Nascut pe 15 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 15 ianuarie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Capricornului si ai drept astre stapanitoare Saturn si Venus.

Probabil ca esti inzestrat cu o mare capacitate de perceptie , concentrare si efort intelectual , dar nu tot ce se intampla in aceasta lume este un test de evaluare a intelectului.

Influentele conjuncturii astrale ale datei tale de nastere iti faciliteaza sprijinul acordat in viata profesionala si castigarea respectului celor aflati in functii de conducere sau in pozitii de autoritate. Asadar , ai putea sa fii mai putin incordat in perseverenta si mai increzator in faptul ca realizarile tale in viata nu vor fi atat de greu de atins precum iti imaginezi.

Venus iti daruieste un talent special pentru arta si o foarte mare atractivitate .Firea ta inclinata catre dramatism si magnetismul personal au capacitatea de a te scoate mereu in evidenta , astfel incat oamenii vor fi marcati intotdeuna de individualismul fiintei tale. Este important sa iti folosesti responsabil si lipsit de egoism acest potential de atractivitate .

Culorile tale norocoase sunt albul, rozul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul , diamantul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 15 ianuarie : Aristotel Onassis, Ecaterina Teodoroiu , Edward Teller , Martin Luther King , Mazo de la Roche , Mihai Eminescu , Moliere , Oliver Stone , Philip Livingston , Pierre Proudhon , Valeriu Cristea.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 13 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 14 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 15 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 15 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Eu una sunt nascuta pe data de 15 ianuarie si majoritatea lucrurilor spuse aici pe blog sunt adevarate mi se potrivesc foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.