Nascut pe 5 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 5 februarie , soarta iti este guvernata de zodia Varsatorului si ai drept astre stapanitoare pe Uranus si Mercur.

Mercur are capacitatea de a te inzestra cu o natura alerta , curioasa si inventiva. Probabil ca iti place sa afli raspunsurile la toate intrebarile legate de orice iti iese in cale. Posezi o incredibila capacitate de a absorbi informatia astfel incat ti se potriveste orice domeniu profesional necesitand studiu si pasiune intelectuala. Unul din aspectele pozitive al personalitatii tale il constitue tendinta de a fi foarte afectuos fata de familie si copii .De altfel , pari a fi mereu tanar in strafundurile sufletului tau.
Ca rezultat al impletirii energiilor lui Uranus si Mercur , esti daruit cu o rara agilitate a mintii .Mercur este , prin excelenta "mesagerul".El isi reflecta trasaturile in istetimea si in gandirea ta stiintifica si inovatoare , astfel incat orice problema care treneaza poate fi , de obicei, rezolvata in cateva momente gratie spontaneitatii logicii tale.
Talentele tale intuitive se suprapun unui caracter foarte perseverent si care nu da inapoi in fata greutatilor oricaror sarcini. Este remarcabila rapiditatea cu care intelegi o idee si ajungi la o concluzie de cele mai multe ori corecta. Tocmai de aceea, in decursul evolutiei tale in viata , ar fi de recomandat sa gasesti un echilibru intre mintea ta extrem de rationala si darul patranzatoarei intelegeri intuitive conferita de catre Uranus. Predispozitia ta catre planificare si abilitatile logice iti favorizeaza succese in afacerile ce tind catre extindere , dar ar trebui sa iti controlezi cu o mai mare grija impulsul catre neastampar si nestatornicie.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt acvamarinul , jadul si smaraldul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numere tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 5 februarie : Cristiano Ronaldo , Gheorghe Hagi , J.K.Huysmans, John Carradine , Mircea Romcescu , Nicolae Bagdasar, William Burroughs.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 3 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 4 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 5 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 5 februarie  – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 05, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Consider ca este cea mai potrivita descriere a nativilor din data de 5 februarie. Fiind nascuta in aceasta data, ma regasesc in tot ce s-a scris mai sus(istetime, absorbtia rapida a informatiilor,iscusinta,pasiune intelectuala). Lucrurile pe care nu le stiam sunt legate de zilele norocoase, pietrele si culoarea norocoasa.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.