Nascut pe 7 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 7 februarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Uranus si Neptun.

Probabil ca esti stapanit de niste idei foarte originale legate de religie si / sau filozofie .Idealurile tale umanitariste se pot ridica pana la sublim , si esti gata sa faci aproape orice pentru cineva aflat la necaz. Tocmai de aceea , trebuie sa inveti cum sa mentii un echilibru intre nevoile tale si cele ale oamenilor din jur, ca nu cumva sa ai de suferit din cauza unui sprijin orbesc acordat altora.Influentele visatorului Neptun si ale profundului Uranus isi pun amprenta asupra vietii tale. Aceasta combinatie de efluvii te pot indrepta catre dorinta nemarginita de a te integra unei constiinte universale. Intrucat Neptun vegheaza asupra Pestilor , este posibil sa faci multe sacrificii de-a lungul existentei tale.
Oricum , destinul pare a ti se aseza in fata ta intr-un mod foarte neobisnuit. Ai inclinatia sa iti urmezi fara ezitare impulsurile interioare si sa fii legat la ochi fata de cei care te inconjoara. Chiar daca niste oameni apropiati par sa te convinga de necesitatea urmarii unei alte cai in viata , ajungi in cele din urma sa iti urmezi propriile idei . Tendinta ta de a te subjuga nevoilor altora te poate determina , in cele din urma , sa iti asumi o mentalitate de victima. Esti foarte sensibil din punct de vedere emotional si fizic , iar oamenii din preajma ta se pot simti tentati sa profite de tine. Ai grija la felul in care te implici in viata sociala si sentimentala. Oricum , profesiunea care ti se potriveste este legata de ajutorarea sau vindecarea semenilor.

Culorile tale norocoase sunt nuantele de verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt crisoberilul , ochiul pisicii si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 7 februarie : Alfred Adler, Charles Dickens, Dan Haulica , Dimitri Ivanovici Mendeleev , Dinicu Golescu , Florin Mugur , Juliette Greco , Nicolae Iliescu , Oleg Konstantinovici Antonov , Sinclair Lewis, Teoctist , Thomas More.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 5 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 6 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 7 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 7 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 07, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Nu stiu daca verdele e culoare norocoasa sau nu dar sigur e culoarea mea preferata.
    La fel se potriveste si cu zilele norocoase de sambata si luni, chiar daca lunea mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu pot spune acelasilucru despre culoarea verde..

    RăspundețiȘtergere
  3. VERDEEEE!!! si da, maine e ziua mea

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador culoarea verde si turcoaz!
    Si da...sunt nascuta pe 7 februarie !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.