireasa lui.

      Ștergere
  62. Buna am visat si eu ca ma saruta un baiat care imi place eram in zapada amandoi si eu iem sp ca imi place de el si el ma sarutat ce inseamna visul asta??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zapada din visul tau poate semnifica ca este nevoie sa iti eliberezi, sa-ti dezvaluiesti niste simtaminte ascunse (poate chiar fata de respectivul baiat) dar si o oportunitate (eventual in dragoste) care poate sa dispara (la fel ca zapada care se topeste) daca nu este exploata la timp. Oportunitatea este subliniata si de faptul ca dupa ce ii marturisesti baiatului ca iti place de el, acesta nu te respinge, ci te saruta.

      Ștergere
  63. Hey buna
    Intr-o zi de simbata seara m-am culcat si am visat ca sefa clasei(pe care in realitate invata pe 10 pe linie,iar toti o socot proasta) se intilnea cu colegul de banca al meu
    Toti trei suntem intr-o clasa si ei ii place in realitate de el
    Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate semnifica un fel de gelozie "subconstienta." Chiar daca colegul tau de banca nu iti trezeste sentimente de iubire, si il vezi ca pe un fel de camarad, consideri in forul tau interior ca "sefa clasei" nu este demna de el.

      Ștergere
  64. In realitate mie imi placea atunci de el,iar el nu stia si ultimele zile el tot venea si ma acuprindea,ma tinea de mina
    Deja dupa tabara..el ma ignorea,se prefacea ca nu ma stie,ma suna de pe necunoscut si se pricalea de mine
    Deja de vrio 3 ori pe saptamina il visez cum ma saruta pe buze,si imi spunea ca ma iubeste...dupa o zi am aflat ca el se intilnea cu 10 fete odata si lam parasit
    Realitate:cind m-am sculat si am vorbit cu prietenii lui am aflat ca el a cazut in accident
    Ce inseamna visul?

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna vreau sa va povestesc si eu visul meu aseara am visat pe baiatul care imi place cu un cal maro fugea dupa el si lam prins eu el se uita asa frumos la mine ce inseamna visul meu multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Calul reprezinta latura puternica, salbatica, masculina, si totusi cumva blanda (culoarea maro) a baiatul care iti place. Asadar, faptul ca in vis ai prins calul si el se uita frumos la tine semnifica speranta, nazuinta ta ca vei reusi sa il aduci pe baiat alaturi de tine.

      Ștergere
  66. Buna seara, Eu am visat ca fostul meu prieten i-a sarutat mana dreapta bunicului meu care este mort.
    Eram la o adunare cu multa lume si toti stateam pe scaune.A venit si fostul meu prieten pe care il asteptam dar nu stiam sigur daca vine.Nu imi mai aduc aminte daca m-a sarutat dar nu asta e important.Si-a scos haina si mi-a dat-o mie.Eu am tinut-o in mana, apo am asezat-o pe scaunul pe care stateam eu. Am iesit cu el dintr-o casa (nu cunosc casa respectiva).Mergeam pe o carare si vorbeam si deodata ne-am intalnit cu bunicul meu care este mort, avea in mana un baston.Fostul meu prieten s-a aplecat si i-a pupat mana dreapta.Mentionez ca ei nu s-au cunoscut.Despre fostul meu prieten nu stiu nimic.Mi s-a parut foarte ciudat acest vis.Fostul ma visa aproape mereu si cat am fost in relatie cu el si dupa ce ne-am despartit .
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Visul tau pare sa marturiseasca despre un fel de impacare. Poate fi vorba despre dorinta ca fostul tau iubit sa se impace cu adevaratul tau sine, cu felul in care esti cu adevarat, sa reuseasca sa te vada si sa te iubeasca intr-un mod asemanator cum o facea bunicul tau. Pe de alta parte, acest vis poate reflecta simtamantul ca fostul tau prieten este de domeniul trecutului. Faptul ca ii saruta mana bunicului semnifica, in acest caz, trecerea lui in randul unor amintiri, unor aspecte ale trecutului care nu mai au cum sa se reactualizeze, sa revina din nou in viata ta.

      Ștergere
  67. Am visat ca mi-am inselat iubitul de trei ori.Ma sarutam cu acele persoane dar in gand realizam ca e gresit si aveam o parere de rau.Doua dintre persoane le cunosc dar nu am legaturi apropiate cu ele.Si in noaptea in care am visat a treia oara ca il insel am mai visat si ca mergeam pe drumsi am vazut un urs,m-am ferit din fata lui si atunci mi-a spus ca de ce ma feresc si sa preschimbat intro femeie cu niste flori albe in mana. Mentionez ca toate aceste vise le-am avut dupa plecarea iubitului departe de mine cu munca el urmand sa se intoarca abea peste 3 luni. Multumesc :) Mada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mada. Visul tau se poate referi la un sentiment de vinovatie fata de un alt lucru din viata ta, si nu din cauza ca ai vrea sa il inseli sau ca ai putea sa iti inseli iubitul. Gandeste la o circumstanta recenta in care ti s-a parut ca nu ai actionat asa cum trebuia si care te poate face sa ai remuscari. In acest caz, ursul care se transforma in femeia ce tine flori albe inseamna ca nu trebuie sa te mai acuzi si ca ceea ce conteaza cu adevarat este ca ai avut intentii bune in acea circumstanta, chiar daca ai gresit (nevoit). Intr-o alta interpretare, cei trei barbati cu care l-ai inselat in vis pe iubitul tau pot reprezenta, paradoxal poate, pasiunea ta, iubirea ta fata de iubit, care isi cauta un loc in care sa se reverse in lipsa acestuia. Nu trebuie sa te simti asadar speriata (ca de un urs) de aceste vise care sunt, pana urma, nevionovate, la fel ca si florile albe purtate de femeia din ultimul vis.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns!

