Nascut pe 8 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 8 mai , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetelor Venus si Saturn.

Posezi un adevarat talent in a manui banii si esti stapanit de prudenta in tot ceea ce faci.Esti foarte ambitios si motivat , aceste calitati asigurandu-ti succesul in viata.Incearca sa scapi de cinismul cu care privesti ce se intampla in jurul tau si sa te eliberezi cat de cat din carapacea prudentei tale exagerate.In acest fel , te vei putea bucura din plin de viata.Existenta iti poate fi marcata de siguranta oferita de relatiile calde cu oamenii apropiati sau de o dragoste stabila ce iti creaza conditiile pentru realizarea materiala.
Incearca intotdeuna sa iti impartasesti sentimentele cu partenerul de cuplu si nu lasa ca ambiguitatile sa strecoare in relatia ta de iubire.
Orienteaza-te catre trairea afectiva si dragostea pentru natura.
Evita sa cedezi nervozitatii si sentimentului ca esti singur.

Culorile tale norocoase sunt albastrul inchis si negrul.

Pietrele tale norocoase sunt safirul albastru , lapis lazuli si ametistul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 8 mai : Carla van Loon , Darie Novaceanu , Enrique Iglesias , Fernandel , Gheorghe Craciun, Harry S. Truman, Henry Dunant , Joao Havelange , Melissa Gilbert, Ricky Nelson, Robert Johnson, Roberto Rossellini , Romain Gary , Sloan Wilson, Thomas Pynchon.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 6 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 7 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 8 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 8 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 08, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.