Nascut pe 19 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 19 martie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea planetei Neptun si a Soarelui.

Inca din copilarie poti fi atras si preocupat de nevoia de a-ti exercita autoritatea si puterea asupra celorlalti.Drept urmare, esti stapanit de o dorinta arzatoare de a fi lider care este in masura sa te cuprind tot mai mult , innabusindu-ti latura spirituala si bucuria de a trai.
De-a lungul timpului , poti ajunge obsedat si de starea ta de sanatate .In astfel de conditii , focalizarea continua pe niste actiuni practice si concrete are darul de a te face sa uiti de tine insuti si sa aduca o relaxare benefica peste natura ta mereu incordata.Adeseori, un singur suras te poate ajuta sa treci peste dificultatile inerente ale existentei.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt dumnica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73,82.

Personalitati nascute pe 19 martie : Bruce Willis, Carolina Ilica , Dinu Lipatti , Frederic Joliot-Curie , George Cioranescu , Georges de la Tour , Glenn Close, Ion Barbu , Iosif Vulcan , Irving Wallace, Nicolae Hurmuzaki , Philip Roth, Richard Burton, Ursula Andress , Wyatt Earp.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 17 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 18 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 19 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 19 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.