Nascut pe 6 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti serbezi ziua de nastere in pe 6 ianuarie, inseamna ca esti un Capricorn avand drept planete guvernatoare pe Saturn si Venus.

Impletirea influentelor celor doua astre indica , de obicei, sacrificii in slujba materializarilor celor mai ambitioase aspiratii. Venus , planeta dragostei , releva dorinta de a atinge succesul atat in viata sociala , cat si in cea personala. Insemnele de marca ale personalitatii tale pot fi dragostea, intelegerea si armonia de care dai dovada in relatiile cu cei din jur. Cifra 6 exprima in numerologie tendinta de a fi atras catre frumuseste, estetica, poezie si arta.

Desi personalitatea ta este foarte agreabila, poti incerca , uneori, sa te agati de niste relatii de prietenie sau iubire care s-au epuizat de-a lungul vremii. Invata cum sa te desprinzi de acele legaturi amicale sau afective care nu mai potenteaza in nici un fel viata ta. Pari a exercita o mare atractie asupra sexului opus, asa ca este probabil sa nu duci niciodata lipsa de admiratori.

Posezi o autentica abilitate de a iti face contacte si a intra in relatii afectoase cu oamenii mai in varsta, fapt de natura a-ti aduce mari beneficii.

Culorile tale norocoase sunt albul, rozul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul si safirul alb.

Zilele tale norocoase sunt vineri , sambata si miercuri.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 6 ianuarie : Adriano Celentano , Arturo Benedetti Michelangeli , Carl Sandburg, Dan Nasta , David Ohanesian , Doina Badea , Gustave Dore , Heinrich Schliemann , Hristo Botev , Ioana d'Arc , Ion Budai Deleanu, Ion Heliade Radulescu , Ion Minulescu , Ionel Teodoreanu , Loretta Young, Rodolphe Kreutzer , Rowan Atkinson , Tom Mix.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Nascut pe 4 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 5 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 6 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 6 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 06, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.