      Ștergere
  68. Am visat pe cineva drag (care s-a stins acum 48 de zile, dupa cateva luni de coma). In vis, ma tinea de mana si paseam impreuna. Imi zambea, imi povestea o multime de lucruri, ma imbratisa din cand in cand si, de cateva ori, ne-am oprit si ne-am sarutat patimas... (In realitate, a fost o atractie reciproca, multe confesiuni de ambele parti, o incredere oarba a lui in mine si, la un moment-dat... un singur sarut... Atat. Dupa care eu i-am intors spatele timp de un an... Nu pentru ca nu-l iubeam ci pentru ca relatia ar fi fost una... imposibila.) Se facea apoi, in vis, ca in jurul meu erau haine imprastiate (chiar si hainute de copii) iar eu trebuia sa fac bagajele si sa plec de acolo de unde ma aflam, sa ma intorc "acasa" (eram intr-un loc strain). El a aparut din nou si imi spunea ca vrea sa vina "cu mine acasa". Am visat apoi o autostrada intunecata pe care eu, la volanul unei masini fiind, goneam nebuneste. Nu m-am lovit de niciun parapet, insa m-am pomenit pe un drum dezafectat intr-o zona pustie... in intuneric. (In realitate, el a stat in coma cateva luni, dupa un accident de masina...). Undeva, la sfarsitul visului, am vazut (si simteam asta) ca am doua ombilicuri... Mi-am privit nedumerita pantecele si am vazut cum o mana de barbat (alba si usoara) l-a atins cu varful degetelor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, probabil ca ai desprins deja din vise un inteles si astepti o confirmare. Chiar daca nu ai nici o vina reala, este posibil sa te simti apasata de un fel de sentiment de vinovatie, nejustificat de altfel de nimic. Chiar da ca l-ai iubit si, totusi, ai constinetizat ca nu aveai cum sa fii impreuna cu el, tipul acesta de vise reflecta un simtamant de vinovatie de care trebuie sa scapi. Intr-un mod sau altul, faptul ca el a murit de face sa te simti responsabila degeaba. Cele doua ombilicuri pot sugera fosta/trecuta relatia a ta cu acest barbat, dar si pe cea pe care o ai acum, cu un altul.

      Ștergere
  69. Eu am visat ca sarutam fata de care-mi place dar atunci cel mai bun prieten al meu(baiatul de care ei ii place a luat-o de acolo si a sarutat-o

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis reflecta atat dorinta ta de a fi impreuna cu fata de care iti place, cat si trista realitate ca ea este alaturi de cel mai bun prieten al tau.

      Ștergere
  70. Cel mai ciudat vis,aproape erotic a fost sarutandu-ma cu mama mea (desi imi este putin ciudat sa zic asta ,chiar sunt curioasa ce inseamna).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti stiu varsta, dar visul tau poate insemna ca incepi sau incerci sa devii femeie in toata firea, asemeni mamei tale, si ca dragostea fata de ea incepe sa se impleteasca cu dragostea sau atractia fata de un barbat.

      Ștergere
  71. Eu am visat ca toti colegii mei de clasa cu care ma intelegeam s-au mutat in bloc cu mine si ca m-am dus la fata care mi-e draga si i-am zis ce simt pentru ea si m-a pupat pe obraz foarte aproape de buze,atunci a venit cel mai bun prieten al meu si m-a atacat(si el o place in realitate).
    In realitate am avut un prilej sa-i zic ca o plac dar nu prea am stiut cum sa-i zic si cu el am inceput sa fim mai mult dusmani decat prieteni.Va multumesc daca a sa-mi raspundeti:))Eduard

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Eduard. Adeseori visele noastre relecta mai mult sau mai putin deformat realitatea. Acesta este cazul si cu visul, cel putin in ceea ce priveste reactia prietenului tau. faptul ca toti colegii tai se muta in blocul tau semnifica apropierea sau atasamentul tau fata de ei. La urma urmei, scoala este ca o a doua casa in privinta timpului petrecut in ea. Sautul pe care ti- da fata draga reprezinta o reflectare a dorintei tale de a fi placut de ea, desi faptul ca te saruta nu pe buze, ci aproape de ele poate denota ca ai o urma de indoiala din acest punct de vedere.

      Ștergere
  72. Ieri am visat ca eram cu Elena,fata pe care o iubesc ,cu prietenul meu,Alex si cea mai buna prietena a ei,Madalina intr-o camera vopsita in violet in timpul serbarii de Craciun.
    Atunci am pupat-o pe gura pe Elena si Alex pe Madalina pe san.Dupa aceea Alex a pupat-o pe Elena si Madalina pe mine.Si atunci spectatorii au ras si au aplaudat.Ce inseamna?
    EGZ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate sugera ca te simti atras fara sa-ti dai seama si de Madalina sau ca te temi ca nu cumva Alex sa se apropie afectiv de Elena.

      Ștergere
  73. Eu am visat ca discutam cu colega mea de banca cu care ma ciondanesc sa-mi zica cum sa-i zic unei fete ca o plac si dupa ce am discutat i-am zis ca nu e vorba despre si cand am vrut sa ma duc sa-i zic de care-mi ce simt ea m-a sarutat si incercam sa ies din sarut dar n-am reusit si m-a vazut acea fata si l-a sarutat pe celalt baiat care o place pe ea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca iti place (subconstient) si de colega ta de banca sau ti se pare ca ea sta in calea relatiei tale cu fata de care iti place.

      Ștergere
  74. AM VISAT CA PRIETENUL MEU CEL MAI BUN A SARUTAT-O PE FATA DE CARE M-AM INDRAGOSTIT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate fi o reflectie a atasamentului tau afectiv atat fata de prieten cat si de fata respectiva. Totodata, in acest vis, sub "masca" prietenului tau poti fi chiar tu, sugerandu-se astfel dorinta ta de a saruta fata, de a fi impreuna cu ea. Pe de alta parte, nu este exclus sa fii (subconstint) ingrijorat ca fata de care te-ai indragostit ar putea sa il prefere pe prietenul tau.

      Ștergere
  75. Am visat ca eram la inmormantarea lui Dark Vegan(un personaj de desene la care ma uitam) si zicea sa nu intram ca astfel vom suferi dar noi ne-am dus aproape si atunci Vegan a inviat si a zis baietilor sa plecam in alt oras si fetelor (care erau iubitele noastre) le-a interzis sa vina cu noi sau daca cineva nu face aceste lucruri ne va elimina pe toti si noi ne-am supus dar inainte noi ne-am sarutat iubitele (iubita mea in vis e fata de care-mi place in realitate dar nu stiu daca ea ma place) si cand am ridicat capul sa o sarut (in vis era mai inalta dar real e mai scunda) Vegan a tras cu o raza si ne-a teleportat in Germania si dupa acolo ne-am sarutat cu foc si mi-a zis: ''mai bine stau in Germania decat sa fiu o zi fara tine'' si visul s-a terminat dar parca mai simteam senzatia placuta a acelui sarut si in realitate parca mai vroiam sa dorm si sa revisez acele secvente mereu si mereu.:Gabriel Eduard
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumos felul in care imaginatia se contopeste cu realitatea si nazuintele tale in acest vis. Oricum, visul tau pare sa marturiseasca despre timiditatea care te strabate atunci cand esti in preajma fetei pe care o placi. Ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti pentru ea!

      Ștergere
  76. Buna. Am visat ca ma sarutam pasional cu un barbat cunoscut, care in viata reala nu nu bagam prea mult in seama( soferul ) ce inseamna ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori, un astfel de vis semnifica o atractie fizica neconstientizata fata de persoana cu care visezi ca te saruti. Adeseori, insa, acest vis nu este legat propriu zis de acea persoana, ci reprezinta dorinta (subconstienta) de a fi iubit sau de a-ti descarca impulsurile pasionale.

