Nascut pe 28 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 28 aprilie , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetei Venus si a Soarelui.

Un loc sigur si ferit de ochii lumii , in care sa te poti retrage din cand in cand , conteaza foarte mult pentru tine.Esti strabatut de o nazuinta intensa de a descoperi cat mai multe despre tine insuti, despre radacinile familiei tale si arborele tau genealogic.Aceasta cunoastere iti poate furniza incredere prin intelegerea patrunzatoare a intereselor si aspiratiilor tale.
Pamantul iti este cumva aproape si exista posibilitatea sa excelezi in domenii legate de proprietati asociate cu terenurile , de agricultura sau gradinarit.
Cuvantul "Nu" nu exista pentru tine .Esti in stare sa te lupti din greu si in toate planurile pentru a iti indeplini telurile.De obicei , te impui in mod natural intr-o postura de conducere.
Orienteaza-te spre o mai mare grija fata de tine insuti , catre o atitudine si o gandire pozitiva.
Nu te lasa tentat de autocompatimire , lene sau blazare.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoas este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82.

Personalitati nascute pe 28 aprilie : Alessandra Stoicescu , Chris Young , Cristian Gretcu , Eduard al IV-lea al Angliei , Harper Lee, Ken W. Purdy, Kurt Godel , James Monroe, Jay Leno, Jessica Alba , Lionel Barrymore, Nancy Lee Grahn, Paul Iorgovici , Paul Sacher , Saddam Hussein , Yves Klein .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 26 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 28 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 28 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.