Nascut pe 27 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseza ziua de nastere pe data 27 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Uranus si Marte.

Conjunctura astrala a datei tale de nastere are darul de a te inzestra cu profunde capacitati psihice sau de medium , cu abilitati de clarvazator , dar si cu o latura practica , manifestata adeseori in relatiile cu publicul si in accederea catre pozitii superioare in ierarhia sociala.
Probabil ca iti folosesti de multe ori creativitatea mintii pentru a-i aprijini pe cei din jur. Inzestrat cu astfel de calitati , ai predispozitia de a te orienta catre profesii presupunand vindecarea , ajutorarea sau indrumarea oamenilor.
Uneori , poti simti o dramatica lipsa de energie , acest lucru datorandu-se , de obicei, absorbtiei efluviilor negative din mediul inconjurator. Invata cum sa te protejezi din punct de vedere fizic.

Culorile tale norocoase sunt maroul, castaniul , rosul , violetul si tonalitatile cromatice specifice toamnei.

Pietrele tale norocoase sunt coralul rosu si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 27 ianuarie : Alexandru Mironov , Bridget Fonda, Florin Piersic , Friedrich Wilhelm Joseph von Schelling , Ilya Ehrenburg , Lewis Carroll, Mimi Rogers, Bridget Fonda, Wolfgang Amadeus Mozart.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 25 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 26 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 27 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 27 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.