Nascut pe 15 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 15 martie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun si Venus.

Toate formele de calatorie si locurile incarcate cu o frumusete aparte par sa iti atraga atentia , gratie influentei exercitate asupra ta de care Venus .In cele din urma, este posibil sa te stabilesti departe de locul tau de nastere , intr-o zona care iti satisface nevoia de armonie si simtul estetic.
Esti iubitor si receptiv prin insasi natura ta , iar efluviile venusiene iti accentueaza diverse aspecte legate de sexualitate si sunt mereu gata sa iti presarea calea vietii cu fascinante povesti de dragoste .Probabil ca idealizezi dragostea si , uneori, te daruiesti iubirii fara a cerceta mai adanc cine sau cum este de fapt partenerul tau.Pe de alta parte , pari a fi intr-o continua cautarea a dragostei , dar se poate intampla sa nu o recunosti atunci cand o intalnesti.Toate acestea se datoreaza intensitatii cu care idealizezi iubirea.
Nu permite ca deosebita ta carisma sa te orbeasca fata de realitatile naturii umane.

Culorile tale norocoase sunt albul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul , diamantul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 15 martie : Andrew Jackson , Iuri Bondarev , Mahmoud Darwish , Maria Burada , Pantazi Ghica , Paul Heyse , Sabrina , Viorela Filip.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 13 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 14 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 15 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 15 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 15, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.