Horoscop Rac mai 2011

In luna mai , Racul este atras de oameni si tinde sa isi reflecteze imaginea in ochii celor din jur. In viata fiecaruia dintre noi , flacara noastra interioara ajunge pe punctul de a se revarsa in afara , in cautarea unei autentice comuniuni.Trebuie sa fim recunoscatori tuturor acelora care ne ajuta sa ne facem cunoscuta flacara vie din adancurile sufletelor noastre.

Pe 3 mai , Luna noua din Taur te poate supune unui freamat interior ce isi gaseste focalizarea spre largirea retelei tale de contacte , utile atat in domeniul profesional cat si in cel social.Interdependenta cu oamenii devine un factor mobilizator , un mijloc dar si un scop , intrucat esti predispus sa iti evaluezi valoarea in functie de un grup ori o colectivitate.

Eforturile reunite alaturi de alte persoane sau activitatile de grup devin cheia succesului din 11 mai , ca urmare a tranzitului lui Marte in Taur.Stapanit de o extrema bunavointa in relatiile cu cei din jur , poti descoperi ca esti ocupat peste poate cu ducerea la indeplinire a unor lucruri dintre care numai cateva te privesc direct si personal.

Venus, strecurata pe 15 mai in regatul Taurului , continua sa puna accentul pe relationarea cu lumea inconjuratoare.Se prefigureaza inchegarea unor prietenii calde, armonioase , asociate poate cu cu activitatile de grup dintr-un club sau o asociatie.Oricum, ceea ce te bucura si te stimuleaza cel mai mult in aceasta perioada este impartasirea afectoasa si camaradereasca a intereselor si pasiunilor tale favorite.

Tot in ziua de 15 mai , Mercur isi face intrarea in Taur , daruind mintii tale o stare alerta si sclipitoare .Discutarea si dezbaterea ideilor tale cu ceilalti ajunge in primul plan , mai ales ca maniera ta de a vorbi pare a fi captivanta si ingenioasa.Intuitia te sprijina in relevarea gandurilor celor din jur si te stimuleaza asupra fericirii personale si a obiectivelor tale pe termen lung.

Marile tale aspiratii se eclipseaza si dau inapoi din 17 mai, atunci cand Luna plina paseste in Scorpion si te imbie sa gusti din placerile vietii si sa acorzi mai mult timp distractiei.Pari a fi imboldit sa faci o multime de lucruri fara de care natura ta creativa sau romatica nu se poate simti implinita.

Pentru o perioada de aproximativ o luna , Soarele strabate regiunile Gemenilor si ale celei de-a douasprezecii tale case , marcand un timp al retragerii din lume si al regenerarii.Gandeste-te la ceea ce te leaga de oameni , lucruri sau rutina zilnica si incearca sa iti dai seama ce anume te trage inapoi.Spiritul tau competitiv si vointa de afirmare pot trece printr-o regresie , asadar s-ar putea sa nu fie vremea potrivita pentru un nou proiect.Mai curand , ti se aseaza in fata un interval propice reflectiei , visarii si incarcarii bateriilor tale spirituale.


Horoscopul dragostei Racului in mai 2011


Din 11 mai , prezenta lui Marte in a unsprezecea ta casa (casa sperantei si prieteniei) iti indreapta interesul spre rolul pe care il joci in viata celor apropiati si a persoanei iubite.Marte iti poate imprima insa si pornirea de a-ti controla peste masura partenerul de cuplu.

Pasiunea iubirii nu iti pulseaza foarte intens in vene odata cu 15 mai , ziua inaugurarii tranzitului lui Venus in a unsprezecea ta casa .Putin detasat la nivel personal , daca faci primii pasi intr-o relatie de cuplu , aceasta legatura tinde a fi mai curand una de camaraderie , fiind lipsita de profunzimea si fervoarea intimitatii.

Luna noua itita pe 17 mai in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) este in stare sa te copleseasca cu nevoia de a-ti revarsa pasurile inimii catre fiinta iubita , relatia cu partenerul tau parandu-ti-se asemeni unei epifanii.Desi stimulant in plan creativ si afectiv, acest impuls sentimental este in masura sa te afunde in nisipurile miscatoare ale autoiluzionarii.


Horoscopul carierei si banilor Racului in mai 2011


Luna noua ivita pe 3 mai in a unsprezeacea ta casa te motiveaza sa te integrezi cat mai armonios in sfera profesionala , alaturi de un grup de colaboratori sau in jurul unui proiect comun.

Patrunderea vijeliosului Marte , pe 11 mai , in a unsprezecea ta casa te incarca cu o energie agresiva , ce iti dicteaza sa te asezi in fruntea unei colectivitati.Daca iti stapanesti tendinta de a domina si te incorporezi unei munci de echipa , ai mai multe sanse de a realiza ceea ce ti-ai propus.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Rac mai 2011

Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Rac mai 2011 Horoscop Rac mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.