Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Taurului

In anul 2011 , Taurul se bucura din plin de desfatarile dragostei, gratie capacitatii sale de a se deschide catre afectiunea reciproca si interactiunea cu un autentic partener de cuplu. Increderea reciproca este fundamentul unei stabile relatii de iubire, astfel incat orice noua abordare a unei conexiuni afective trebuie sa faca loc treptat , in timp, intimitatii si sexualitatii.

Daca la inceputul lui ianuarie un efluviu de romantism te face sa plutesti printre norii iubirii, existand riscul sa te prabusesti la pamant cu aripile arse de soare si sufletul coplesit de dezamagire , catre jumatatea acestei luni realismul te sprijina , dar nu este exclusa o inflacarare a relatiei tale de cuplu, mai ales datorita senzualitatii tale efervescente si a incercarii de a ajunge la contopirea romantica prin intermediul sexualitatii.

Imaginatia iti poate juca feste in primele zile ale lui februarie , atragandu-ti partenerul intr-un joc de-a “Hopa Mitica “
care il poate descumpani . Daca reusesti sa treci peste aceste fluctuatii, vei fi capabil sa iti demonstrezi generozitatea in dragoste. Taurii singuri au sansa unei noi relatii de iubire, cu o persoana dintr-un mediu cu totul diferit fata de cel in care se invart.

In luna martie , esti stapanit de incredere , gata sa acorzi fiintei iubite o mai mare libertate si sa ii daruiesti chiar mai mult decat primesti .Cu toate acestea , neastamparul sufletesc si nevoia de joaca te pot indeparta de o relatie cu adevarat serioasa. O relatie de cuplu inceputa catre finalul acestei luni va fi caracterizata mai ales de camaraderie.

Aprilie te intalneste intr-o dispozitie visatoare si idealista , care inlesneste riscul unei tradari din partea iubitului / iubitei. Pe de alta parte, este posibil sa dai chiar tu o mana de ajutor la inselarea cuiva, mai ales ca pari sa iti invalui dragostea intr-un mister si secret la care nu pot accede nici chiar cei mai apropiati prieteni ai tai. Unii Tauri nu vor fi capabili sa faca un pas hotarator spre iubire din pricina timiditatii.
Daca reusesti sa iti dezvolti o relatie de cuplu la lumina zilei, fara nici un ascunzis sau vreo deghizare, magnetismul personal de la finalul lui aprilie te poate aduce catre un stadiu de implinire in iubire , strabatut sinceritate si reala impartasire.

Spre jumatatea lunii mai , vitalitatea si indrazneala furnizate de Marte , dar si influentele lui Venus iti deschid largi perspective pentru inceperea unei noi legaturi de iubire, poate cu cineva care nu este chiar “tipul tau”.Daca vei reusi sa treci peste aceasta prejudecata , astrele iti favorizeaza un interval al placerilor si desfatarilor dragostei .Spre finalul lunii mai , atractivitatea te imbraca in platosa lui Cupidon si daca nu ai deja o pereche, apare acum posibilitatea de a face o alegere si nu de a fi ales. In acelasi timp, daca esti implicat intr-o relatie de cuplu de mai multa vreme , efluviile venusiene au darul de a o revitaliza sau o readuce pe drumul cel bun .

In prima parte a din iunie sex-appeal – ul sau magnetismul personal te fac remarcat de cei din jur .Poti fi ispitit sa manipulezi persoanele cazute prada farmecelor tale.Oricum , insufletit de o mare pasiune , ai impulsul de a cere foarte mult partenerului de iubire.

Luna iulie iti insufla si ea o puternica atractie fizica sau sexuala si iti prilejuieste o intalnire intima plina de senzatii tari ori o dorinta neinfranata de a fi cat mai aproape de cineva special. Daca esti deja intr-un cuplu, anumite nemultumiri care au stat sub presiune pana acum sunt de natura a isi croi drum spre exterior, dand nastere unor reactii impulsive sau violente.
Simtul umorului si luciditatea te pot sprijini sa treci peste aceste tendinte negative , caz in care ti se deschide inainte o perioada de incredere reciproca si armonie . Sfarsitul lunii iulie se anunta a fi incarcat de atasament si loialitate fata de fiinta iubita , dar si de o intensa pasiune a carei sete se inteteste pe masura ce este satisfacuta.

Luna august iti rezerva o scurta perioada de revitalizare a relatiei tale de cuplu prin intermediul unui dialog relaxat si realist cu partenerul tau , dupa care Venus isi deschide intru totul cornul abundentei , acoperindu-te cu ploaia de aur a atractivitatii si daruindu-ti noroc in iubire .Orice poveste de dragoste initiata in acest interval este implinita de fericire si un mic strop de drama. Influenta Soarelui te face sa te bucuri si mai mult de binecuvantarile iubirii si iti mareste increderea in tine, poftindu-te sa te joci de-a flirtul mai mult decat de obicei.

Constiinta si luciditatea isi cer drepturile la inceputul lui septembrie, astfel incat , in aceasta perioada , poti prinde in mreje sau poti pica in plasa iubirii doar prin mijlocirea intelectului. Spre sfasitul lunii , sentimentalismul si emotivitatea isi iau insa revansa … Coplesit de ideea primordialitatii dragostei, placerile erotismului si fiorii placuti ai iubirii te acapareaza intru totul.

De-a lungul intregii luni octombrie, nevoia de a fi impreuna si a-ti impartasi viata cu un iubit / o iubita te insufleteste indiferent daca esti sau nu intr-o relatie de cuplu. Norocosii Tauri aflati deja in mijlocul unei povesti romantice sunt atrasi intr-o comunicare extrem de intima si de placuta alaturi de partenerul lor. Este vremea de a conjuga toate verbele la plural .Viata pare lipsita de magie in lipsa fiintei iubite.

Noiembrie duce mai departe norocoasa apropiere dintre indragostiti , o adanca si senzuala conexiune cu partenerul de cuplu avand insusirea de a te revitaliza si de a te insanatosi pe plan spiritual. Vibratiile cele mai profunde ale iubirii pot fi percepute prin sexualitate.O mare parte din energie iti este arsa in jocurile si placerile pasiunii.
Generozitatea si expansivitatea in dragoste te insufletesc ca niciodata pana acum , fiiind acompaniate de loialitate si credinta . Taurii singuri au posibilitatea de a cunoaste o incantatoare fiinta de sex opus , in special in decursul unei calatorii .Nu este exclusa initierea unei relatii afective cu o persoana de mult stiuta , dar care nu ti-a sarit in ochi pana acum.

Luna decembrie aduce in actualitate echilibrarea balantei dintre afectiunea primita de tine si cea pe care o daruiesti. Venus te sprijina in continuare , oferindu-ti cateva oportunitati catre dragoste. Cu toate acestea , predispozitia de a te lansa in declaratii de iubire supradimensionate si in promisiuni nerealiste nu au cum sa iti faca vreun bine.

Nota : Previziuni astrologice mult mai detaliate veti putea gasi in Horoscopul Dianei – Horoscop lunar 2011.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Taur 2011 – Previziuni generale

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme
Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Taurului Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 13, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.