Nascut pe 24 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 24 martie fac parte din zodia Berbecului si sunt guvernati de catre Marte si Venus.

Principala ta tinta in viata pare sa fie initierea si intretinerea de relatii calde , apropiate cu oamenii din jur.Esti patruns de o sexualitate profunda si cauti mereu sa fii recunoscut si acceptat in sfera ta sociala.Relatiile cu persoanele de sex opus nu sunt deloc senine si armonioase dar , cel putin , nu are niciodata cum sa ti se reproseze ca esti o persoana alaturi de care te poti plictisi.Este foarte important sa eviti inceperea unei noi legaturi amoroase atata timp cat nu ai incheiat-o pe cea dinainte. Esti aproape intotdeuna invaluit de o dispozitie romantica , dar asta nu te impiedica sa te indulcesti in provocatoarele jocuri ale flirtului.

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt diamantul, safirul alb si cuartul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 24 martie : Constantin Dragusin , Dan Giosu , Dario Fo , Dimitrie Cuclin , Dinu Ianculescu , George Damian , Harry Houdini, Mateiu Caragiale , Richard Wurmbrand , Steve McQueen , Traian Cosovei.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 22 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 24 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 24 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.