4 semne ca prietenul / iubitul iti ascunde ceva

Adevarata dragoste sau o relatie de cuplu sanatoasa presupune incredere reciproca , fidelitate si impartasirea profunda a vietii si gandurilor. Se poate intampla insa ca partenerul, iubitul sau prietenul sa faca un pas gresit sau sa inceapa sa se ascunda de tine.Acesta este adeseori inceputul , insesizabil , al unei raciri in iubire sau a unei despartiri iremediabile si dureroase. Daca simti ca ceva nu este in regula, nu trebuie decat sa iti observi cu atentie barbatul si sa descoperi daca nu cumva se da de gol prin unul din urmatoarele semne, specifice limbajului inconstient al trupului.

- Gatul sau are tendinta de a se usca. Daca tine ceva ascuns fata de tine, lucrul asta il face nervos , iar corpul incepe sa i se manifeste cumva ciudat. "Atunci cand un secret este destul de mare , astfel incat el se teme ca prin dezvaluirea lui va pierde ceva important , cercetarile au aratat ca muschii esofagului lui incep sa se contracte , provocand uscarea gatului", precizeaza Janine Driver , presedinte al Institului de Limbaj al Corpului ."Asadar , daca el incepe sa inghita in sec intr-un mod excesiv in timpul conversatiei voastre , el face acest lucru pentru a-si relaxa respectivii muschi ai gatului".

- Isi doreste mai mult sex. Poate ca te doreste cu adevarat , mai ales daca arati super sexy , dar o infierbantare brusca a apetitului sau sexual poate fi si un semn ca ceva nu este in regula. Iata ce spune Krista Bloom , un psiholog din Florida : " Un barbat care ascunde ceva nu isi doreste sa se conecteze emotional prin intermediul unei conversatii pentru ca se teme ca isi va dezvalui in acest fel secretul ... In loc de a face asta , intrucat te iubeste , el va incerca sa umple golul conversatiei printr-o conecatre fizica cu tine".Intrucat , insa, fitilul sexual al barbatilor poate fi aprins de diverse lucruri , nu te lasa parada tentatiei de a-l acuza inainte de a avea la indemana si alte indicii despre nesinceritatea lui.

- Iti da prea multe detalii. Nu te lasa inselata de un barbat care iti ofera mii de informatii despre locurile in care a fost sau despre ce a facut. La prima vedere , bogatia de amanunte si descrieri poate sa iti dea impresia adevarului , dar prin aceasta modalitate el nu face altceva decat sa isi stearga urmele .Iata ce ne spune Janine Driver despre acest subiect :"Daca el iti spune o poveste si o condimenteaza cu o multime de detalii nesemnificative , acesta poate fi un semnal de alarma ... Poti fi si mai sigura ca te minte in cazul in care observi ca face multe pauze in vorbire , intrucat incearca astfel sa aduca in discutie si mai multe fapte." Gandeste-te la ce este si ce nu este firesc intr-o conversatie. Daca vorbesti cu adevarat sincer , nu te mai obosesti sa evoci toate amanuntele (precum numele unui barman sau culoarea ochilor acestuia) intrucat nu ai cum si de ce sa retii aceste informatii inutile din viata de zi cu zi.

- Isi baga mainile in buzunare. Daca crezi ca iti ascunde ceva , observa cu atentie ce face cu mainile. Acelasi psiholog , Driver , ne dezvaluie :"Atunci cand o persoana isi ascunde brusc mainile sau isi atinge unele parti ale corpului , cum ar fi aducerea mainilor la ceafa , aceasta poate fi o cale de cauta un confort interior intrucat stie ca face ceva rau".Nu trebuie sa neglijam faptul ca unii barbati au obiceiul de a-si tine mainile in buzunare, asa ca , in acest caz , nu ar trebui sa ii suspectam imediat ca ne toarna gogosi.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Demascarea mincinosilor - Semne ca cineva te minte

Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine ?

Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit ?
4 semne ca prietenul / iubitul iti ascunde ceva 4 semne ca prietenul / iubitul iti ascunde ceva Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. hmm discutabil... totul e discutabil.. a dispărut prezumția de nevinovăție .. da-mi un msj pe alexandrucovei@yahoo.com ..am o mica prob cu contul de google .. si vom discuta de ce zic ca e discutabil

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.