Nascut pe 7 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 7 ianuarie , ziua Sfantului Ion , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Capricornului si ai drept planete stapanitoare Saturn si Neptun.

Guvernat de miticul zeu Neptun , ai putea avea tendinta de a fi la fel de nelinistit, schimbator sau capricios ca si apele involburate ale oceanului, sau ai putea fi pasionat de schimbari dramatice ori calatorii. Probabil ca esti indragostit de mare , ploaie sau orice alt aspect conectat cu apa.

Ideile neobisnuite sau originale despre filozofie sau religie nu te ocolesc , iar grija sau compasiunea ta fata de oameni poate atinge cote impresionante.Din acest punct de vedere , ar fi necesar sa inveti intr-o mai mare masura cum sa echilibrezi balanta dintre nevoile tale si cele ale altora, astfel incat sa nu devii victima oamenilor pe care incerci sa ii ajuti.

Capacitatile tale psihice sau parapsihice , asociate cu elementul apei , iti pot fi de folos mai mult decat te astepti sau incerci sa judeci prin prisma realismului. Tocmai de aceea, nu este exclus sa posezi un mare talent in profesiuni legate de vindecarea sau ajutorarea semenilor.

Ar fi de recomandat sa te preocupe mai mult viata ta sub aspect material, astfel incat sa beneficiezi din plin de promisiunile viitorului.

Culorile tale norocoase sunt tonalitatile de verde inchis.

Pitrele tale norocoase sunt ochiul pisicii , turcoazul si ochiul tigrului.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 7 ianuarie : Alain de Rothschild , Frederic Storck , Ion Minulescu , Jacques Etienne Montgolfier , Mircea Sintimbreanu , Nicolas Cage , Octav Băncilă .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 5 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 6 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 7 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 7 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 07, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.