Ingerii zodiilor | Care este ingerul tau pazitor ?

Ingerul protector al Berbecului

Ingerul care guverneaza zodia Aries este Malahidael , numit si Machidiel , un nume insemnand " plenitudinea / deplinatatea lui Dumnezeu".El se inalta si isi instaureaza conducerea la inceputul anului , vreme de 91 de zile , din primavara pana in toamna.
In unele grimoaruri sau carti magice , el este cunoscut sub numele de "Printul Machiedel".
Malahidael este unul din ingerii Copacului Vietii , motiv pentru care este invocat adesea de cei care practica vraji de dragoste.De obicei , barbatul care face lucrarea magica ii transmite iubitei , prin intermediul ingerului , dorinta de o vedea , si, daca fixeaza si o anumita data / ora , se spune ca "fata invocata nu va intarzia sa apara".
Principala sarcina a lui Machiedel este de a veni in ajutorul oamenilor care nu au curajul de a-si marturisi dragostea.

Un al doilea inger protector al Berbecului , corespunzator constelatiei Aries , este Asmodel , guvernatorul lunii aprilie.Poate ca nu ar trebui sa te bazezi prea mult pe Asmodel , intrucat el a devenit cunoscut in decursul timpului drept un demon al pedepsei , asa cum este consemnat in Pistis Sophia, cartea gnosticismului coptic.
Asmodel a fost unul dintre conducatorii Ordinului Heruvimilor si al doilea inger in ierarhia sferelor celeste ca apropiere fata de Dumnezeu.

Ingerul protector al Taurului

Zodia Taurus este guvernata de ingerul Ashmodel sau Asmodel , unul din fostii conducatorii ai ordinului Heruvimilor .
Conform Pistis Sophia , Asmodel este , insa, un demon al razbunarii si unul dintre cei 10 sefiroti malefici.
Asadar , nativii din zodia Taurului ar trebui sa se bazeze mai curand pe Ambriel , guvernatorul lunii mai. In angeleogie , el este desemnat drept un print al celei de-a doua ierarhii ceresti si face parte dintre ingerii Tronului.

Ingerul protector al Gemenilor

Ingerul calauzitor al zodiei Gemini este Ambriel , veghetorul peste luna mai si ingerul orei 12 noaptea. Numele lui Ambriel este intalnit in stravechi farmece evreiesti de protectie fata de spiritele rele. De asemeni, el este invocat in vraji de conjurare sub a saptea pecete a planetei Marte.
La fel ca si celelalte semne zodiacale, Gemenii cuprind intervalul a doua luni , asa ca un a doilea inger ocrotitor ale acestei zodii este Muriel , guvernatorul lunii iunie.

Ingerul protector al Racului

Ingerul specific zodiei Cancerului este Muriel , a carui legenda spune ca trebuie sa fie invocat dinspre sud pentru a darui un covor fermecat. El este subordonat lui Veguanielas , unul din ofiterii angelici ai ai orei 3 a fiecarei zile.
Totodata , Muriel este unul din conducatorii Dominioanelor , facand parte din a doua ierarhie ingereasca , respectiv al patrulea cor al acesteia. Ingerii din acest rang sunt administratorii domeniilor ceresti.

Un al doilea inger protector al Racului este Verchiel , guvernatorul lunii iulie. Cunoscut si sub numele de Zerachiel , el este conducator al Soarelui si unul din sefii corului angelic al Puterilor ( a doua ierarhie , al saselea cor).

Ingerul protector al Leului

Ingerul pazitor al zodiei Leo este Verchiel , numit si Zerachiel , conducatorul Puterilor , ordin angelic considerat drept pastrator al constientei si istoriei.
Un al doilea inger caracteristic zodiei Leului este Hamalie , unul dintre ofiterii angelici ai corului Virtutilor ( a doua ierarhie , al cincilea cor) si guvernatorul lunii august. Ingerii din corul Virtutilor sunt responsabili pentru miracole , binecuvantari si incurajari ale oamenilor.