      Ștergere
  77. Am visat ca a venit o fata frumoasa sa ma colinde(eu cunosc acea fata si sintem in aceiasi clasa) si a intrebat pe unde sta un om si m-a invitat sa colind cu ea si am acceptat si m-am intalnit cu inca trei colegi si l-am luat putin in ras pe unul si au mers si ei cu noi si am mers la rude si asa mai departe si au plecat colegii si mi-a facut curte si eu ii raspundeam la avans si m-a sarutat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cele mai multe ori, un astfel de vis reflecta niste dorinte intense pe care le vrem sa se materializeze. Uneori, poate fi vorba despre un semn ca o arzatoare nazuinta va deveni realitate.

      Ștergere
  78. Buna.am mare nevoie de ajutor!!!in primavara-vara anului 2013 m.am indragostit de un baiat.toate fetele il iubeau!!!dar culmea era ca statea numai cu mine,desi avea ce alege!mereu,la ora de informatica statea langa mine si ne distram impreuna.la inceput il simteam ca un prieten dar dupa,totul s.a schimbat.in acele nopti il visam numai pe el:la altar :))),la scoala,la psarutam,la un film de groaza si mereu la sfarsitul visului ne sarutam.odata era cat pe ce sa.l imbratisez la scoala!nu ma mai puteam abtine!!dar mai erau persoane acolo si...oricum,chiar cand se apropia vacanta de vara,i.am povestit rivalei mele(ce se prefacea ca fiind prietena mea) ca il plac la nebunie.dar ea,cum ii placea sa fie mai buna ca mine la orice,a stat numai cu el.(iar baiatul m.a uitat,a uitat ca tineam foarte mult la el,si "m.a inselat" cu acea curva (ce e mica de inaltime si grasa).atunci visam numai vise cu sange ce nu le putem controla(nu.mi puteam controla visele!!!creierul meu facea ce vroia!!!)apoi,a lasat.o si pe ea si a stat cu alta fata.atunci mi.am dat seama ca este un baiat profitor ce nu stie sa pretuiasca o fata.dat tot il visez si iubesc!!!plz help!!!!ce sa fac?va rog!la inceput nici nu mai invatam bine si aveam srnzatia sa plang mereu sau sa fug de el cand il vad... :(
    P.s. acum,in visele actuale,mereu cand ajung sa.l sarut mi se schimba imaginea intr.una cu cutite si muuult sange :((( nu mai pot dormi :'(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste vise semnifica afectiunea ta pentru el si dorinta de a te razbuna pe el sau pe fetele care ii sunt apropiate. Intrucat ti-ai dat seama ca este neserios, trebuie sa faci tot ce poti pentru a-l uita, a te debarasa de sentimentele fata de el si a iti afla cu adevarat fericirea alaturi de altcineva.

      Ștergere
  79. Am prieten .dar in vis eu sarut pe un bun coleg prieten... Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca esti atrasa subconstient de acel coleg sau, pur si simplu, ca il apreciezi, fara a te gandi la el ca la un prieten. Depinde cum ai perceput acel sarut din vis...

      Ștergere
  80. am visat ma sarutam cu necunoscut ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  81. Am visat ca iubitul meu sa pupat cu alta fata ma grasa si l.am intrebat in vis de ce a pupato si mi.a raspuns ca arata asa de bine si ma tot tineam dupa el si nu ma baga in seama

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate fi o reflectare a unui sentiment subconstient de gelozie, a temerii ca iubitul tau ar putea fi cu o alta fata. Fata din vis este grasa, adica cumva urata, intrucat, tot pe plan subconstient, nu crezi ca altcineva i-ar putea oferi iubitului tau ceea ce tu ii daruiesti.

      Ștergere
    2. Visez de ceva vreme ca tin in brate un copil,el ma pupa apasat si des,iar eu simt o fericire imensa in inima mea,ce poate insemna?

      Ștergere
    3. Poate fi vorba despre marea ta dorinta de a avea un copil sau despre simtamantul ca ai descoperit ori esti pe cale sa descoperi un aspect frumos, promitator despre tine insuti ori destinul tau.

      Ștergere
  82. Buna! Am visat ca aveam un coleg nou la facultate care era chinez si ma placea foarte mult si m-a pupat pe obraz, dar si pe mana, iar eu incercam sa il evit pt ca nu imi placea de el :))) apoi, nu stiu cum se face ca eu vorbeam pe facebook cu un baiat tot din grupa care credeam ca e chinezul, dar era altcineva si eu il respingeam...si cand l am vazut, imi placea de el, dar el era suparat si incercam sa ma bag in seama, ca regretam ca l-am respins, crezand ca e altcineva...
    Chiar as dori sa am o interpretare...multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis se poate referi la o persoana reala, fata de care ai sentimente contradictorii. Poate ca, in adancul inimii tale, chiar iti place de ea si, de aceea, nu poti sa-ti ierti faptul ca unele lucruri te deranjeaza la ea.

      Ștergere
  83. Am visat azi de dimineata ca l.am sarutat pe fostul meu iubit; el statea cu capul in poala mea si apoi eu l.am luat de barbie si am dat da il pup pe obraz si el m.a luat de maini sa ridicat in picioare si apoi m.a sarutat.Nu prea stiu ce sa cred ...... Imi poti raspunde te rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul poate semnifica fie ca mai tii la fostul iubit si crezi/speri ca are si el aceleasi sentimente, fie ca ai credinta ca el a acceptat si respecta dorinta ta de a te desparti si a fi "pe propriile tale picioare."

      Ștergere
  84. Ce inseamna in vis cand cea mai buna prietena a ta il saruta pe baiatul de care esti indragostita,chiar daca ea stie acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate insemna ca simti un fel de gelozie subconstienta fata de ea sau o temere (la fel, subconstienta) ca aceasta prietena ti-ar putea fura iubitul.

