Horoscop Berbec august 2011

In luna august 2011 , Berbecul ia contact mai frecvent cu fiinta lui interioara si visele sale nemarturisite.Felul in care se poarta dialogul dintre zona lui superficiala si cea din profunzime poate da ghes sau nu inspiratiei si creativitatii sale.

Mercur trece in aspect retrograd in Fecioara incepand cu ziua de 2 august.Sub impulsul acestui eveniment astral , programul zilnic pare sa treaca prin cateva sincope iar comoditatea rutinei iti este data peste cap pe neasteptate.Motivele de ingrijorare ce te framantau pana acum par a se estompa , dar nu este inca momentul sa te avanti in actiune.Inainte de a face ceva decisiv , asteapta ca atmosfera sa se clarifice in mediul tau inconjurator .Asculta-ti vocea interioara si invata in ce fel iti poti fructifica sevele creative.

Din 3 august , intrarea lui Marte in Rac iti sugereaza o atitudine de defensiva si protectie a celor dragi , asa ca , daca te simti strabatut de neliniste ori neastampar in aceasta perioada , ar trebui sa te dedici casei , familiei sau fiintei iubite.De fapt , nevoia de a-i sti in siguranta pe cei apropiati iti da ocazia sa te erijezi intr-un fel de sef de trib , lucru nu tocmai convenabil pentru ceilalti.Pe de alta parte , sentimente sau emotii din trecut revin la suprafata si iti dau batai de cap.

Neptun aflat in aspect retrograd trece in Varsator incepand cu 4 august , intensificandu-si efluviile iluzorii in cea de-a patra ta casa (casa caminului si radacinilor).Neptun iti stimuleaza subconstientul , dand frau liber intuitiei tale.In acesta perioada , granitele dintre realitate si imaginar se incetoseaza , iar visele se imbogatesc si se incarca de semnificatie.Este timpul potrivit pentru a intra in contact cu lumea ta interioara sau spirituala.

Parcursul retrograd al lui Mercur in Leu inaugureaza odata cu 8 august un interval de dezlantuire a creativitatii , cu conditia de a urma calea spre care te indruma aceasta.Nu te astepta la o cale dreapta , neintortocheata .Lasa-te purtat de inspiratie pana in momentul in care reusesti sa deslusesti o orientare clara , o directie precisa catre care sa iti canalizezi eforturile.

Pasiunea si nervozitatea isi fac loc in sufletul tau in mod exploziv sub impactul cuadratului lui Marte cu Uranus din 9 august.Tensiuni acumulate in timp erup fara a le mai putea controla.Poti sa iti afirmi independenta intr-un fel ce este in masura sa-i alarmeze pe unii.Este o ocazie excelenta pentru Berbecii care , in mod obisnuit , nu ies in evidenta.

Luna plina rasarita pe 13 august in Varsator te indeparteaza de placerile superficiale ale existentei si tinde a te focaliza pe reinnodarea sau ameliorarea relatiilor cu oamenii apropiati sau rudele.Prietenii sau grupurile la care ai aderat joaca un rol deosebit in propria-ti evaluare a personalitatii .Esti mai mult decat dispus sa dai o mana de ajutor unui amic aflat la nevoie.

O ocazie oportuna de a scapa de lucrurile care nu iti merg bine in viata si de a-ti concentra atentia spre cele ce iti sunt favorabile se iveste din 23 august , ca urmare a vizitei facute de Soare in Fecioara.Poti fi calauzit de nazuinta de a-ti perfectiona abilitatile si talentele , a-ti organiza si optimiza viata de zi cu zi.

Opozitia lui Mercur cu Uranus din 24 august poate da nastere unui eveniment surprinzator , unei schimbari bruste a unui proiect sau unei transformari imprevizibile a unei relatii de prietenie.Intr-un fel sau altul , capacitatea ta adaptare pare a fi pusa la incercare.

Odata cu 26 august , Mercur trece in aspect direct in Leu si te aduce cu picioarele pe pamant , atragandu-ti atentia asupra responsabilitatilor si necesitatilor zilnice.Lucruri uitate sau amanate in viata cotidiana isi cer cu insistenta rezolvarea.

Pe 28 august , Luna noua din Fecioara vesteste un interval favorabil despartirii graului de neghina in toate aspectele vietii tale.Gandirea critica pare a-ti fi ajuns la un maximum , asa ca analizarea lumii inconjuratoare nu poate fi decat benefica.


Horoscopul dragostei Berbecului in august 2011


Cuadratul lui Marte cu Mercur din 9 august pare a favoriza un fel de redesteptare a sexualitatii.Acest lucru poate fi pozitiv atata timp cat nu esti prea impulsiv ori lipsit de sensibilitate fata de un partener la care tii.

Dragostea sau o promitatoare relatie de cuplu pare a te ispiti intr-o zona asociata cu profesia incepand cu 21 august , gratie tranzitului initiat de Venus in Fecioara si a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii).Cu toate acestea , este posibil sa iti cantaresti optiunile in iubire in functie si de alte aspecte , cu care Cupidon nu are nimic de a face.

Pe 24 august , Venus ajunge in opozitie cu Uranus , un eveniment astral apt de a te smulge din tatanii obisnuintei in viata amoroasa.Intr-o astfel de conjunctura , poti simti o atractie iesita din comun fata de cineva abia cunoscut sau poate avea loc o despartire brusca a unei legaturi de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in august 2011


Sextilul lui Uranus cu Marte din ziua de 9 august te energizeaza si iti insufla entuziasm in sfera profesionala.Totodata , pari a fi capabil a-i inspira si motiva pe cei din jur , iar munca de echipa tinde a-ti aduce succese.

O perioada de fericita conlucrare cu colegii se intrevede odata cu 21 august , sub auspiciile lui Venus in a sasea ta casa.Spiritul de echipa continua sa iti aduca avantaje , desi ai predispozitia de imbina intr-o prea mare masura munca cu placerea.

Respectul fata de propria-ti persoana pare a fi conectat cu serviciul sau rezultatele din munca incepand cu 23 august , ziua in care Soarele isi face intrarea in cea de-a sasea ta casa .Detaliile capata o mare importanta , mai ales ca sunt vazute ca parti ale intregului.Nevoia de a-ti duce cat mai bine la indeplinire sarcinile isi spune cuvantul asupra eficientei tale.

Opozitia dintre Venus si Uranus din 24 august poate prevesti o modificare brusca a veniturilor tale.

Pe 30 august , Jupiter ajunge retrograd in Taur si a doua ta casa (casa banilor si resurselor) fiind in masura sa te avertizeze , in mod subtil sau dramatic , asupra necesitatii de a-ti schimba perspectiva despre bani si modul de a-i utiliza.Pot fi trasi astfel de maneca atat Berbecii cu conturi grase in banca cat si cei fara nici un sfant in buzunar.


Horoscopul sanatatii Berbecului in august 2011


Tranzitul retrograd al lui Neptun in a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor) te predispune odata cu 4 august unor boli de natura mai ales infectioasa.Fii prevazator , mananca sanatos si fereste-te de chimicalele din alimente intrucat sistemul tau imunitar pare a fi ceva mai sensibil.

Desi accidentele nu sunt anuntate in mod special atunci cand Marte este in cuadrat cu Uranus , impulsivitatea generata de acest aspect astral este in masura sa le faca mai probabile decat de obicei.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Berbec iulie 2011

Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea
Horoscop Berbec august 2011 Horoscop Berbec august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 05, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.