Nascut pe 28 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 28 ianuarie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Capricornului si ai drept astre stapanitoare pe Uranus si Soarele.

Destinul iti este mereu gata sa ia o turnuta neobisnuita. 28 este considerat un numar al contradictiilor , isr influentele transmise de Luna in Saturn au tendinta de a-ti inhiba impulsurile creative si sentimentale. Incearca sa nu iti suprimi efervescenta interioara ori inspiratia si sa nu te retragi din orice situatie in care iti este greu sa iti scoti la iveala adevaratele sentimente. Trebuie sa te lupti pentru independenta si sa iti ceri dreptul de a te face auzit.
Orice depresie sau amortire a spiritului poate reflecta o problema timpurie in legatura cu mama ta. Este vremea sa iti infrangi temerile interioare si sa iti dezvolti o incredere in tine care sa iti asigure o evolutie marcanta in viitor.

Culorile tale norocoase sunt auriul si argintiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 , 82.

Personalitati nascute pe 28 ianuarie : Alan Alda , Artur Rubinstein, Camil Ressu , Florina Cercel , Ismail Kadare , Jose Marti , Martha Bibescu , Sarah McLachlan , Sidonie-Gabriele Colette , Vincente Blasco Ibanez.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Nascut pe 26 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 28 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 28 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.