      Ștergere
  85. As dori sa imi spuneti ce inseamna cand visezi un prieten foarte apropiat...el te place si tu la fel(in viata reala) dar nu vrei sa fi impreuna cu el....si il visezi mereu suparat...sau ca te asteapta sau ca te striga...nu mai rezist cu visele astea....va rog...daca aveti idee...ajutati.ma...va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerci, in viata reala, asa cum marturisesti, sa ocolesti, sa eviti faptul ca iti place acest prieten. In mod inevitabil, subconstientul tau preia aceasta tendinta de a ta si ti-o aduce in vis. Atata timp cat contiui sa tii la el sau sa iti refuzi sa fii impreuna cu el, este probabil ca astfel de vise sa continue,

      Ștergere
  86. Acum de mai bine de 4 ani, am cunoscut un barbat, care la vremea aceea fusese casatorit, si desi iti marturisise atractia fata de mine, niciodata nu i-am dat sperante ca poate exista ceva intre noi. Dupa 1 an, de cand l-am cunoscut, venise vremea sa plec din acel loc in care se gasea si el, si fara sa ma uit in urma, am rupt orice legatura cu acel ins, ceea ce nu mi-a parut rau. De curand, mai exact de cand am devenit "prieteni" pe un site de socializare, desi nu am schimbat nici macar doua vorbe, il tot visez, ce-i drept nu in permanenta, insa apare in visele mele intr-un mod oarecum surprinzator: imi spune ca il ignor, incearca sa se aproprie de mine, iar noaptea trecuta am si visat ca m-a sarutat, desigur pe neprevazute. Nu ma gandesc la acel om, nu am cautat sa intervin in viata lui, si nici nu am vrut sa stiu ce s-a mai intamplat cu el in tot acest timp. Si totusi, apare in visele mele, ma gandesc ca poate incearca sa-mi transmita ceva.. M-ar ajuta un raspuns de la dvs. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Chiar daca nu esti interesata in continuare sa te implici intr-o relatie cu acel barbat, incearca sa iti dai seama ce trasatura a lui (fizica sau tinand de personalitate) iti aminteste de cineva la care tii sau ai tinut odinioara. Intalnirea lui recenta pe un site de socializare poate sa-ti starnit, de fapt, dorinta de a revedea sau regasi o cu totul alta persoana, cu adevarat importanta din viata ta.

      Ștergere
  87. Am visat ca mam sărutat cu unchiul meu care nu lam văzut de mult timp și mie dor de el și în vis ne ascundeam să nu fim văzuți oare ce înseamnă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate reflecta atat afectiunea si dorul fata de unchiul tau, dar si simtamintele fata de cineva intalnit de curand, care este inzestrat cu calitati asemanatoare cu cele ale unchiului tau.

      Ștergere
  88. Visul meu e cam ciudatel . Momentan sunt intr-o relatie , care s-a forrmat la nici o saptamana dupa ce mi s-au dat papucii si azi-noapte am visat ca m-am dus la fostul si totul era cum era cand eram impreuna . Mi-am zis asta si in vis , si ce-i drept mai mult in vis parea real totu si eram sigura ca asa e desi in viata reala ,nu... adica eu n-o cunosc pe maica-sa si nici nu purtam halat la el . In fine... ne-am sarutat pe hol ,apoi m-a luat in brate si am mers la el in camera unde ne-am sarutat stand in pat . Dupa ce m-a sarutat mi-a zis " stii care e faza ? Tu esti intr-o relatie, eu nu" sau " Eu nu sunt intr-o relatie, tu da" Eram asa fericita in vis alaturi de el , si asta se vedea pe fata mea , chiar daca stiam ca nu mai suntem impreuna tot imi placea sa-l sarut... Dupa replica aia m-am trezit imediat din vis P. S : Eu cand visez nu sunt in pielea mea , vad ca si cum as fi alta persoana !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Adriana. Uneori, visele nu sunt ceea ce par a fi. In cazul visului tau pare sa fie vorba despre simtamantul de implinire din actuala ta relatie, un lucru ce poate fi "o lectie" pe care i-o dai fostului.

      Ștergere
  89. Bunã sunt Ani .
    Am vista PE fostul meu iubit ca eram acasa la el si era nemachiata cu bluza giri PE mine fara sutien ( EU porta sutien mereu) el a venir PE poarta cu actuala lui iubita ,el a d'uso in alta camera si a venit la mine ma tras dupa casa sa ma sarute pasional a încercat sa mi dea bluza jos ,între timp a venit iubita lui si la luat ,mam uitat la parul ei ,avea Lipsia din par la spate ,el îi spunea ca EU lam tras dupa casa sal sarut mama lui a vazut toata scena ,EU iam spus lasa lucrurile asa ,in tre timp ma certam cu niste feste care ma copiau la vorbe si EU le spuneam ,ca EU sunt originalul si au ramas tacute .te rog spune mi ce înseamna visul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa mai tii cumva la fostul tau iubit si acest vis sa reflecte asta. Din acest motiv ajungi sa vezi in vis si "chelia" de la spatele actualei lui iubite. Intr-o alta interpretare, acest vis poate sa semnifice atitudine lui ipocrita, imorala fata de tine. Cat despre finalul visului, fetele care te imita pot semnala ca ai nevoie sa iti afirmi cu mai multa tarie personalitatea si originalitatea.

      Ștergere
  90. Buna, Diana !!
    Am un vis care umbla nestingherit prin mintea mea de cateva zile...
    Am visat ca eram cu prieteni, si unul dintre ei vroia sa ma sarute(numai stiu daca eram cu el sau nu)...imi saruta gatul si obrazul dar cand ajungea la buze eu imi miscam capul ca sa nu ma sarute....nu stiu daca era din cauza celor de fata, sau din cauza ca nu am avut primu sarut, dar il evitam...

    Imi poti zice te rog frumos ce ar putea insemna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Probabil ca nu te simti inca pregatita (inclusiv) sufleteste pentru o relatie cu un baiat.

      Ștergere
    2. Iti multumesc de raspuns...

      Ștergere
  91. puteti sa ma ajutati..in timp ce am prieten...am visat ca un baiat necunoscut ma saruta si dupa ce mam trezit doream sa dorm mai departe pentru al vedea mai departe...ce poate sa insemne asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu inseamna neaparat ca iti inseli sau doresti sa iti inseli prietenul, ci ca esti stapanita de un sentiment de implinire in viata reala, ca esti cumva fericita din cauza unui lucru petrecut recent. Poate fi vorba, totusi, si despre un aspect al prietenului tau care nu iti place, care te indeparteaza de el.

      Ștergere
  92. Hei...sunt foarte nedumerita...de ceva vreme il visez in continuu pe baiatul pe care il plac,iar de curand am visat ca el a sarutat-o in fuga,pegura pe prietena mea cea mai buna,exact in fata mea,dupa care s-a uitat la minr si a zambit ... Ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca ai o urma de gelozie gandindu-te la faptul ca baiatul pe care il placi poate pica in mrejele altei fete (nu neaparat a prietenei tale cele mai bune).