Ingerul protector al Fecioarei

Hamaliel este ingerul ocrotitor al Fecioarei si comandant peste Virtuti , unul din cele 9 coruri din ierarhia angelica.
Cel de-al doilea inger responsabil pentru zodia Fecioarei este Uriel , arhanghelul lunii septembrie. Uriel nu este la fel de cunoscut precum Mihail , Gabriel si Rafael , dar in majoritatea surselor religioase, canonice sau nu , el este unul din cei patru arhangheli care stau langa tronul lui Dumnezeu si care au permisiunea de a fi in prezenta Domnului , fiind numiti “ingerii prezentei”.
Uriel este un arhanghel al mantuirii , reprezentand puritatea inimii si adevarata pace spirituala. Cunoscut si ca “focul lui Dumnezeu” , “flacara lui Dumnezeu” sau “fulgerul lui Dumnezeu” , el face parte din primul cor al ingerilor, al serafimilor numiti “cei arzand”.
Conform Vechiului Testament si traditiilor ebraice , Uriel este ingerul care pazeste Pomul Vietii inarmat cu o sabie de flacari. Tocmai de aceea , el poate fi considerat unul dintre heruvimi, intrucat Dumnezeu i-a asezat pe acestia la rasaritul gradinii Edenului (Geneza 3:24).

Ingerul protector al Balantei

Arhanghelul Uriel este ingerul ocrotitor al nativilor din zodia Libra , una din cele mai puternice fiinte angelice , detinatoare a cheilor iadului.
Al doilea inger specific Balantei este Barbiel , guvernatorul lunii octombrie , print al corului Virtutilor si al celui al Arhanghelilor. El este unul din 28 de ingeri corespunzatori celor 28 de case ale Lunii si unul din cei 7 Electori de sub comanda lui Zafiel, conducatorul Heruvimilor.
Potrivit unor experti in angeologie, exista nu mai putin de 29 de ingeri in viata fiecarui om , ei guvernand , printre altele , lunile de nastere , planetele sub semnul carora ne-am nascut si zilele in care am vazut lumina zilei.

Ingerul protector al Scorpionului

Ingerul ocrotitor al zodiei Scorpio este Barbiel (“binecuvantarea lui Dumnezeu) , numit si Barakiel , Barchiel , Barbuel .Conducator al ordinului Serafimilor si print al celui de-al Treilea Cer , Barbiel este supranumit in “Cartea lui Enoh” “ingerul grindinii” si “ingerul fulgerului” .El este , totodata , unul dintre cei 18 Conducatori ai Pamantului , print al corului Virtutilor (ingerii curajului si credintei) , corului Arhanghelilor si unul din cei 28 de ingeri ai caselor Lunii.
Datorita rangului sau inalt , Barbiel este slujit de 496.000 de ingeri mai marunti si este cunoscut ca daruitor al norocului si sanselor in viata.
In lumea subpamanteana , Barbiel este unul din cei 7 Electori condusi de Zaphiel , printul planetei Saturn si ingerul invatator al lui Noe. De asemeni, el este unul din ingerii Tronului lui Dumnezeu , ingeri numiti “ rotile de foc”.

Ingerul protector al Sagetatorului

Nativii din zodia Sagittarius sunt sub stapanirea si gratia lui Adnachiel , o fiinta divina inscrisa in cea de-a treia ierarhie angelica si in al noulea cor de ingeri.
Un al doilea inger ocrotitor al Sagetatorului este Tubiel , ingerul guvernator peste constelatia Sagittarius sau Arcasul , invocat adesea pentru reintoarcerea pasarilor de catre proprietarii acestora.

Ingerul protector al Capricornului

Ingerul ocrotitor al acestei zodii este Haniel sau Hanael , un nume insemnand “gloria / gratia lui Dumnezeu”. El este unul dintre conducatorii planetei Venus si corului Principatelor , al caror ingeri sunt situati in a treia ierarhie angelica.
Intrucat Capricornul se intinde pana in ianuarie, un doilea inger pazitor al celor nascuti in aceasta zodie este guvernatorul primei luni a anului, unul din cei mai iubiti ingeri, recunoscut de crestinism , islamism si iudaism , arhanghelul Gabriel.

Ingerul protector al Varsatorului

Nativii din varsator sunt sub protectia lui Gabriel , prentre cei mai vestiti si mai iubiti arhangheli, unul din cei doi ingeri pomeniti in Biblie.

