Horoscop Gemeni august 2011

In luna august 2011, Gemenii trebuie sa invete sa se adapteze unor transformari neasteptate , atat in plan exterior cat si interior, cu atat mai mult cu cat vor sa isi protejeze intr-o foarte mare masura caminul, familia si persoanele indragite.

Intrarea , pe 2 august , a planetei Mercur in aspect retrograd in Fecioara te determina sa te retragi din tumultul activitatii cotidiene si sa incerci sa iti dai seama daca viata ta se desfasoara potrivit idealurilor si telurilor tale.Nu ezita sa iti pui intrebari incomode si sa rezolvi conflictele interioare ce se pot declansa .In cele din urma, vei putea descoperi ca ai la indemana noi instrumente pentru a-ti realiza destinul , fara a fi nevoit sa te bazezi pe sprijinul altora.

Din 3 august , tranzitul lui Marte in Rac vesteste un interval bogat in resurse interioare si exterioare , de-a lungul caruia ai sansa de a da tot ce ai mai bun in tine.

Traversarea sectorului Varsatorului de catre Neptun retrograd are potentialul de a cutremura din temelii credintele si convingerile tale.Filozofia ta de viata poate fi supusa unei examinari necrutatoare sau unei explorari in care nu vei gasi raspuns la toate intrebarile pe care ti le pui.Nu trebuie sa intri in panica.Atata timp cat ai vointa de a merge mai departe , solutiile problemelor se vor dezvalui de la sine, una cate una.

O perioada confuza , strabatuta de numeroase fluxuri si refluxuri in plan social , in relatiile cu cei din jurul tau , se intrevede incepand cu 8 august , ca urmare a tranzitului retrograd al lui Mercur in Leu.De fapt, are loc o reasezare a apelor in matca , o reconfigurare a rolului tau si al celorlalti in lume.Straduieste-te sa faci fata schimbarilor cu calm si diplomatie , adaptandu-ti programul cu flexibilitate in functie de transformarile din preajma.

Luna plina aparuta pe 13 august in Varsator si a noua ta casa ( casa filozofiei si explorarii) iti deschide spiritul pentru distractie si aventura.Simti nevoia sa sa te deconectezi de la responsabilitatile si amanuntele rutinei , chiar daca asta inseamna o relativa abdicare de la principiile tale.

Apropierea afectiva si materiala fata de casa si familei survine din 21 august , ziua de debut a calatoriei lui Venus in Fecioara.Poti fi absorbit de de punerea la punct a unor treburi in gospodarie dar si de nazuinta de a aduce linistea si armonia in relatia ta cu cei dragi.

Din 23 august , Soarele nu face decat sa amplifice tendintele anterioare , gratie tranzitului sau in Fecioara si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului).Din noua familia, casa , proprietatile , mostenirea spirituala sunt teme prioritare si eventuale surse de mandrie .Dornic de a asigura siguranta celor apropiati , nu te mai sfiesti sa joci rolul cocosului din casa , iar lucrul asta este de natura de a da nastere unor vii confruntari.

O curiozitate ingenua fata de lumea din jur , abilitatea de manui vorbele si capacitatea de a indeplini mai multe lucruri in acelasi timp sunt principalele daruri pe care ti le aduce Mercur din 26 august , odata cu revenirea sa in aspect direct in Leu.Aceste cadouri nu iti sunt oferite degeaba ci ca niste unelte necesare in perioada extrem de aglomerata ce iti sta inainte.Convorbirile telefonice , dialogurile , responsabilitatile , comisioanele , intretinerea relatiilor cu prietenii si cunostiintele tale te solicita din plin.Pari a fi usor distrat , asa ca nu este cazul sa iti asumi niste proiecte necesitand concentrare si minutiozitate.

Pe 28 iulie , Luna noua ivita in a Fecioara si a patra ta casa te face mult mai atent fata de ce se intampla in jurul tau , dar mai ales in zona casei si a familiei.Trebuie nu numai sa asculti ce iti spun instinctele , ci sa si apreciezi aceste impulsuri.Este timpul nimerit pentru a-ti analiza si dezvolta un simtamant de siguranta interioara , pentru a intra in contact cu sentimentele si nevoile tale profunde.

Jupiter intra in turnura retrograda in Taur pe 30 august , asa ca , probabil , va trebui sa te straduiesti intr-o mai mare masura pentru a te bucura de aprecierea celorlalti sau , daca vei ajunge la succes, acesta nu va fi pe masura asteptarilor tale ori va avea loc in alte zone decat acelea la care sperai ceva.


Horoscopul dragostei Gemenilor in august 2011


Pe 21 august , patrunderea planetei Venus in a patra ta casa iti mareste receptivitatea fata de partenerul de cuplu.Tandretea sau afectivitatea ce te infioara se pot manifesta intr-o atmosfera senina , de profunda reciprocitate.Fidelitatea fata de persoana iubita reprezinta un subiect sensibil , ce nu are cum sa fie pus in discutie.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in august 2011


Interesul ti se focalizeaza odata cu 3 august asupra situatiei tale financiare , a unor noi proiecte asociate cu banii si inmultirea acestora.Aceasta orientare , imprimata de parcursul lui Marte in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) te poate face , totodata, sa te identifici cu ceea ce posezi sau sa incerci sa le demonstrezi celorlalti posibilitatile tale prin prisma realizarilor financiare.Pe de alta parte , nevoia de a cheltui se poate transforma intr-o adevarata patima , asa ca nu ar fi indicat sa porti asupra ta vreun card de credit sau mari sume de bani.

Tranzitul retrograd initiat pe 8 august de catre Mercur in a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicatiei) te motiveza , mai ales catre finele acestui ciclu , sa iti reevaluezi unele aspecte financiare , astfel incat acestea sa se inscrie in curentul general ce strabate societatea.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui

Horoscop Gemeni iulie 2011

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Horoscop Gemeni august 2011 Horoscop Gemeni august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Sper sa-mi fie o luna plina de noroc si bucurie. Vad ca luna august tine cu mine si ma va ajuta sa-mi indeplinesc dorintele.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.