Nascut pe 19 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 19 februarie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun si Soare.

Te-ai nascut intr-o zi cu o vibratie vitala care te inzestreaza cu talent si o mare forta fizica.Efluviile numarului 19 si influentele astrale ale zilei tale de nastere par mai curand sa se afle in contradictie decat sa se armonizeze , astfel incat poti resimti uneori un coflict interior greu de depasit sau tendinta de a fi prea preocupat de propriile tale probleme.Incearca sa aduci un echilibru in viata ta si sa acorzi o mai mare atentie oamenilor din jurul tau.
Ai predispozitia de a forta ori impune rezolvarea unor probleme , de a-ti croi calea in existenta prin forta energetica si vitala care te caracterizeaza. Nu este nimic rau in asta , dar incearca sa apelezi intr-o mai mare masura la tact si diplomatie.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si auriul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73, 82.

Personalitati nascute pe 19 februarie : Ana Cartianu , Artur Gorovei , Cindy Crawford , Constantin Brancusi , Copernicus, Falco , Lee Marvin, Luigi Boccherini , Margaux Hemingway , Maria Ploae , Marin Sorescu , Mircea Vulcanescu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 17 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 18 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 19 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 19 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.