Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Gemenilor

In anul 2011 , Gemenii vor avea parte de mai multa pasiune in viata amoroasa fata de anul anterior. Cineva special , aparut in viata lor de curand , ii poate aduce in pragul a numeroase si incitante provocari , dar , de cel mai multe ori, luciditatea , alaturata afectiunii , ii poate sprijini in depasirea cu succes a oricaror oprelisti. Multi nativi vor avea sansa de a urca inca o treapta in aprofundarea conexiunii lor sentimentale.

La inceputul lunii ianuarie , o daruire reciproca de calda afectiune duce catre o armonizare a relatiei tale de cuplu .Dragostea te face sa recurgi la compromisuri, sa negociezi si accepti orice tratative de pace. Intimitatea si senzualitatea ating nivele inalte , dorinta sexuala putand ajunge pana in pragul agresivitatii ( datorita eclipsei de soare din 4 ianuarie).
La jumatatea lui ianuarie , echilibrul si viabilitatea relatiei tale de iubire profita de pe urma unei evaluari lucide si realiste.Spre sfarsitul lunii , sub influenta aspectului retrograd al lui Saturn , pot apare unele probleme in viata sexuala .

In februarie , legatura ta de iubire iti inlesneste atat un castig financiar, cat si o conexiune de profunda intimitate , apta de a te revitaliza si a-ti insanatosi sufletul .Poate , in acest fel , reusesti sa te eliberezi si de negativul efect saturnian …

Atractivitatea si farmecul atrag privirile catre tine in prima parte a lui martie. Ai tendinta de a lasa orice deoparte si a darui totul atunci cand este vorba despre dragoste. Este posibila aparitia unei legaturi romantice cu o persoana dintr-o alta sfera sociala decat cea pe care obisnuiesti sa o frecventezi.
Pe de alta parte , influentele uraniene te pot indrepta catre o relatie sexuala fara vreun viitor sau catre o latura neconformista a senzualitatii , in care afectivitatea nu are ce cauta.
Catre finalul lui martie nu este exclusa aparitia unor conjuncturi romantice in sfera profesionala.

Aspectul plutonian retrograd iti prefigureaza in aprilie o intensitate profunda a afectiunii in relatia de cuplu , acompaniata de o stare de nerabdare si nesat .Gemenii singuri pot infiripa , spre sfarsitul lunii aprilie , o legatura cu o persoana de sex opus, dar flacara pasiunii va arde in acest caz la foc mocnit , fara a prilejui spectaculoase focuri de artificii.

In luna mai , poti fi tentat sa faci echilibristica pe linia subtire care iti desparte viata intima de cea sociala. Cartile dragostei se joaca acum in alcoovuri si incaperi secrete , la adapost de ochii curiosi ai lumii.Din pacate, timiditatea ii leaga de maini si de picioare pe unii Gemeni singuratici , care au acum oportunitatea de a cunoaste un mult dorit partener.

Cu greu iti poti refuza placerile iesite in cale in luna iunie, inclusiv cele aduse de Cupidon. Cu toate acestea , unii nativi pot cade in plasa neptuniana a mirajelor romantice , confundand realitatea cu idealurile lor inalte. Deceptia in dragoste pandeste la fiecare rascruce a vietii , iubirea neimpartasita sau respingerea fiind gata de a aprinde butoiul cu pulbere al disperarii.
Puterea de atractie cu care te investeste Venus poate da peste cap aceste tendinte negative , ajutandu-te sa traiesti la maximum o iubire pasionala si intensa.
O parte din Gemeni se confrunta cu situatii care pun la incercare echilibrul afectiunii dintr-un cuplu, teste amare dar mai mult decat benefice in implinirea unei autentice conexiuni intre parteneri.

Iulie asterne in calea ta un interval de stabilitate in viata amoroasa si in relatiile de cursa lunga.

Sentimentalismul si tandretea pot pasi alaturi de tine in august , o luna de-a lungul careia devii mult mai receptiv in relatia ta de iubire .Gemenii casatoriti au sansele de a se bucura din plin de binecuvantarile unei vieti de familie sigure si comode , desi predispozitia lor catre tiranie poate da prilejul unor mici confruntari.

Luna septembrie debuteaza relativ molcom , cu o atmosfera de dialog si armonie in cuplu , dar farmecul personal daruit mai apoi de planeta Venus nu iti da astampar si te impinge in jocurile pasionale si contradictorii ale dragostei si sexualitatii.Orice poveste de dragoste ivita sub aceste auspicii nu poate fi decat fericita si bogata in delicii.

Daca iubirea nu iti este daruita mura in gura , acest subiect nu pare a te preocupa din cale-afara in luna octombrie. Interesul poarta fesul in acest interval, asa ca daca ai ceva de castigat , poate te lasi imbiat …

In noiembrie , ti-ai dori , parca , sa te inchizi impreuna cu iubitul tau / iubita ta intr-un cuib singuratic, undeva la marginea pamantului.Nimic nu conteaza mai mult pentru tine decat armonia si impartasirea din relatia de cuplu. Gemenii solitari pot simti mai mult decat altadata nevoia cotropitoare de a iubi si a fi iubiti.

Decembrie este luna cadourilor, astfel incat ai putea avea surpriza de a intalni dragostea acolo unde te astepti mai putin , in imediata ta apropiere sau undeva pe varfurile muntilor Himalaya.
Soarele energizeaza sectorul sexualitatii si nimeni nu si-ar dori in astfel de momente sa se aseze in calea navalnica a pasiunii tale.


Nota : Previziuni astrologice mult mai detaliate veti putea gasi in Horoscopul Dianei – Horoscop lunar 2011.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Gemenii 2011 – Previziuni generale

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Zodia Gemenilor si Dragostea
Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Gemenilor Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 14, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.