Rugaciunile zodiilor – Astrologie umoristica

Poti sa razi pe infundate, sa chicotesti sau sa te dezlantuiesti in hohote de ras , dar aceste asa-zise rugaciuni intrupeaza o semnificatie reala a felului in care gandeste si se comporta in viata fiecare dintre nativii celor 12 zodii. Stiu ca ma pun rau cu fetele si dosurile bisericesti , dar nu ma pot abtine ! Credinta in Dumnezeu presupune, in primul rand, o moralitate si o cinste venite direct din suflet si nu o mai maimutareala rituala punand in scena o mascarada a religiei.

BERBEC : “Iubite Creator al lumii , daruieste-mi rabdare .Dar da-mi-o cat mai repede”.

TAUR : “ Slavite Dumnezeu , ajuta-ma sa accept schimbarile din viata mea , dar mai lasa-mi putin timp.”

GEMENI : “ Preaslavite Doamne … (sau preadivina Zeita ?) … Cine esti tu ? … Cum esti tu ? … Unde esti tu ? … Cati ca tine exista in ceruri ? …Nu-mi pot imagina in nici un fel care este menirea ta !”

RAC : “ Draga Doamne, esti taticul pe care ma pot baza in fiecare clipa a existentei mele .Stiu ca nu ar trebui sa iti caut sprijinul mereu , dar esti Singurul in care ma pot increde atunci cand imi duc hainele la spalatorie.”

LEU : “ Buna , Tati ! Cred ca esti cu adevarat mandru sa ma ai ca fiu / fiica !”

FECIOARA : “ Draga Doamne, te rog sa faci lumea asta mai buna , si sa nu mai faci vreo tampenie ca ultima data !”

BALANTA : “ Dumnezeule preaiubit , trebuie sa iau o hotarare de unul singur.Cu toate astea, nu pot sa nu iti cer pararea …”

SCORPION : “ Slavite Doamne , ajuta-ma sa imi iert dusmanii , chiar daca ticalosii astia nu merita deloc asa ceva “.

SAGETATOR : “ AH , PREASLAVITULE, ATOTOCUNOSCATORULE , PESTE TOATE IUBITOR SI PUTERNIC IN TOATE , TU CEL PREZENT ORIUNDE SI VESNIC IN TOATE CELE , STIU CA TI-AM MAI CERUT ASTA, DAR O SA TE MAI ROG DE MII DE ORI … AJUTA-MA SA NU MAI FAC MEREU DIN TANTAR ARMASAR !!! “

CAPRICORN : “ Draga Doamne , aveam de gand sa ma rog Tie , dar cred ca am rezolvat-o de unul singur.Oricum , iti multumesc .”

VARSATOR : “ Buna , Doamne ! Unii zic ca ai fi , de fapt, barbat . Altii sustin ca esti femeie. Asadar , de ce ar trebui sa ma rog la Tine ? Mai bine, hai sa incingem o petrecere !”

PESTI : “ Preaslavite Dumnezeu, sunt gata sa dau pe gat al cincilea pahar de vodca pentru a-mi alina durerea si supararea .Fie ca betia mea sa iti cinsteasca Gloria si Dumnezeirea !”



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Rugaciunile de ziua Sfantului Valentin

Parfumurile zodiilor | Parfumul semnului tau zodiacal

Corespondente intre zodiile chinezesti si zodiile europene
Rugaciunile zodiilor – Astrologie umoristica Rugaciunile zodiilor – Astrologie umoristica Reviewed by Diana Popescu on octombrie 03, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.