Nascut pe 6 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 6 martie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun si Venus.

Planeta dragostei isi pune insemnul asupra destinului tau , inzestrandu-te cu nazuinta de a avea succes in lume si fericire in relatiile personale.Dragostea , afectiunea , armonia sunt atribute specifice lui Venus , asa ca tot ce tine de arta si frumusete se releva in data zilei tale de nastere.
Ai o personalitate agreabila si , adeseori , tinzi sa te legi sau sa te agati de prietenie , chiar daca unele relatii de acest fel si-au pierdut autenticitatea , devenind uzate de timp si schimbari.Invata sa te descotoresti de acele legaturi umane care nu mai au valoare in viata ta. Probabil ca exerciti o puternica atractie asupra persoanelor de sex opus , asa ca nu vei ramane niciodata fara admiratori , dar trebuie sa te feresti sa aluneci pe panta abrupta a sentimentalismului.Ai obiceiul sa te inclestezi de trecut si , tocmai de aceea, ar fi necesar sa intelegi cu adevarat ca singurul lucru constant in viata este schimbarea.

Culorile tale norocoase sunt albul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt diamantul, cuartul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 6 martie : Andrzej Wajda , David Gilmour , Dumitru Kiriac-Georgescu , Elizabeth B. Browning, Ernest Maftei , Gabriel Garcia Marquez , Gheorghe Turda , John B. Fairchild, Margareta Pogonat , Michelangelo Buonarroti , Paul Grigoriu , Savinien de Cyrano de Bergerac , Shaquille O'Neal.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 4 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 5 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 6 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 6 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 06, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.