Horoscop Fecioara martie 2011

In luna martie , Fecioara isi trage pe cap fesul interesului si , silita de constrangerile financiare sau de nevoia de a-si asigura o securitate materiala, calculeaza, socoteste , imparte si evalueaza aproape toate aspectele realitatii si se concentreaza mai mult pe necesitatea de se integra in social, dar si a nu depinde de cei din jur.


Cheful de munca iti da ghes chiar din prima zi a lunii martie , sub efectul tranzitului lui Venus in Varsator.De fapt , urmeza o perioada in care aproape tot ce faci , pe plan personal sau social, este legat de sfera profesionala.

Inspiratia de a te integra intr-o colectivitate si a initia noi relatii, utile in viitor, te caracterizeaza incepand cu 4 martie , ca urmare a Lunii pline rasarite in sectorul Pestilor.Sunt favorizate mai ales parteneriatele , intrucat simti nevoia unei asocieri fertile , in care sa se puna accentul pe sprijinul si ajutorul reciproc.Daca ajungi la constatarea ca nu ai pe cine te baza , ar trebui sa iti treci in revista si sa iti revizuiesti comportamentul si nivelul de incredere pe care il inspiri celor din jur.

Mercur , intrat pe 9 martie in Berbec , te inzestreaza cu o sporita intelegere a oamenilor care te inconjoara.In ciuda pavazelor asezate in fata lor , simtul intuitiv te ajuta sa ii "citesti" precum o carte deschisa.In acest fel, poti preintampina adversitatea unor persoane si ai posibilitatea de a profita din plin de oportunitatile inaccesibile intr-o diferita conjunctura.

In ziua de 11 martie , Uranus forteaza portile cetatii Berbecului si imprastie in jur tendinte si evenimente surprinzatoare , mai ales din punct de vedere financiar.Unii nativi din zodia Fecioarei se pot trezi mai mult sau mai putin abandonati sau singuri pe lume , lipsiti de ajutorul si incurajarile oamenilor in care isi puneau nadejdea pana acum.

Un soi de vanitate ori egoism incepe sa te bantuie din 19 martie , datorita Lunii pline din Fecioara.Poate ai senzatia ca ai facut prea multe pentru cei din jur, iar acestia , in schimb, te neglijeaza.Fereste-te de izbucniri temperamentale si incearca sa iti dezvolti noi cai de afirmare a eului.De fapt, Luna plina te conjura sa iti descoperi un echilibru intre independenta si dependenta de ceilalti.

Tot ceea ce este conectat cu viata ta personala capata pregnanta din 20 martie , ziua echinoctiului de primavara , atunci cand Soarele patrunde pe teritoriile Berbecului.Simti nevoia de a-ti reevalua viata , iar talentele sau abilitatile tale ajung sa fie prioritare.Debarasarea de tot ce iti infraneaza evolutia , inclinatia de a deslusi ce se ascunde in spatele aparentelor , pot fi numai cateva din mijloacele prin care incerci sa iti transformi in mod radical fiinta.

Debutul tranzitului planetei Venus in Pesti iti vesteste din 27 martie o vreme in care esti inclinat sa iti intretii contactele folositoare cu oamenii, dar numai in intalniri intre patru ochi , si nu in cadrul unor grupuri ori colectivitati.Poate ca pui la cale o miscare secreta sau nu doresti ca alte persoane sa iti rapeasca vreo parte din sfera ta de influenta.

Din 30 martie, Mercur devine retrograd in Berbec si isi aseza asupra ta o blanda amenintare legata de zona materiala a vietii. Esti tentat sa iti faci noi prieteni, dar nu renunta la cei vechi si statornici in sinceritate si intrajutorare.


Horoscopul dragostei Fecioarei in martie 2011


Desi planeta dragostei face parte din conjunctura ta astrala , prezenta ei in cea de-a sasea ta casa , odata cu 1 martie , iti strecoara in vene cateva picaturi amare de cinism.Viata amoroasa te atrage poate doar in masura iun care ai de castigat si altceva in afara de iubire.Unele Fecioare vor transfera o parte din preocuparile carierei catre relatia de cuplu sau vor fi tentate sa descopere semnele dragostei in zone corelate cu activitatea profesionala.

Daca ai probleme sau dificultati in dragoste sau in legatura de cuplu , Luna noua ivita pe 4 martie in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) iti insufla o atitudine gratioasa , care te predispune la negocieri, discutii pline de intelegere si un simt diplomatic ce iti releva cele mai bune mijloace de a readuce armonia in viata ta.Daca nu exista nici o umbra de neintelegere in comunicarea cu partenerul , aceasta influenta selenara iti mareste sensibilitatea si iti sugereaza cateva idei legate de adancirea relatiei tale de iubire.

Din 9 martie , abordarea dragostei sau a fiintei iubite capata o tendinta mult mai logica sau realista.Mercur, aflat in a opta ta casa , te poate indruma catre rezolvarea unor aspecte practice asociate cu viata amoroasa.La urma urmei , desi pare atat de eterica si intangibila, iubirea nu se poate hrani numai cu aer.

O atentie speciala spre si dinspre iubit / iubita apare din 27 martie gratie parcursului lui Venus in a saptea ta casa . Iti doresti ca viata amoroasa sa fie perfecta , asemeni scenelor dintr-un film de dragoste, si ai face aproape orice pentru ca armonia sa guverneze relatia ta de cuplu. Fecioarele singure nu se pot impiedica sa nu viseze cu ochii deschisi la iubire, iar daca isi lasa privirea sa exploreze fara prejudecati lumea inconjuratoare au sanse de a-si vedea visul cu ochii.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in martie 2011


Incepand cu 1 martie , parcursul lui Venus in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) aduce cordialitate si bunavointa la serviciu , iar relatiile colegiale devin mai afectuoase , tinzand sa se apropie de prietenie.Tocmai de aceea , ai predispozitia de a imbina munca cu placerea , iar ajutorul pe care esti gata sa il dai celor din jur iti deschide fericite perspective pentru activitatea in echipa.

Din 9 martie, Mercur iti ofera niste cai mai subtile de a recepta mesajele din zona practica a lumii, inlesnindu-ti initierea unor planuri financiare inspirate si realiste.Orice preocupare profesionala conectata cu cercetarea ori explorarea are mari sanse de reusita.

O serie de lucruri confuze si neasteptate in ceea ce priveste banii sunt pe cale sa aiba loc odata cu 11 martie , sub impactul tranzitului lui Uranus in a opta ta casa.Pot apare probleme in impartirea resurselor financiare cu un partener , dar si dificultati referitoare la taxe , impozite sau imprumuturi.Totodata , anumite placeri ce ti-au intrat in obisnuinta sunt amenintate in masura in care au legatura cu banii.

Aspectul retrograd al planetei Mercur in a opta ta casa te forteaza sa iti restructurezi situatia financiara. Ar trebui sa descoperi in mod clar cum ti se risipesc banii, sa iti faci o lista de prioritati si sa iti revizuiesti datoriile si ratele. Elimina tot ce este lipsit de necesitate si redescopera metode clasice de a face un ban in plus.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in martie 2011


Aproape intreaga luna martie , Venus poposeste in sectorul sanatatii tale , un prilej de a imbina necesitatea mentinerii unui tonus proaspat cu dorinta de a-ti infrumutesa cumva fiinta exterioara. Dietele sau programele regulate de exercitii fizice au calitatea de a-ti implini ambele aspiratii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara februarie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Fecioara martie 2011 Horoscop Fecioara martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.