Nascut pe 24 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 24 februarie , soarta iti este guvernata de zodia Pestilor si ai drept astre stapanitoare pe Neptun si Venus.

Destinul tau este croit in asa fel incat trebuie sa te lupti mereu pentru a pastra un echilibru intre familie sau dragoste si munca.Ai o natura tensionata si , de aceea , simti mereu nevoia sa te descarci , tinzand adeseori sa spui prea multe despre tine . Intrucat esti stapanit de o mare sensibilitate emotionala , trebuie sa iti planifici cu grija orice proiect indreptat catre ambitioase obiective, fie ca este vorba despre profesie sau viata personala. Uneori ajungi chiar sa te descoperi ca a fi un strain in propria ta familie. Conjunctura ta astrala denota o dependenta de munca , careia trebuie sa ii rezisti si sa nu te te straduiesti peste limitele tale fizice si mentale. Totodata , ai sansa de a intalni multi oameni gata de a te sprijini in viata , in special femei. Succesul tau depinde in mare masura de conexiunea ta cu persoane de sex opus.

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul , diamantul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 24 februarie : Alexandru Surdu , Arrigo Boito , Billy Zane, Eugen Cizek , George Harrison , Giovani Pico della Mirandola , Horia Badescu , Konstantin Aleksandrovici Fedin , Marga Barbu , Michel Legrand , Ovidiu Cotrus , Wilhelm Grimm.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 24 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 24 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Eu sunt nascuta pe 24 mai, de abia astept sa vad ce spune horoscopul exact de ziua mea. Daca este adevarat sau nu.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.