Nascut pe 14 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 14 ianuarie fac parte din zodia Capricornului si sunt guvernati de catre Saturn si Mercur.

Energiile furnizate de cele doua corpuri ceresti au darul de a determina un destin efervescent si plin de provocari. Pentru ca aceste energii sa nu se intoarca impotriva ta , ar trebui sa dai dovada de cat mai multa prudenta in tot ce intreprinzi .Asadar , nu este indicat sa actionezi impulsiv , sa speculezi si sa profiti de darurile celor doua astre , ci sa le lasi sa iti strabata fiinta intr-un mod cat mai natural si mai armonios.

Probabil ca ai ajuns sau vei ajunge la o mare rascruce din viata , cand vei fi pus sa alegi intre a infrunta sistemul si autoritatile , ori a te consacra implinirii aspiratiilor tale personale. Poate ca , intr-o viata anterioara , te-ai confruntat cu probleme legate de tatal tau, astfel incat ar fi necesar sa iti rezolvi indoielile interioare legate de aceasta chestiune si sa te dedici cat mai profund dragostei , casatoriei sau relatiilor cu alti oameni in general.

Singurul mod prin care iti poti asigura succesul in viata este de a-ti mentine mereu motivatia la cele mai inalte cote ale aspiratiilor tale.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt smaraldul , jadul si acvamarinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 14 ianuarie : Albert Schweitzer, Caterina Valente , Dimitrie Bolintineanu , Emily Watson , John Dos Passos, Julian Bond, Faye Dunaway , Victor Socaciu , Yukio Mishima.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 12 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 13 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 14 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 14 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 14, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. vreau să știu dacă pot să mi găsesc un iubit



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crede că da dacă iești capricorn ai multe iubiri ân viață

      Ștergere
  2. Daca te nasti capricorn (baiat) ai magnet la fete? adica daca ai succes in dragoate. mie nu.mi place sa alerg eu dupa o fata... daca ma iubeste sa imi spuna ea asta. (sunt capricorn)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.