Nascut pe 10 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 10 martie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun si a Soarelui.

Esti in posesia unor mari talente creative si a unei carisme pe care, de obicei, stii cum sa ti-o pui in valoare. Adeseori un lider innascut, esti apreciat si respectat de oameni , dar ar trebui sa incerci sa nu faci abuz de pozitia ta de autoritate.
Desi in aparenta nu o arati, esti inzestrat cu adanci aspiratii sufletesti , iar viziunea ta interioara poate reprezenta baza unor realizari de exceptie.
Aspectele legate de sanatatea ta sau a familiei se pot constitui intr-un catalizator al evolutiei tale spirituale in diferite etape ale vietii. Esti foarte sensibil , atent la problemele celor din jur si iti place dragostea in toate formele ei.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73, 82.

Personalitati nascute pe 10 martie : Adi Ordean , Arta Florescu , Chuck Norris, Dimitrie Caracostea , Marina Vlady , Sharon Stone, Teodor Melescanu , Traian Lalescu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 8 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 9 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 10 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 10 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 10, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. este un horoscop interesant destul de adevarat
    consult zilnic doua zodii capricorn 13 ianuarie 1958 si scorpion 15 noiembrie 1956

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai ales ca vine si primavara parca imi da mai multa incredere in mine si se adevereste ceea ce ai spus tu in horoscop.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.