Nascut pe 17 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 17 aprilie fac parte din zodia Berbecului si sunt guvernati de catre Marte si Saturn.

Poti ajunge la o adevarata obsesie fata de bani si siguranta materiala , mai ales din cauza nevoii tale te a te simti protejat din toate punctele de vedere.Ar trebui sa iti dai seama ca mijloacele financiare nu iti pot asigura exclusiv ceea ce iti doresti.De asemeni, ai putea avea o predispozitie pentru pesimism si anxietate , mai ales in perspectiva a ceea ce iti rezerva viitorul.Ar trebui sa inveti sa te bucuri de ceea ce ai sau esti.

Orienteaza-te catre incredere in sine , optimism si stabilitate emotionala.

Evita sa cazi prada sentimentelor de vinovatie , autocriticii si impulsului de a risca.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Pietrele tale norocoase sunt lapis lazuli , ametistul si safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71

Personalitati nascute pe 17 aprilie : Constantin Kavafis , Harry Reasoner, Herve Bazin , Isak Dinesen, J.P.Morgan, Karen Blixen , Nikita Hrusciov , Sean Bean, Thorton Wilder, Victoria Adams , William Holden.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 15 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 17 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 17 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on aprilie 17, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. :)) Imi vine sa rad dar asta este. DIn pura intamplare am dat de paginea ta, sau mai corect de "Blog"-ul tau. Nu de alta cin pentru faptul ca imi invadeaza creierul o "BERBECA"…. si normal, cautand zodia corespunzatoare, primul material aparut in cale, era aceasta. :))) Da Pare interesant domeniul in care scrii, dar mai interesant e ca mai mult, barbatii sunt interesati de tine si de blogul tau decat femeile pentru care ii dedici munca ta :))) Ei banuiesc ca nu degeaba, motivul ? Foarte probabil pentru felul in care arati tu "Cosmetic"… :))))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.