Horoscop Gemeni ianuarie 2011

In luna ianuarie 2011 , Gemenii par a fi infiorati de deschiderea catre noi oportunitati gratie inceputului de an si sunt pregatiti sa aduca o transformare fundamentala a fiintei lor , atat in plan individual cat si in relatia lor de dragoste.

Luna noua si eclipsa partiala de Soare din Capricorn iti favorizeaza din 4 ianuarie o evolutie pe plan mental ori psihic , aceasta reimprospatare a eului depinzand de treapta existentiala la care a ajuns fiecare individ in parte. Poti simti cu o mai mare pregnanta importanta persoanelor apropiate in viata ta , fapt ce predispune catre o abordare mai delicata si mai afectoasa a celor din jur.

Mult mai inspirat si intuitiv decat altadata , din 13 ianuarie poti fi capabil sa citesti printre randurile din cartea vietii si sa distingi fara mare efort intentiile ascunse ale celor din preajma ta. Aceasta orientare are loc gratie parcursului lui Mercur in Capricorn , anuntand si o perioada fertila in orice cercetare sau explorare ori in reevaluarea rationala a lumii inconjuratoare.

Marte incepe sa traverseze teritoriile Varsatorului din data de 15 ianuarie , fiind in masura sa iti inspire o atitudine mult mai entuziasta si mai indrazneata .Sub aceasta influenta poti simti mancarimea placuta a neastamparului si a setei de aventura .Esti tentat sa iti extinzi sfera de activitate , iar energia care te insufleteste se indreapta cu precadere catre studii , calatorii sau noi si ispitoare provocari. Un efect negativ al acestui interval poate fi tendinta catre egocentrism , manifestata sub forma unor reactii violente in situatiile in care esti contrazis .

O vreme a desfatarii si a daruirii catre viata , dar si a modului in care iti gestionezi puterea de influenta si controlul asupra celor din jur se configureaza din 19 ianuarie, drept rezultat al Lunii pline ivite in Rac.

O explorare a modului in care te pozitionezi in lumea din afara se face simtita incepand cu 20 ianuarie , ca o inraurire a tranzitului Soarelui in Varsator. Influenta asezata peste tine de catre Marte este accentuata , astfel incat spiritul de aventura pare a nu iti da deloc pace , tentandu-te sa te indulcesti cu niste mici abateri de la cursul zilnic al destinului tau.Este posibil sa incerci a gasi un nou sens , semnificativ , al existentei tale, dar si sa te arunci in experiente inedite si trepidante. Intr-o astfel de conjunctura, nu ar fi rau sa iti iei o mica vacanta , care sa iti permita dezlantuirea totala a impulsului de a evada din cotidian , mai ales ca lipsa de concentrare te poate predispune la cateva gafe.

Din 22 ianuarie, Jupiter isi face intrarea in Berbec , invitandu-te catre preocupari si activitati legate de un grup sau o colectivitate. Prietenii par a-ti fi de ajutor intr-o mai mare masura decat de obicei, iar cercul tau de amici tinde a se largi simtitor. Aspiratiile sunt de natura a se materializa cu o mai mare usurinta, asa ca ai toate motivele de a privi cu incredere spre viitor.

Saturn in aspect retrograd in Balanta iti poate infrana creativitatea , aducand , totodata , o umbra de egoism peste relatia ta de dragoste.


Horoscopul dragostei Gemenilor in ianuarie 2011


Eclipsa de Soare si Luna noua din a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) iti vesteste ,incepand cu 4 ianuarie , un interval de apropiere fata de partenerul de cuplu , o vreme a impartasire iubirii si a unui contact de o sporita intimitate. O desteptare brusca a senzualitatii pare a se reflecta intr-o patimasa dorinta sexuala , invecinata uneori cu agresivitatea.

Atentia speciala catre si dinspre iubit/iubita continua sa se faca simtita si dupa ziua de 7 ianuarie, ca urmare a tranzitului inceput de Venus in Sagetator si a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) .Ai vrea , parca, sa te retragi din tumultul multirelational al socialului si sa iti rezervi o perioada de delicii dedicata in exclusivitate vietii in doi. Mai mult decat adaptabil in relatia de cuplu, esti gata sa faci aproape orice compromis pentru a nu tulbura atmosfera de afectiune si dragoste.
Gemenii singur vor fi cutreierati mai mult decat de obicei de dorinta apriga de a se implini sub vraja lui Cupidon.

Din 13 ianuarie, Mercur aflat in tranzit in opta ta casa te aduce cumva cu capul pe umeri si iti sugereaza sa iti evaluezi parteneriatul prin prisma logicii si a spiritului practic. Este o vreme foarte potrivita initierii unor discutii pe marginea unor subiecte delicate pe care nu ai indraznit sa le abordezi pana acum , precum cele ale responsabilitatilor si raportului de forte din relatia de cuplu.

Aparitia Lunii pline in a doua ta casa , in ziua de 19 februarie , iti aseza in fata felul in care daruiesti si primesti dragostea.Impartasirea iubirii este asezata intr-o balanta mai curand sentimentala decat rationala .

Sub efectul lui Saturn retrograd in a cincea ta casa , poti avea predispozitia de a-ti folosi partenerul de cuplu pentru satisfacerea meschina a propriilor placeri sau interese, fara a tine cont de felul in care se simte acesta. Cu atat mai mult , ar trebui sa iti dai seama de responsabilitatile tale in iubire, indiferent daca este vorba de spre o relatie fizica, sentimentala sau spirituala. Unii Gemeni se pot confrunta cu probleme in viata sexuala.



Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in ianuarie 2011


Aspectele Soarelui si Lunii din 4 ianuarie in a opta ta casa prefigureaza o vreme favorabila debutului unui plan financiar , de economisire , sau a luarii unui imprumut in conditii avantajoase .

Mercur in tranzit prin a opta ta casa continua sa iti favorizeze tendinta catre planificare sau creeare a unor strategii in domeniul finantelor.




Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile


Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Zodia Gemenilor si Dragostea

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui
Horoscop Gemeni ianuarie 2011 Horoscop Gemeni ianuarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.