Nascut pe 8 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 8 februarie , faci parte din zodia Varsatorului si esti sub ocrotirea lui Uranus si a lui Saturn.

Uneori tinzi sa te afunzi in pesimism , asa ca trebuie sa iti aduci mai mult echilibru in minte si suflet printr-o radiere interioara de optimism si o perspectiva pozitiva despre viata. Daca incerci sa indepartezi de tine negativismul prin prisma caruia iti vezi drumul destinului si prudenta excesiva ce iti rapeste placerile , ai mari sanse de a ajunge la reusite de exceptie. Esti foarte socotit cu banii , plin de resurse interioare si foarte precaut in tot ce faci.Ambitia nemasurata si perseverenta in urmarirea telurilor iti creaza premizele succesului in viata.
Daca esti in stare sa impletesti armonios energiile contrare ale lui Uranus si Saturn , vei descoperi ca puterea autodisciplinei , focalizarii si simtului datoriei te pot ajuta sa convertesti benefic scanteierile gandirii si impulsurile fortei uraniene. Opusele efluvii care te patrund te pot face sa oscilezi intre o prudenta exagerat si o risipire prea generoasa cu tine sau cu altii , atat a bogatiilor tale materiale cat si a celor spirituale.
Incearca sa pui stavila exceselor de imaginatie folosindu-te de aspectele conservatoare furnizate de catre Saturn. Daca scapi de ispita de te vedea drept un slujbas harnic si anonim, iti poti dovedi din plin capacitatile executive si abilitatea de a-i conduce si indruma pe altii. Soarta pare a se stabiliza fericit in decursul timpului, mai ales gratie anilor tai norocosi.

Culorile tale norocoase sunt negru si albastru inchis.

Piatra ta norocoasa este safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de benefice transformari sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 8 februarie : Emanoil Petrut , Giuseppe Ungaretti , Jack Lemmon, James Dean, John Grisham, John Ruskin, Jules Verne, Nick Nolte.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 6 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 7 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 8 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 8 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 08, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Eu sunt nascut exact la 12 noaptea intre 7 si 8 februarie si sincer mi se potrivesc o parte din ce ati scris pentru cei nascuti pe 8 si o parte din cele scrise la cei nascuti pe 7. Nu chiar totul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Giuseppe Ungaretti s-a nascut pe 10 februarie!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.