In stravechea astrologie , planeta guvernatoare a Varsatorului , Saturn , este condusa de ingerul Cassiel , numit si Casiel , Kazfiel sau Qafsiel (Qaphsiel).Cassiel inseamna “strafulgerarea / iminenta lui Dumnezeu” , el fiind ingerul stapanitor peste moartea regilor si , o angelica prezenta a singuratatii si a acelor care arata calea catre unitatea imparatiei eterne.
Cassiel este unul dintre printii canducatori ai celui de-al sapetelea paradis si unul din ingerii corului Puterii.
De asemenea , se spune ca el este unul din cei 3 ingeri ai zilei de sambata , alaturi de Machatan si Uriel , dar si un guvernator al Lunii.

Ingerul protector al Pestilor

Cel care vegheaza asupra zodie Pisces , pazitor si al Scorpinului , este Barakiel , un nume insemnand “fulgerul lui Dumnezeu” sau “binecuvantarea Domnului”.
In a treia carte a lui Enoh el este numit Baradiel , ingerul gridinii si al trasnetului.
Barakiel daruieste noroc si o viziune pozitiva asupra vietii.Unii oameni care isi incearca prea adesea sansa sau sunt impatimiti de jocurile de noroc , obisnuiesc sa il invoce cu prisosinta.
Intrucat zodia Pestilor cuprinde si o parte a lunii martie , unii din nativii din Pisces il au ca inger pazitor si pe Malahidael sau Machidiel.El se inalta si vegheaza asupra inceputului anului si isi aseza puterea asupra primelor 91 de zile ale anului.

In loc de incheiere

Am fost tentata sa acord mai mult spatiu descrierii si semnificatiei fiecaruia dintre acesti ingeri , dar , cum s-a intaplat si cu alte ocazii, ma tem acest subiect nu va atrage prea mult atentia.Daca voi constata ca sunt oameni care vor sa stie mai mult despre acest domeniu , il voi dezvolta , aducand si cateva precizari despre demonii fiecarei zodii, ingerii si diavolii zilelor saptamanii , precum si multe altele.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Parfumurile zodiilor | Parfumul semnului tau zodiacal

Zodiile si organele / partile corpului

Numerele norocoase , compatibilitatile si caracteristicile zodiilor
Ingerii zodiilor | Care este ingerul tau pazitor ? Ingerii zodiilor |  Care este ingerul tau pazitor ? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 11, 2010 Rating: 5

15 comentarii:

  1. Buna. As vrea sa vorbim in privat, daca se poate. Lasa-mi o adresa de mail, sau ceva, te rog. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar interesant.astept sa dezvolti subiectul

    RăspundețiȘtergere
  3. parerea mea este ca diavolul ti-a insuflat aceste ganduri zodiile sunt inventate de ei ,pt oamenii naivi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat ,zodiile nu au legatura cu crestinismul

      Ștergere
  4. foarte interesant si util de stiut.astept si continuarea...poate mai dezvoltata.....poate si despre cine am fost intr-o alta reincarnare...misiunea cu care am venit in aceasta reincarnare....si de ce impreuna cu fiul meu???

    RăspundețiȘtergere
  5. SERIOS BA? E CRIZA DE INGERI IN RAI ASA CA AVEM CATE UN PAZITOR PE ZODIE=)))))))??????????

    RăspundețiȘtergere
  6. fiecare are ingerul pazitor nu exista pe zodii ci dupa datele de nastere si ora ....eu imi stiu numele ingerasului meu

    RăspundețiȘtergere
  7. E interesant. Ai putea sa mai dezvolti :) Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  8. La capricorn mi s-a parut cam putine informatii...

    RăspundețiȘtergere

  9. cine nu este deacord cu ceea ce scri,nu ar trebui sa te afecteze,este strict problema lui,sunt persoane,sau numestele cum vrei,care doresc sa isi imbogateasca cunostintele cu nerabdare.......multumesc mult......

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sper sa aduci mai multe detalii deoarece mie chiar mi se pare interesant si imi plac lucrurile de genul acesta. :): Chiar ar fi pacat daca nu ai posta mai multe. :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc pentru aprecieri. Poti sa imi dai vreo sugestie?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.