Nascut pe 3 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Persoanele care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 3 mai fac parte din zodia Taurului si sunt guvernate de catre Venus si Jupiter.

Esti binecuvantat cu un mare noroc si , probabil , faci parte dintre putinii oameni care nu trebuie sa se straduie din greu pentru a se bucura de succes in viata.
Principiile onestitatii si "fair play"-ului sunt foarte apropiate inimii tale , tinzand sa le aplici in toate aspectele existentei.Obisnuiesti sa iti impui standarde extrem de inalte dar ai o atitudine de compasiune pentru toti cei din jur.Ratiunea foarte clara ce te caracterizeaza se impleteste adesea cu totala transparenta a lucrurilor pe care le faci.Persoanele din preajma te apreciaza pentru dispozitia ta mereu optimista si joviala.
Orienteaza-te catre simtul colectivitatii si degustarea darurilor oferite de viata.
Nu lasa ispitit de satisfactiile exclusiv materiale si izolarea emotionala.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si toate nuantele lui.

Pietrele tale norocoase sunt safirul galben , cuartul si topazul auriu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 3 mai : Alfred Kastler , Corneliu Barbulescu , Eugenia Cioculescu , George Constantin , Henry Fielding, James Brown, Kevin Kilner , Marcel Dupre , Mary Astro, Mircea Ion Savul, Niccolo Machiavelli, Pete Seeger, Robert Turcescu , Steven Weinberg , Walter Slezak, William Inge .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 1 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 2 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 3 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 3 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 03, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.