Nascut pe 22 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 22 ianuarie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Varsatorului si il ai pe Uranus drept planeta guvernatoare.

Conjunctura astrala a zilei de nastere iti daruieste potentialul unor mari impliniri. Uneori , starea de apatie iti poate fi cel mai mare dusman, aceasta avand capacitatea sa iti deterioreze originalitatea in abordarea vietii , rezistenta la efort si perseverenta in munca , precum si marea ta tenacitate.

Ai tendinta de a fi foarte prudent , mai ales pentru ca , adeseori , nu esti inteles in dragoste sau in relatia de cuplu. Din pacate , de multe ori, nu ajungi sa iti dai seama de gravitatea unei situatii decat in cel de-al douasprezecelea ceas , astfel incat ar trebui sa ai ca prioritate dezvoltarea constientizarii a ceea ce se petrece in jurul tau , a puterii de observatie si a abilitatii de a citi printre randuri.

Culorile tale norocoas sunt albastru si alb intens.

Pietrele tale norocoase sunt agatul si granatul Hessonite.

Zilele tale norocoase sunt duminica si joi.

Numrele tale norocoase sunt si anii tai de mari transformari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 22 ianuarie : Andre Marie Ampere , August Strindberg, Byron, Caius Dobrescu , Charles Drouhet , D.W. Griffith, Ecaterina Szabo , Francis Bacon, George Motoi , Grigori Rasputin , Gotthold Lessing .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 20 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 21 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 22 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 22 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.