      Ștergere
  93. Bună!Ca sa mă înțelegeți va povestesc pe scurt un pic din trecutul meu și poate mă ajutați sa îmi înțeleg visul.Pe la 15 ani am avut un iubit el avea 14 ani nu pot spune ca a fost dragoste mai mult o prietenie vorbeam ore întregi la telefon.intr o zi am fost sunată ca a decedat avea 14 ani au spus ca sa sinucis dar sa pus problema și unei crime în fine sa încheiat cazul el a căzut de la etajul 9.după înmormântare am fost psihic terminata visam numai cu morți și cu prieteni rude care mureau și în realitate se întâmplau lucruri ieșite din comun am avut și martori la câteva la un moment dat am luat o groaza de pastile cu gândul ca voi muri și o sa aflu adevărul dar mă voi întoarce la cei vii (copil de 15 ani)a venit salvarea am trecut peste dar în noaptea aceea el mă certat urat de tot în vis ca am făcut o prostie mare.Eu m am mutat după un an în alt oraș am trecut peste în schimb îl visez mereu în fiecare an de 2 3 ori în apropierea zilei lui de naștere (înainte sau după cu câteva saptamani)Au trecut 12ani nu mă gândesc la el decât după ce îl visez noaptea care a trecut l am visat din nou.Visul:Parcă era prima oară când îl văd eram din nou puștoaică de 15 ani la o petrecere ne am sărutat și el mi a promis ca se întoarce pt ca trebuia sa plece ..nu sa întors așa ca m am furișat în casa lor care se afla pe un pod din lemn deasupra mării cu o culoare închisă de albastru,Ajunge el acasă și mă surprinde ascunsa lângă o canapea el surprins mă itreaba ce caut acolo îi răspund ca nu sa întors la petrecere mă îmbrățișează și începem sa ne sărutăm cu pasiune după care îmi baga jumătate de pachet de țigări în buzunar la care eu mă gândeam ca nu o sa îmi ajungă toată noaptea apoi împreună am vrut sa închidem ușa de la intrare și când ne am uitat afară erau valuri uriașe înspăimântătoare care acopereau podul pe care se afla casa după care mă trezit logodnicul meu cu care sunt de 8ani împreună și care este un om minunat căruia iam povestit visul dar nu am reușit sa îl deslușim.Poate mă ajuta cineva iar întrebarea cea mai importanta de ce îl visez mereu după atâția ani.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Este cat se poate de clar ca moartea fostului tau iubit a fost un imens soc emotional pentru tine. Iti pot interpreta visul cam asa... Petrecerea la care luati parte reprezinta perioada cat mai era inca in viata. El iti promite ca se intoarce dar nu revine intrucat are loc moartea sa din lumea reala. In casa de pe pod il intalnesti pe fostul tau iubit dupa moartea sa (de aceea el te intreaba ce cauti acolo), probabil in acel interval de timp cat ai fost obsedata de moarte. Valurile uriase care acopera podul simbolizeaza pericolul care te ameninta din pricina respectivei obsesii, de care, ai scapat, dar care ti-a lasat in suflet cateva reminiscente.

      Ștergere
  94. Buna!! De cateva zile visez ca cel mai bun prieten al iubitului meu incearca sa ma sarute sau sa ma cuprinda in brate .
    CE INSEAMNA ??

    RăspundețiȘtergere
  95. Am visat ca iubita il saruta pe altul. Am luato de linga el si am inceput eu sa o sarut insa ma respingea si se intorcea la el.? Ce semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna! Aseara am visat ca eram la un concert sau intr-un loc unde erau mai multi oameni. Pe o parte dintre ei simteam ca ii cunosc, desi nu le vedeam fetele. Printre ei era si un tip care m-a luat de mana si m-a tinut in brate, dar nu imi amintesc fata lui, desi simteam ca il cunosc. Dupa aceea, visul s-a schimbat putin. Eram in alta parte si ma gandeam la baiatul acela. Nu stiam ce s-a intamplat cu el, cand il vad. Eram in bloc si am vrut sa urc scarile. Aveam o rochita pe mine(de obicei nu prea port rochii). De aici devine cam ciudat,... M-a oprit si a inceput sa imi sarute piciorul, degetele de la picioare, apoi a inceput sa ma sarute pe gura. Acum i-am vazut fata. Era roscat cu barba roscata si nu avea haine pe el. Nu il cunosc dar totusi simteam ca il cunosc. I-am raspuns la sarut si apoi am inceput sa il sarut pe piept, etc.... pare desprins dintr-un film porno, dar asta am visat. Imi poti spune ce inseamna? Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  97. Hristos a Înviat!
    Anul trecut , la început de clasă , m-am împrietenit cu un băiat.
    Ne înțelegeam foarte bine, ne vizitam reciproc și petreceam multe evenimente împreună.
    Stând mult timp cu el, am început anul acesta să îl simpatizez.
    Într-o zi m-a întrebat pe cine plac, eu am zis "de nimeni" (dar eu îl plăceam pe el) , apoi el mi-a spus că place o colegă (da,a dat nume) . De atunci mă simt foarte ruinată.
    El îmi tot dă semne care mă fac confuză... Mă atinge "din greșeală" pe mână, când trece pe lângă mine îmi pune mâna pe spate, îmi zâmbește...
    Și am multe vise în care ne ținem de mână, ne îmbrățișăm, dansam...
    În noaptea asta am visat că eram într-o bibliotecă. Eu citeam, iar cel de care ți-am povestit mai sus mă surprinde cu un sărut apăsat. Eram foarte surprinsă și fericită, așa că i-am luat capul în mâinii și l-am adus mai aproape de mine și ne sărutam și mai apăsat. (Dar nu era sărut din acela scârbos. A fost doar cu buzele închise.)
    Ce crezi că înseamnă visul meu? Dar povestea cu băiatul? Aș vrea să spun că îl plac, dar nu știu cum...
    Mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna Diana! si eu am visat aseara ca ma saruta un barbat, pe care il cunosc de multi ani, dar pe care l-am vazut extrem de rar in aceasta perioada. cand ne-am cunoscut, el a dorit sa tinem legatura dar eu l-am refuzat. este adevarat ca in ultimul timp m-am tot gandit la el, parca cu regret. a fost un sarut pe buze, parea ca si-a luat inima in dinti sa o faca, era fericit si optimist iar eu cumva ametita de emotie dar foarte fericita ca a indraznit. deasemenea mi-a mai aratat in vis un calendar si mi-a spus ca pe 11 aprilie vom pleca impreuna. am fost un pic dezamagita, fiindca mi-am dat seama ca suntem pe 15 aprilie ceea ce insemna ca mai am de asteptat pana la anul, dar asta oricum nu mi-a spulberat fericirea si emotia. m-am trezit fericita.
    poti, te rog sa ma ajuti cu o interpretare? multumesc, Flori

