Nascut pe 30 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti serbezi aniversarea nasterii in ziua de 30 decembrie , inseamna ca esti un Capricorn aflat sub guvernarea lui Jupiter si a lui Saturn.

Planetele care te conduc sunt prietenoase si iti indica un echilibru statornic intre aspectul feminin si cel masculin. Esti inzestrat cu optimism si o mare generozitate , astfel incat ai sansa de a te bucura de relatii si parteneriate armonioase de-a lungul intregii tale vieti. Probabil ca esti capabil sa iti ascunzi latura intunecata sau negativa a personalitatii tale , dar uneori nu te poti impiedica sa nu iti ascuti critica fata de chestiuni minore sau superficiale.

Ai o natura extrem de idealista si poti fi tentat sa dai lectii despre preceptele idealiste ce te insufletesc fara a fi stapanit de vreo intentie meschina, ci doar din dorinta de a face bine celor din jur.

Ar fi indicat sa ii analizezi mai amanuntit si mai profund pe oamenii cu care ai de a face in viata de zi cu zi , intrucat poti fi folosit , fara a-ti da seama , pentru satisfacerea intereselor meschine ale altora.De fapt , pentru a ajunge la maximul potentialului tau , ar trebui sa te dedici intr-o cat mai mare masura cercetarii si studiului caracterului uman.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si nuantele de gri .

Pietrele tale norocoase sunt topazul galben , safirul si cuartul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt joi , duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 30 decembrie : Alessandro Piccinini , Grigori Efimovici Rasputin , Ion Gorun , Julianne Moore , Rudyard Kipling , Teofil Valcu , Theodor Fontane , Tiger Woods, Tracey Ullman, Vladimir Bukovski.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 28 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 29 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 30 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 30 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 30, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.