Horoscop Pesti mai 2011

In luna mai , Pestii evita sa se ralieze opiniilor comune si rutinii cotidiene, incercand sa regaseasca intr-o comunicare autentica cu cei din jur.Tocmai ceea ce ii separa de alti oameni , asemeni zidului dintre celulele a doi prizonieri, poate deveni un mijloc de impartasire si revelare a unor mesaje esentiale .

Comunicarea , mai ales pe plan mental, cu cei din jur , dar si succesul in viata sociala , precum si aplecarea spre detalii si sansa de a invata ceva nou se astern in calea ta pentru cateva zile sub efectul Lunii noi ivite pe 3 mai in Taur.Este o perioada potrivita si norocoasa pentru examene si teste , pentru relationarea cu oamenii , dar si pentru initierea unor noi lucruri in viata.

O gramada de idei si planuri par a te cotropi si a-ti imprastia (fara rost ) energia din 11 aprilie , sub impactul tranzitului inceput de Marte in Taur.Daca reusesti sa isi strunesti vointa , poti profita de aceste auspicii astrale pentru a-ti afirma si expune convingator noile tale proiecte , mai ales ca pari a fi mult mai indraznet si mai dornic de a te afirma decat de obicei.De fapt , pentru ca tinzi sa iei lucrurile la un nivel foarte personal sau sa te identifici cu ideile si credintele tale , poti deveni chiar provocator , pe punctul de a starni infocate controverse si confruntari.

Sextilul dintre Marte si Neptun din 2 mai iti stimuleaza intuitia si viziunea idealista asupra lumii.Chestiunile practice nu te mai atrag , asa ca ar fi cazul sa iti acorzi o perioada de relaxare , in decursul careia sa te concentrezi asupra unui subiect creativ.

Apropierea de cei din jur este favorizata si fertila din 15 mai , gratie calatoriei pornite de Venus in Taur.Te bucuri de orice prilej de a-ti impartasi interesele si a face schimburi de idei.Comunicarea cu ceilalti este in masura sa capete o nuanta spirituala , in special sub aspect verbal.Abilitatea de a intelege puncte de vedere diferite te ajuta in medierea conflictelor din preajma ta.Uneori , acest tranzit aduce noi oportunitati prin mijlocirea comunicarii, rudelor sau a unei scurte calatorii.

Interactiunea cu oamenii din jur pare a fi accentuata din aceeasi zi de 15 mai , sub amprenta parcursului lui Mercur in Taur.Comunicarea te solicita si acapareaza sub diverse forme , dar ai si pornirea de a-ti ocupa timpul cu lucruri marunte si bagatele.Prietenii , cunostiintele, rudele , colegii nu inceteaza a lua contact cu tine , indiferent daca este vorba despre viata profesionala ori cea de afaceri.In aceasta conjunctura , ai sansa de a culege mai multe si mai pretioase informatii din lumea inconjuratoare.Monotonia cotidiana iti repugna , astfel incat nu este indicat sa te focalizezi asupra unui singur proiect sau a unei unice ocupatii.

Pe 16 mai , sextilul lui Neptun cu Venus , cat si cu Mercur , iti dezlantuie vulcanul imaginatiei , dar iti confera si o abordare subtila a lumii si oamenilor.Delicatetea si bunavointa in relatiile cu cei din jur se impleteste cu oportunitatea de a realiza ceva remarcabil in domeniul artistic.

Plictisul fata de viata de zi cu zi se intensifica din 17 mai , drept rezultat al Lunii pline din Scorpion.Ai vrea sa te scuturi cumva de praful obisnuintelor si sa traiesti mai trepidant.Tramvaiul destinului tau este pe punctul de a deraia de pe liniile previzibilului , mai ales ca poti fi bantuit de o lipsa de incredere in credintele si idealurile tale de pana acum.

Odata cu 21 mai , Soarele isi trimite razele peste tinutul Gemenilor si a patra ta casa , indreptandu-te instinctiv catre camin si familie , proprietati si mostenirea ta materiala ori spirituala.Preocupat de necesitatea de a proteja lucrurile si oamenii la care tii , poti fi strabatut de dorinta de a lua in maini franele destinului celor din jur , dand astfel nastere la certuri si dispute.



Horoscopul dragostei Pestilor in mai 2011


Sextilul lui Venus cu Neptun din 16 mai iti infiripa in suflet o atractie nemasurata fata lumea frumusetii si a iubirii.Este de asteptat sa te simti infiorat de o magie a dragoste pogorata peste o noua sau mai veche relatie de cuplu.De asemeni, nu este exclus sa sa fii luat prin surprindere de un sir de coincidente semnificative legate de viata ta amoroasa.

Nevoia de stabilitate inspirata de prezenta Soarelui in a patra ta casa (casa caminului si a radacinilor) te poate convinge sa faci pasi importanti intr-o relatie de cuplu ce parea sa treneze .Chiar daca totul merge bine in dragoste , esti tentat sa iti iei niste masuri de siguranta in plus , astfel incat sa indepartezi orice urma de indoiala fata de partenerul tau.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in mai 2011


Inclinatia de a te apuca de mai multe lucruri deodata se imbina cu nerabdarea de a iesi in fata la serviciu , ca urmare a vizitei initiate pe 11 mai de catre Marte in a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii) .Totodata , pari a fi traversat de o perspectiva ceva mai intelectuala si pasionata in indeplinirea sarcinilor zilnice.


Horoscopul sanatatii Pestilor in luna mai 2011


Din 11 mai , tranzitul lui Mercur in a treia ta casa se reflecta printr-o tendinta de a fi mai nerabdator ori impulsiv atunci cand esti la volan sau te angajezi intr-o munca manuala .Atentie la accidente !

Activitatea intensa in care te implici din 15 mai , ca urmare a parcursului lui Mercur in cea de-a treia ta casa , este pe cale sa te aduca in pragul unei mari tensiuni nervoase.Preocuparile necesitand solitudine , precum scrisul si cititul , te pot ajuta sa eviti o stare de stres.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Pesti aprilie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Pesti mai 2011 Horoscop Pesti mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.