Nascut pe 17 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 17 martie , soarta iti este guvernata de zodia Pestilor si ai drept astre stapanitoare pe Neptun si Saturn.

Persoanele nascute pe 17 martie sunt adesea gata sa faca mari sacrificii pentru familie si prieteni.Destinul si personalitatea lor sunt oarecum contradictorii, intrucat se dedica de multe ori unor mari straduinte fara a avea insemnate beneficii materiale si sunt mereu in mijlocul unui conflict intre lumea spirituala si cea senzoriala.
Nu ai nevoie de mari batalii in viata , de vreme ce sufletul tau este in permanenta campul de infruntare a doua tendinte contrare.Nu iti pune in joc fericirea de dragul unor oamenii care nu merita sa ii sprijini.Elimina tot ce este inutil in viata ta emotionala sau sentimentala si incearca sa pastrezi aminte gandul ca singuratatea nu poate fi alungata atunci cand esti in mijlocul unor oameni care nu stiu cum sa te pretuiasca.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul profund.

Piatra ta norocoasa este safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 17 martie : Alecu Russo , Gottlieb Daimler , Kurt Russell, Mihai Ungheanu , Nat "King" Cole, Patrick Duffy , Rob Lowe, Rudolf Nureev , Urmuz (Dimitrie Demetrescu Buzau).


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 15 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 17 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 17 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 17, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.