Horoscop Gemeni mai 2011

In luna mai , Gemenii se simt ispititi sa reflecteze asupra trecutului si fiintei lor interioare , dar se reintorc spre lume reenergizati si dornici de a dedica unor noi inceputuri.La urma urmei, ce trebuie sa stii despre trecut este ca tot ce s-a intamplat a avut menirea de a te aduce in aceasta clipa si acest loc , dar ai mereu sansa de a face ceva nou.

Pe 3 mai , aparitia Lunii noi pe cerurile Taurului poate avea efecte paradoxale , in functie de natura interioara a fiecarui nativ din zodia Gemenilor.Unii simt nevoia de a se retrage departe de lumea dezlantuita , iar altii se simt strabatuti de o afinitate si o comuniune profunda cu persoanele din jur, in special cu cele foarte apropiate.Oricum, se anunta o perioada de revizuire si trecere in revista a propriei fiinte , de revitalizare atat fizica cat si spirituala , de pregatire pentru intervalul extrem de activ in care Luna se va afla in cea dintai casa.

Explorarea , mai ales interioara , si reflectia se ingemaneaza in fiinta ta din 11 mai, ca urmare a tranzitului initiat de Marte in Taur.Mai mult decat atat , fapte si ganduri din trecut sunt pe cale sa iti stapaneasca intr-o mai mare masura mintea decat ceea ce se intampla in prezent.Este o orientare conforma cu cea selenara , caracterizata fie de o concentrare a energiei spre chestiunile personale, fie de preferinta de a iti ascunde preocuparile fata de ceilalti oameni. Visarea cu ochii deschisi pare a fi un alt simptom al acestei conjuncturi astrale , cufundarile in imaginatie putand sa iti fie utile, in special ca mijloace de revelare a unor aspiratii si idealuri autentice.

Soaptele si jocul de v-ati ascunselea par a se infiltra cu precadere in viata ta odata cu data de 15 mai, sub amprenta planetei Venus aflate in Taur.Prietenia si dragostea capata prioritate dar sunt puse cumva sub zavor sau asezate in spatele unor usi inchise.

Desigur, intrarea lui Mercur pe 15 mai in aceleasi zone ale Taurului nu are cum sa te indeparteze de atmosfera ambigua , autointerogativa si orientata spre trecut .Comunicarea iti este ingradita si nu mai esti predispus sa te exprimi spontan .Mai curand, ai vrea sa vezi ce se intampla dincolo de panza aparentelor si sa gasesti niste raspunsuri actuale pentru niste intrebari care ti-au marcat trecutul.Daca nu te risipesti in sentimente de vinovatie inutile si nu te scufunzi in mlastina amagitoare a nostalgiei, ai ocazia sa extragi invataminte si solutii neasteptate , avand darul de a-ti pune intr-o noua lumina viitorul.Creativitatea poate razbate printre fisurile solitudinii, mai ales in aspecte artistice, presupunand contemplare si meditatie.

Razele Lunii pline din Scorpion tind din 17 mai sa iti strapunga carapacea in care ti-ai gasit refugiu , activandu-ti sufletul si trezindu-ti dorinta de a pune punct unor inertii apasatoare , deschizandu-ti calea afirmarii si evolutiei tale genuine. Nemultumirea care pune stapanire peste tine poate lua o turnura negativa , provocandu-te sa gasesti tapi ispasitori pentru propriile tale lasitati sau obisnuinte.Poti folosi cu succes energia lunara pentru a aduce niste transformari pozitive in viata , mai ales prin eliberarea de o pagubitoare rutina. De altfel, esti favorizat in ducerea pana la capat ori punerea in valoare a unor proiecte care trenau de multa vreme.

Soarele pare a desavarsi timidele incercari ale Lunii pline de a te reintegra in ritmurile trepidante ale existentei. Pe 21 mai, astrul datator de viata isi incepe calatoria in Gemeni si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).In acest fel, se marcheaza intrarea ta intr-un nou ciclu solar , intr-o etapa pe parcursul careia ai posibilitatea de face o mare impresie asupra celor din preajma si de a-ti extinde influenta dincolo de granitele ei obisnuite.Spontaneitatea iti este la fel de efervescenta ca si sampania abia turnata in pahare , esti gata sa lasi trecutului ceea ce apartine exclusiv trecutului si sa faci cu indrazneala primii pasi intr-un nou ciclu personal.Un mare aflux energetic si o revarsare de incredere in tine sunt mereu gata sa te sprijine , inlesnindu-ti sansa de a prinde din zbor orice oportunitate.O flacara de individualism prielnic este aprinsa in sinele tau, asa nu este indicat sa te dedici unor eforturi colective.


Horoscopul dragostei Gemenilor in martie 2011


Pozitionarea Lunii noi in a douasprezecea casa iti trezeste din 3 mai o sensibilitate aparte , care te indeamna spre recluziune sau, din contra , catre o cautare infiorata si idealizata a unui suflet cu adevarat pereche.

Venus pare a fi afectata de un fel de astenie de primavara odata cu 15 mai.Planeta dragostei nu vrea sa iti refuze darurile, insa ele pot fi deghizate in fapte si cuvinte secrete sau in finaluri dureroase ale unor povesti de dragoste , ce isi vor demonstra aspectul benefic ceva mai tarziu.Totodata , putin sadica, Venus are uneori optiunea de a aseza piedici interioare in drumul tau spre iubire, coborand asupra sufletului tau o perdea vaga de timiditate si sfiiciune.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in mai 2011


Incepand cu 11 mai, prezenta lui Marte in a douasprezecea ta casa te indeparteaza de lume chiar si la serviciu.Probabil ca nu te vei simti atras de eforturile colective , de munca in echipa, preferand sa te apleci cu minutie peste o munca de tip individual.

Luna noua ivita pe 17 mai in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) te urneste la o parte din drumul batatorit al rutinei si iti sugereaza sa aduci schimbari mici dar esentiale in sfera ta profesionala. Poate fi vorba despre modul in care iti planifici si iti dramuiesti activitatea sau despre o improspatare a unor vechi si prafuite relatii colegiale.


Horoscopul sanatatii Gemenilor in mai 2011


O retragere brusca dar , sa speram, nu si momentana , din sirul unor obiceiuri nesanatoase isi face loc in viata ta odata cu 15 mai, sub impactul Lunii noi aflate in a sasea ta casa. Este o vreme oportuna pentru a initia noi diete sau programe de exercitiu fizic.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui

Horoscop Gemeni aprilie 2011
Horoscop Gemeni mai 2011 Horoscop Gemeni mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. draga diana ceea ce pot sa iti spun despre acest horoscop este ca imi place pt ca este detaliat si azi cand caut pe net da ff putin dar tu iei fiecare lucru in parte si asta imi place tine-o tot asa si multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. merci.Astept si sugestii.Daca ceva nu iti place sau ai vrea sa aduc ceva in plus astept cu nerabdare sa mi-o marturieseti.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.