Nascut pe 27 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 27 decembrie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Capricornului si ai planetele Saturn si Marte ca astre guvernatoare .

Esti foarte dedicat si perseverent in atingerea inaltelor tale obiective. Munca indarjita , efortul continuu si concentrarea pe aspiratiile tale sunt caile majore prin care poti reusi in viata. Ai putea fi capabil de un mare autocontrol si chiar de negarea propriilor placeri numai si numai pentru a-ti materializa telurile. Faci fata obstacolelor cu stoicism si esti extrem de rabdator atunci cand esti implicat in situatii dificile. Probabil ca esti strabatut de credinta ca nu te poti baza cu adevarat decat pe tine insuti si , supus unei discipline liber consimitite , nu astepti prea mult nici de la tine , nici de la cei din jur. Uneori, ai tendinta de a ramane in umbra sau in expectativa , indoindu-te de puterile sau abilitatile tale.

Se poate sa ai impresia ca intalnesti foarte multa rezistenta atunci cand incerci sa te afirmi sau sa preiei initiativa , iar lucrul acesta este foarte frustrant pentru tine. Cu toate acestea , rezistenta ta fizica si mentala, precum si incapatanarea de neclinitit iti sunt ajutoare temeinice in depasirea tuturor obstacolelor ce iti rasar in cale.

Culorile tale norocoase sunt rosul , violetul, maronul si tonalitatile cromatice ale toamnei.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni, marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 27 decembrie : Doina Melinte , Gerard Depardieu , Johannes Kepler, Louis Bromfield , Louis Pasteur, Marlene Dietrich, Oscar Levant,Pavel Mihailovici Tretiakov , Tudor Vianu.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 25 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 26 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 27 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 27 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.