    RăspundețiȘtergere
  99. Bună Diana!Eu am visat că mă sărut cu băiatul pe care îl plac și e din clasa mea.
    .M-am îndrăgostit de el acum 5 ani .Am tot încercat să îl uit dar nu am reușit deloc pentru simplul fapt că ne vedeam zilnic la școala..În vis totul s-a întămplat rapid ..din sala de clasă am ajuns pe o câmpie cu flori și acolo m-a luat în brațe ,m-a sărutat o singură data lung iar după m-a ținut strâns în brațe.În viața de zi cu zi nu dă semne foarte clare și nu știu ce să înțeleg din acest vis.
    P.S.:Sper să nu par o nebună dar am o dilemă și nu știu ce să gândesc.Sper că mă poți ajuta cu un sfat .Mulțumesc anticipat Andreea

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna, Diana !
    In aceasta seara am avut un vis destul de ciudat. Se facea ca eu si cu cei de pe strada de la mine mergem in vacanta, la mare...Si eu cu vecinul meu am intarziat putin...cand ne-am intalnit jos el ma luat in brate, si ma tinut asa tot drumul, din cand in cand ma mai saruta pe frunte(e ciudat ca era mai inalt ca mine, desi in viata reala e mai scund si mai mic ca varsta)...si l-a un moment dat i-am zis sa inceteze, si l-am impins(asta dupa vreo 2 minute) pt ca imi place de alt cineva iar el stia.
    Ma gandesc ca are o semnificatie, trebuie as aiba...

    Multumesc, Simona.

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna, Simona. Iti raspund, desi nu ar trebui, pentru ca nu ai indeplinit conditiile pe care le-am impus celor care vor sa le raspund la comentarii. Vacanta la mare semnifica libertate, descatusarea de conventii si obligatii. In acest context, visul despre vecinul tau poate semnala dorinta ta (subconstienta) de a te elibera de restrictiile pe care ti le-a impus un partener de cuplu (nu este clar din ceea ce spui daca esti sau nu intr-o relatie cu cel de care iti place, sau daca lucrul asta se petrece si in viata reala) ori ezitarea de a fi sau nu impreuna cu cineva pe care nu il placi prea mult numai si numai pentru a avea un prieten (oficial).

    RăspundețiȘtergere
  102. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  103. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  104. Hello, Diane! Daca m-ai putea ajuta cat de putin cu interpretarea unui vis, ti-as multumi extrem de mult.
    De ceva timp am vise in care imi doresc sa ma reinpac (la fel si in realitate) cu un tip cu care nu am experiementat tot ceea ce am fi putut, ne-am oprit subit. Iti multumesc anticipat.
    Am visat ca mergeam la el la aprtament (etaj 2 cred) si ca am rugat pe o copila sa-l intrebe "O mai doresti pe Diana?", iar eu am fugit sa m-asund, de teama reactiei, anticipata de mine ca fiind negativa.
    M-am dus in spatele geamullui sau si m-am ascuns, desi stiam ca ma vede. Am fost uimita de schimbarea sa fizica; avea parul tuns mai scurt, pana la umeri (in realitate are coada), nu mai avea burta tipica barbatilor sedentari, si parca ma accepta sa vin la el. Cumva, pe geam, am intrat. El doar ce iesise de la dus, si avea un castron cu vopsea neagra. Cred ca mi-a dat de inteles ca ii place sa aiba ceva mai inchis. A fost o secventa in care am vazut c-avea parul extrem de scurt si alb si mi-am zis ca astfel se mascheaza el. I-am zis ca-mi pare rau pentru tot si el la fel. De asemenea, mi-a zis exact asa "In fiecare zi ma gandeam la tine. De dimineata pana seara" si avea o privire trista, oarecum inlacrimata. Eu simteam o empatie imensa, fiindca si mie mi se intamplase sa fiu cu gandul la el (chiar si in real life l-am cautat, insa nu l-am vazut). Ne sarutam, ma simteam confortabil, apreciata, ca am o apartenenta la ceva ce-mi place. Ma simteam dorita, cu toate ca inca mai era un mic gol in stomac legat de aceasta "dark side". El imi atingea zonele erogene (fund, de exemplu) si mie-mi placea, exceptand faptul ca avea vopsea pe maini, si stiam ca e toxic asta. Insa, acceptam de dragul sau.
    Dupa ceva timp, a trebuit sa ma ascund, fiindca veneau oameni la el. Eu parca eram in doua parti. Pe de-o parte, eram in acea camera, dezbracata, cu piele livida, ca o papusa. Si in acelasi timp, spectator. Acei oameni, in final, vroiau sa-i distruga ce a devenit 'casa' si sa intre in ea, cred. A reusit o tipa dintre ei sa-i arda o parte din acea camera si sa intre in casa.
    Pe el l-am mai revazut intr-o ambianta de razboi, in care acea casa avea o aprte extinsa si acolo se luptau oameni. Cel mai important era el , Vladimir. Ne-am sarutat si mi-a zis sa nu-mi fac griji fiindca e doar un vis in care murim ca si indragostiti, ca asta ne va salva pentru o alta lume.
    Eu am reusit sa scap, sau m-am teleportat, nu stiu. Stiu ca parea alta realitate cu el, mai real, de altfel. Eram la locul unde locuia in realitate. Am mers catre el, doar ca pe o alta intrare. Acolo erau tot felul de paznici, fast-food-uri si m-am pierdut in ambianta aia, criticand si analizand, chiar daca vroiam sa trec prin ea. M-am oprit cand vara mea vorbea cu o tipa blonda. M-am oprit fiindca aveam acel sentiment din trecut ca sunt undeva unde nu ma potrivesc, asteptand altceva. Atat.
    legat de mancare, nu erau hamburgeri, ci mancare normala, gatita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana Dee. Este un vis foarte complex. O parte din el semnifica, desigur, dorinta de a fi din nou impreuna cu el in viata reala, teama ca nu ai putea fi acceptata (copila trimisa la el), dar reflecta si o parte critica din tine care ar vrea sa il schimbe (chestia cu burta sedentarilor). Tot in viata reala, esti cuprinsa de nesiguranta, pentru iti doresti sa te ascunzi de el, dar si sa fii vazuta de el. Vopseaua neagra (ceva mai inchis) poate reprezenta o latura intunecata de a lui, care nu te impiedica insa sa fii atrasa de el. Distrugerea casei sale inseamna dezradacinarea lui, scoaterea lui din detasare (ramanerea lui simbolica fara casa l-ar putea aduce inapoi la tine). Razboiul din casa este un vis in vis, sau cel putin asa pretinde Vladimir. De fapt, acest lucru indica o iluzie, faptul ca recunosti cumva (in subconstient) ca te iluzionezi fata de o reluare a relatiei cu el. Tocmai de aceea, "scapi", nu mai esti in visul unui vis, ci doar intr-un vis, adica mai aproape de ralitate, si, in acest fel, iti dai seama ca ai multe lucruri de infruntat pentru a ajunge sa fii iarasi impreuna cu Vladimir (panicii, ambianta, etc.) ori ca trebuie sa gasesti alta cale de a reinfiripa iubirea cu el (senzatia de nepotrivire). Poate ca vara ta apare in vis pentru ca ai discutat cu ea recent despre Vladimir...

