Nascut pe 1 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 1 februarie , faci parte din zodia Varsatorului si esti sub ocrotirea lui Uranus si a Soarelui.

Probabil ca esti inzestrat cu un mare potential creator ,o ampla carisma si obisnuiesti sa iti imbunatatesti aparenta fizica si efectul asupra celorlalti prin felul in care te imbraci .Esti un lider innascut iar oamenii te privesc cu consideratie si respect , dar nu trebuie sa abuzezi de pozitia de autoritate cu care ai fost investit. Cifra 1 , un numar invaluit in efluvii solare , iti confera o personalitate iesita din comun. Esti spontan , foarte indraznet , extrem de tensionat si gata sa te lasi purtat de porniri temperamentale atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Din aceasta cauza, pare a ti se potrivi ca o manusa orice activitate creativa care necesita o scanteiere de dramatism.

Culorile tale norocoase sunt galben si auriu.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 , 82.

Personalitati nascute pe 1 februarie : Anatolie Panis , Boris Eltin , Brandon Lee, Clark Gable, John Ford, Leslie Nielsen , Lisa-Marie Presley, Nicolae Breban , Nicolae Gane , Octavian Sava , Petru Popescu , Sherilyn Fenn, Stefan Luchian.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 30 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 31 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 1 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 1 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 01, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.