Nascut pe 25 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere din 25 decembrie , incadrata in zodia Capricornului , te aseza sub protectia planetelor Saturn si Neptun.

Aflat(a) sub semnul miticului zeu Neptun , personalitatea ta este la fel de nelinistita , capricioasa si dornica de schimbare precum vastele intinderi ale oceanului. Probabil ca iti place apa si tot ce este in legatura cu ea , si esti insufletit de idei neobisnuite sau originale referitoare la filozofie sau religie. Sentimentul tau de compasiune se poate ridica in sfere dintre cele mai inalte , indemnandu-te sa faci aproape orice pentru cineva aflat intr-un impas. Cu atat mai mult , ar trebui sa descoperi un echilibru intre nevoile tale si cele ale oamenilor din jur , astfel incat sa nu devii o victima a persoanelor pe care incerci sa le ajuti.

Elementul apei iti incurajeaza dezvoltarea unor abilitati psihice , considerate de unii drept paranormale , pe care le poti pune in slujba propriul tau interes dar si pentru a-i sprijini pe altii. Din aceasta perspectiva, par a ti se potrivi acele profesiuni ce implica vindecarea sau alinarea suferintelor oamenilor.

Ar trebui sa inveti cum sa te descurci ceva mai bine in viata materiala de zi cu zi , astfel incat sa poti profita din plin de oportunitatile pe care ti le rezerva viitorul.

Culorile tale favorite sunt cele ingloband tonalitati de un verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul tigrului , crisoberilul ochiul pisicii si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 decembrie : Annie Lennox , Anwar al-Sadat , Cab Calloway , Carlos Castaneda , Francisc Toth , Helena Christensen , Iisus din Nazaret , Ioan Alexandru , Isaac Newton , Louis Joseph Chevrolet , Paula Seling , Rod Sterling, Rodica Negrea , Sissy Spacek , Victor Ciornei.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 23 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 24 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 25 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 25 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 25, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.