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru timpul acordat sa-mi raspunzi.
      Si nu, cu vara mea(la fel si cu marea majoritate a familiei mele) am avut o legatura foarte rece de mica, n-am mai vorbit cu ea de foarte mult timp.

      Ștergere
  105. Buna Diana. Ti-am scris si eu un mesaj in data de 15 aprilie 2015, 12:32 in care te-am rugat sa ma ajuti cu o interpretare. Nu am primit nici un raspuns si apoi am vazut ca i-ai scris Simonei, specificand ca nu a indeplinit conditiile impuse. La ce fel de conditii faci referire? ma tem ca nici eu nu le-am indeplinit si de aceea nu ai raspuns mesajului meu :) Multumesc mult! Flori.

    RăspundețiȘtergere
  106. buna diana.Ce semnifica visul in care intr-o camera intunecata baiatul pe care il plac in secret trage o fata din desene animate(anime) de mana si deodata o saruta iar eu ii vad si incep sa plang.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cristina. Intunericul din camera sugereaza ca esti inca nesigura de faptul ca vei reusi sa fii impreuna cu baiatul respectiv. Episodul cu fata din anime reflecta eventual gelozia ta fata de o alta fata din preajma baiatului, dar si convingerea ta ca aceasta fata nu este una "naturala" sau ca atasamentul ei fata de baiat este unul fals, artificial.

      Ștergere
  107. te rog sa imi raspunzi tias fi foarte recunoscatoare

    RăspundețiȘtergere
  108. Multumesc de raspuns chiar ma framanta acest vis.O seara frumoasa♥♥♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  109. imi raspundeti si mie va rog am vist 2 nopti cu aceiasi femeie ca o sarutam ia mia cerut sa o sarut

    RăspundețiȘtergere
  110. Bună ziua. Plac un băiat şi mă place şi el, dar nu are niciunul curajul să zică asta şi ce îşi doreşte de la celălalt. Îl visez aproape mereu, în contexte asemănătoare, alături de toţi cei dragi mie şi mă sărută şi mă iubeşte, şi eu pe el, iar cei din jur sunt fericiţi pentru noi. Eu am luat decizia că nu ne potrivim, însă tot am aceste vise. Nu am mai vorbit de vreo 2 săptămâni şi mă gândeam la asta, iar chiar azi am visat că nu ne mai văzusem de mult timp, ca în realitate şi a venit şi m-a sărutat apăsat, ca şi când mi-ar fi spus că i-am lipsit enorm. Ce înseamnă toate astea?

    RăspundețiȘtergere
  111. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  112. Cand un baiat viseaza ca saruta o colega pe obraz ce inseamna? A avut legaturi mai intime cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuna, Diana. Un astfel de vis da de inteles ca respectivul baiat continua sa tina la acea colega, insa se distanteaza cumva de ea, nu isi doreste sa mai ajunga la "legaturi mai intime" cu ea.

      Ștergere
  113. Ce inseamna sa visezi cu preotul paroh ca te sauti cu el de mai multe ori si am mai avut visuri cu el.

    RăspundețiȘtergere
  114. Aseara am visat ca eram la o parada si imi era foarte frig. Cineva din multime ..un baiat pe care nu.l cunosc...m.a luat in fata lui si m.a invelit cu bluza lui...el tot se uita la gura meaa..eu eram cu spatele la el ..dupa ne.asm apropiat si ne.am sarutat (n.am avut parte de primul sarut in realitate) dupa aceea am cazut..si ziua urmatoare in vis ma intalneam cu grupul de prieteni..si venea si el cu grupul lui..deodata a trecut prin fata mea si mi.a spus ca ne vedem in fata unei case sau ceva..am uitat..si gata s.a terminat visul..ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lisa. Parada si senzatia de frig semnifica starea ta de singuratate, nevoia de a avea un prieten, lucru care se petrece, de fapt, in vis, dar nu inca si in realitate. Fii rabdatoare, si vei vedea ca acest lucru se va intampla si in realitate.

      Ștergere
  115. Buna (eu sunt maritata) am visat ca mergeam pe strada si din neatentie m'am ciognit de un baiat am stat de vb etc si se facea ca era amantul meu am petrecut o zii intreaga impreuna si a doua zii cand sa ne intalnim aflu ca a murit. Eram distrusa traisem cu el niste momente de nedescris eram fericita si simteam ca era foarte indragostit de mine.. Am trecut usor peste asta apoi a aparut alt baiat si mai si era asa special si atent grijuliu cu mine in sfarsit ma iubea mult cu el m'am sarutat in vis mia facut prajiturele ce mai era uimitor .. Se facuse seara si trebuia sa merg la mine acasa la sotul meu am dormit si dimineata cand ma trezit mia spus ca a murit baiatul respectiv am simtit o durere foarte mare in suflet eram terminata nu stiam ce sa fac nu imi venea sa cred sotul meu ma dus intrun loc unde era baiatu ala si mia zis ca sia inscenat moartea ca sa scape de tatal lui si sa putem fii impreuna sotul meu stia tot ba chiar era de acord ca sa nu ma piarda de tot apoi m'am trezit speriata oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  116. Eu am visat ca ma saruta o persoana care vreau sa fiu dar niciodata nu iam zis si stiu ca nu ma iubeste oare ce vrea sa insemne????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul reflecta dorinta ta de a fi iubita si sarutata de acea persoana.

      Ștergere
  117. Am visat ca m-am sarutat in vis cu o fata necunoscuta si prin decembrie s-a intamplat cu o fata pe care o cunosteam! ce inseamna asta??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mijloc poate fi vorba despre un vis premonitoriu, un vis destul de rar. Putini oameni au sansa de a afla cu adevarat indicii despre viitorul lor prin intermediul viselor...

      Ștergere
  118. Buna mai visat cu fostul iubit pe un vapor vechi eram doar noi doi mia dăruit inelel de logodnă ...eram atât de fericita in vis nu pt inel nu pentru faptul ca eram intrun vapor doar noi doi in larg ci pentru faptul ca eram inpreuna eu atât de fericita nu ma stiu sa fi fost in viata reală...imi poate spune cineva ce semnificatie are acest vis ..multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Poate fi vorba despre faptul ca esti inca legata sentimental de fost iubit. Vaporul si faptul ca erati numai voi doi in larg reprezinta destinul vostru , drumul vostru prin viata ca si cuplu. Vaporul este insa "vechi," ceea ce poate semnifica un semnal trimis de subconstientul tau prin care ti se atrage atentia ca te agati de trecut. In cazuri extrem de rare, un astfel de vis poate prevesti ceva din viitor, o eventuala reluare a povestii tale de dragoste.

