Horoscop Balanta iulie 2011

In luna iulie , Balanta devine preocupata intr-o mai mare masura de interdependenta dintre oameni , de importanta comunicarii si a integrarii intr-o colectivitate.

Luna noua si eclipsa de Soare de pe 1 iulie din Rac iti aseaza in fata , ca prioritate , statutul tau in societate si obiectivele ce iti sunt repere ferme in dezvoltarea ta.Este vremea sa te concentrezi asupra dimensiunilor personalitatii tale ce se reflecta in activitatea sociala si profesionala.

Visarea cu ochi deschisi la fericirea personala si atingerea telurilor tale devine predominanta odata cu 2 iulie , ca efect al intrarii lui Mercur in sectorul Leului si in a unsprezecea ta casa (casa sperantelor si prieteniei) .Visele ti se pot transforma , de fapt, in realitate intrucat esti sprijinit de o efervescenta spirituala de zile mari.Idei stralucite , neobisnuite , inventive par a te cutreiera tot timpul , iar intrezarirea opiniilor celorlalti te ajuta sa iesi in evidenta in discutii si confruntari de idei.

Cuadratul dintre Soare si Saturn de pe 2 iulie aduce piedici neasteptate , puse in cale de imprejurarile vietii sau de oamenii din preajma , capabile sa iti creeze mari frustrari.Nu are sens sa iti consumi energia in zadar , incercand sa te opui unor blocaje coplesitoare.Este mai bine sa astepti si sa cauti sa actionezi pe fagasurile ramase libere ale existentei.In acest fel , putin cate putin , dificultatile din jur se vor narui de la sine , lasandu-ti cale libera unei depline libertati de miscare.

Din 4 iulie , patrunderea lui Venus in Rac inaugureaza o perioada fertila din punct de vedere social si profesional.

Sextilul lui Marte cu Saturn din ziua de 6 iulie iti eficientizeaza eforturile si intiativele.Constient de evolutia evenimentelor inconjuratoare , ai ocazia de a deveni mai motivat si mai responsabil.

Cuadratul dintre Venus si Saturn din 13 iulie indica posibilitatea resimtirii unei detasari sau indepartari fata de tine a oamenilor din jur.Ai tendinta de a-ti dori mai mult decat poti obtine , iar lucrul asta genereaza iritabilitate ori frustrari ce iti pot face mai mult rau decat bine in viata sociala.

Luna plina se arata pe 15 iulie in Capricorn si a patra ta casa (casa caminului si radacinilor) , atragandu-ti atentia asupra unui necesar echilibru intre viata sociala si profesionala pe de o parte , si cea personala pe de alta parte.Familia , casa ori posesiunile devin obiective prioritare.

Soarele patrunde in ziua de 23 iulie in Leu si a unsprezecea ta casa , antrenandu-te intr-un ciclu fericit si plin de motivatii.Lumea sociala pare a se constitui drept elementul tau natural , iar contactele cu oamenii , precum si inrolarea in activitati creative , nu pot sa iti aduca decat satisfactie.Esti stimulat si provocat de tot ce se indeparteaza de conventionalism , iar ideile tale stralucesc prin originalitate si ingeniozitate.

Pe 28 iulie , nativii din Balanta sunt supusi unor forte si orientari contradictorii , ce ii pot dezorienta atat pe ei cat si pe cei din preajma lor.Venus isi anunta prezenta Leu incercand sa sa ii focalizeze spre prietenie , impartasire si aderarea la o colectivitate , in timp ce intrarea lui Mercur in Fecioara ii indeamna sa se retraga in solitudine pentru a-si aduna gandurile , a medita si a-si analiza viata.In functie de propria-i natura , fiecare Balanta va fi stapanita preponderent de catre una dintre cele doua tendinte contrare.

Pe 30 iulie , Luna noua din Leu si a unsprezecea ta casa iti inlesneste noi si utile contacte , si o comunicare intensa atat in plan social cat si profesional.In acest context , ai predispozitia de a-ti evalua personalitatea mai degraba in cadrul unui grup decat ca individualitate distincta.


Horoscopul dragostei Balantei in iulie 2011


Odata cu 4 iulie , prezenta seducatoarei Venus in a zecea ta casa (casa carierei si propriei dezvoltari exterioare) iti favorizeaza nu numai crearea unor contacte utile , dar si initierea unei povesti de dragoste promitatoare , mai ales intr-o zona asociata cu activitatea profesionala.

O transformare mai mult sau mai putin dramatica in relatia de cuplu are loc incepand cu 9 iulie , ca urmare a trecerii lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului).Este posibil ca partenerul tau sa isi doreasca un grad sporit de libertate sau o alta schimbare semnificativa a legaturii dintre voi.Va puteti reimprospata dragostea prin explorarea a noi locuri sau deschiderea catre noi conexiuni in viata amoroasa.

Situatia este pe punctul de a deveni si mai grava din 13 iunie , sub impactul cuadratului planetei Venus cu Soarele.Intr-o astfel de conjunctura astrala , este de asteptat aparitia unei distantari emotionale in relatia de cuplu , a unei separari sau dezamagiri in dragoste.

Din 28 iulie , patrunderea lui Venus in a unsprezecea ta casa aseaza iubirea intr-un plan secundar fata de prietenie.Nazuinta de a iti marturisi interesele pare a lua locul inflacararii pasionale , asa ca orice legatura de cuplu initiata in acest interval nu poate excela decat prin camaraderie si in nici un caz prin senzualitate.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in iulie 2011


Sub influenta Lunii noi si a eclipsei solare din a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) de pe data de 1 iulie , te focalizezi asupra carierei si a valorilor profesionale.Poti sa simti o presiune interioara in a obtine recunoasterea celor din jur , ca o treapta spre implinirea obiectivelor tale.Intr-un fel sau altul , doresti sa vezi rezultate tangibile ale eforturilor tale.

Tranzitul lui Venus in a sasea ta casa iti daruieste odata cu 4 iulie bune auspicii in viata profesionala .Ambitia care te strabate se alatura unei desfasurari relevante a abilitatilor tale , in special in plan artistic , deschizand larg portile succesului.Responsabilitatea iti iese la iveala in mod natural , oferindu-ti ocazia unei apropieri de oameni aflati in pozitii de conducere.

Promisiuni si perpsective foarte promitatoare ascund , de fapt, inselaciuni bine elaborate ori posibile pierderi considerabile de bani.In acest fel pare a se vadi asupra Balantei influenta cuadratului lui Venus cu Saturn din 13 iulie.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta iunie 2011

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Balanta iulie 2011 Horoscop Balanta iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.