      Ștergere
  119. Am visat ca am fost sarutata pe GAT de un prieten bun...Well , ma tinuse de incheietura apropiata de el si de talie ..iar eu la un momendat i.am pus mana pe umar ca sa.l imping dar m.am trezit..ce inseamna asta?...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Rubidia. Gatul indica legatura dintre minte si trup. Poate ca ti se atage atentia ca ar trebui sa instaurezi un echilibru stabil intre aceste doua componente ale tale, sa le permiti gandurilor si idelor tale sa se intrupeze si sa nu le mentii doar ca proiecte. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre necesitatea de a fi mai deschisa fata de prietenii tai, fata de oamenii apropiati tie.

      Ștergere
  120. am visat ca alergam cu baiatul pe care il plac si cand ne-am asezat pe banca ma sarutat

    RăspundețiȘtergere
  121. Am visat ca in geamul de la bucatarie erau ciori si stateau agatate cu capul in jos, cand am deschis dulapul si acolo era una, parca statea intr-o farfurie - ca si cum avea cuib. Erau si pe geam afara, stateau cu spatele la mine, pe pervaz, tot incercam sa le numar dar nu reuseam. Parca a intrat si sotul meu si imi spunea sa le spun la ciori Rusine, cum au intrat asa?

    RăspundețiȘtergere
  122. Am visat ca imi sarutam sotul..

    RăspundețiȘtergere
  123. Eu am avut o situație mai speciala... Încep cu începutul: vroiam sa ajung acasă de la Brașov la București si nu era nici un tren activ si am zis sa o iau "perpedes". Pe drum m-am întâlnit cu o fata pe care ma refuzat in viață reala si am ieșit cu ea in vis , chiar am si sarutat-o. Când dau sa plec de la locul faptei îmi găsesc mașină cu un geam spart insa nu era furat nimic... Si m-am trezit... Ce înseamnă ca m-am sărutat cu fata care ma refuzat acum 4-5ani? Momentan sunt singur. Poate conștientul meu îmi arata ca am nevoie de iubire? Sau ce semnifica visul meu ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Florin. Da, cred cai ai dreptate. Ai nevoie sa iesi din singuratate, insa, pentru a face acest lucru, visul tau iti sugereaza sa nu mai urmezi cararile fixe, obisnuite ale vietii (calea ferata), si sa cauti noi moduri de a interactiona cu oamenii. Masina cu geamul spart, dar din care nu s-a furat nimic, sugereaza acelasi lucru.

      Ștergere
  124. Buna Diana. Acum cateva zile am visat ca eram in fata scolii si ma sarutat un baiat din clasa care acum chiar ma place. Era zi si tocmai sau terminat orele. Nu stiu cum sia lasat telefonul la mine in mana, iar pe urma a plecat. Mam dus in parc si lam asteptat in speranta ca se va intoarce dupa telefon. Nu am avut curajul sa le spun acest lucru colegilor deoarece imi era teama ca daca le spun lor o sa le spuna tuturor. Si in viata de zi cu zi mie teama sa spun ceva mai secret cuiva. Deci chiar nu stiu ce poate insemna. Daca imi vei citi mesajul si vei avea timp sami scriisi iti multumesc daca o vei face. Voi astepta raspunsul tau cu nerabdare. Te pup si ceau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Irisz. Visul tau pare sa dovedeasca ca iti doresti ca acel baiat sa te placa si el in viata reala, sa iti fie eventual prieten. Iti este totusi teama de o apropiere de el din cauza a ceea ce ar spune colegii, cei din jurul vostru. Telefonul sau ramas la tine sugereaza ca trebuie/vrei sa intri in contact cu el, sa comunici cu el, eventual sa faci tu primul pas.

      Ștergere
    2. UAU! Mulțumesc foarte mult, Diana. Nu m-am gândit la asta. Sinceră să fiu chiar îmi e teamă să mă apropii de el deoarece chiar nu vreau să se complice lucrurile și pentru că mă simt ciudat în prejma lui,dar nu știu... când mă gândesc așa la lucruri și la faptul că el mă place,parcă inima îmi spune că nu îl plac,dar deși mă comport ciudat și toți sunt de părere că și mie îmi place de el. Dar în fine...mulțumesc oricum și mă bucur foarte mult că mi-ai răspuns și îmi plac mult aceste pagini în care este vorba despre visurile noastre. Mi se pare un lucru foarte important să ne înțelegem visele și pe noi înșine. Te pup.😊

      Ștergere
  125. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  126. Hei. Aseara am visat ca ma pupam pe gura cu doi baieti adica eu stateam in mijloc si ei faceau cu randul adica unul ma pupa dupa ma pupa celalat eram practic nu trasa dar zici ca ei ma luau si faceau asta in continoare.Poti sa imi spui te rog ce inseamna. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Poate insemna ca ii placi pe doi baieti, si nu te-ai hotarat inca pe care sa-l alegi. In acelasi timp, acest vis poate semnifica tot un fel de nehotarare, faptul ca ai la indeamna doua optiuni legate de viata, care iti plac la fel de mult, dar ca nu te-ai decis inca pentru nici una dintre ele.

      Ștergere
  127. Lol nu e nici un baiat implicat dar a doua varianta care ai scris-o este adevarata multumesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  128. Buna ziua,

    In timp de aproximativ o luna am tot visat ca sarut mana duhovnicului meu. N-am acordat prea multa importanta unor astfel de imagini petrecute in vis, insa ele devin succesive. As vrea sa pot intelege semnificatia unui astfel de vis pentru a putea proceda intr-un anume fel. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Oana. Un vis care se repeta constant indica un mesaj trimis cu insistenta de subconstientul tau. Visul tau poate semnifica ca este nevoie sa iesi dintr-un fel de pasivitate (mana reprezinta actiune), sa faci ceva spre care esti indreptata de nazuinte curate, pozitive si la care tii foarte mult.

      Ștergere
  129. Este adevarat ca sunt lucruri pe care doresc sa le fac, insa nu mi sta inca in putere sa le realizez intrucat sunt mai multi factori ce ar contribui la concretizarea acestora nefiind la indemana mea.
    O alta scurta relatare a unui vis in care primesc un sarut al unui barbat ce il cunosc, dar cu care nu interactionez in prezent.Bucurandu se ca ma revede, parca si pierduse speranta ca nu va mai auzi de mine, in vis am revenit in viata lui, fapt pentru care m a si sarutat. Imi arata o diploma pe care a obtinut o recent, era atat de mandru de acest lucru si fericit ca sunt langa el si cu el. Nu corespondez cu acest om, insa tot el, intr un alt vis m a tot urmarit, unde sunt, unde voi fi.. iar acum, in vis.. kiss! :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.