Horoscop Leu august 2011

In luna august 2011 , Leul devine mult mai preocupat decat de obicei de relatiile de parteneriat si asociere.Banii reprezinta o tema constanta , atat ca valoare in sine cat si ca mijloace de rasfat in lumea placerii si a lipsei de griji materiale.

Pe 2 august , Mercur intra in aspect retrograd in Fecioara si te determina sa iti revezi felul de a te integra in viata de zi cu zi , mai ales din punct de vedere financiar.

Tranzitul lui Marte in Rac , initiat pe data de 3 august , anunta o vreme de reflectie asupra obiectivelor tale sau de implicare profunda in viata personala , la adapost de ochii curiosi ai celorlalti.Fapte din trecut tind sa se reactualizeze , iar subconstientul incearca sa te controleze intr-o mai mare masura.Visurile cu ochii deschisi ori problemele cu somnul sunt numai cateva caracteristici specifice acestei conjunctrui astrale.

Incepand cu 4 august , Neptun retrograd in Varsator poate aduce incurcaturi in relatiile cu oamenii din jur , in special cu cei apropiati.Parteneriatele, fie ele de afaceri sau personale , sunt supuse unor incercari vizand trainicia lor.

Prilejul de a-ti regla modul de adaptare la conditiile mediului inconjurator apare odata cu 8 august , ziua in care Mercur in turnura retrograda paseste in sectorul Leului.Incearca sa elimini din viata sursele de infranare a destinului tau.Ai nu numai dreptul , ci si datoria fata de tine insuti de a folosi deplin arsenalul capacitatilor si talentelor tale.

Luna plina rasarita pe 13 august in Varsator vesteste un interval de necesara reechilibrare a balantei dintr-o relatie in doi, indiferent daca este vorba despre un partener de afaceri , unul de cuplu , prietenie sau dusmanie.

Conjunctia lui Mercur cu Venus din 16 august lasa sa se intrezareasca o integrare aproape perfecta in viata sociala.Sociabilitatea , conversatiile spumoase , umorul si cooperarea sunt reperele obisnuite ale perioadei ce ti se intinde in fata.Comunicarea sincera , deschisa si placerea de a fi in mijlocul oamenilor par a nu se impaca cu dorinta de a te angrena in lucrurile dificile , mai putin placute , ale existentei.Intr-o alta interpretare , noi informatii ori cunostiinte dobandite acum te satisfac si iti improspateaza perspectiva viitorului.

Din 21 august , calatoria lui Venus in lumea Fecioarei marcheaza o vreme cand siguranta financiara este de natura a se impleti cu bucuria de a trai si a gusta din placerile simple , pure, ale vietii.

Timp de 4 saptamani dupa 23 august , Soarele gazduit de Fecioara iti indreapta atentia catre chestiunile materiale si confortul din viata ta.Nevoia de a te simti la adapost de surprizele neplacute ale existentei se impleteste cu preocuparea legata de valoarea ta ca persoana.

Intrarea lui Mercur in aspect direct in regatul Leului iti presara in cale , incepand cu 23 august , noi oportunitati , de care poti profita dupa un interval de reajustari si reevaluari.Eventualele perturbari din ultimele trei saptamani asociate cu comunicarea dispar ca prin minune .Daca tranzitul retrograd al lui Mercur de pana acum ti-a inspirat unele idei legate de afirmarea ta ca lider , este momentul sa le pui in practica.Par a apare multe schimbari in bine , dar numai cateva sunt de lunga durata.

Luna noua ivita pe 28 august in Fecioara te sensibilizeaza fata de lumea inconjuratoare si iti intensifica bucuria de a gusta deliciile vietii prin toti porii.Te poti lansa catre noi inceputuri profitand, eventual , si de o proaspata viziune legata de simtul valorii tale.

Din 30 august , sub impulsul lui Jupiter retrograd in Taur se intrevad succese in educatie , invatatura , dar si niste avantaje asociate cu reputatia sociala ori profesionala.Nativii din Leu interesati de calatorii si studii superioare au toate motivele sa fie optimisti.


Horoscopul dragostei Leului in august 2011


Sub influenta parcursului planetei Marte in a saptea ta casa (casa dragostei si creativitatii) , relatiile de cuplu sunt pe punctul de a fi testate.Numai prin intermediul comunicarii poti face deosebirea intre realitatea si iluzia iubirii.

Pe 13 august , Luna plina din a saptea ta casa (casa parteneriatului si a relatiilor interumane) prilejuieste initierea unui timp al compromisurilor si negocierilor in relatia de cuplu.Daca legatura cu partenerul tau nu tinde catre armonie in aceasta perioada, ea nu va fi niciodata marcata de o autentica reciprocitate.Sunt posibile incercari ale iubirii avand capacitatea de a destrama ori intari o relatie.



Horoscopul carierei si banilor Leului in august 2011


Din 2 august , sub impactul tranzitului retrograd al lui Mercur in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) , ti se deschide in fata un ciclu de-a lungul caruia ar fi indicat sa iti reanalizezi felul cum iti folosesti sau investesti banii .Riscurile financiare te pandesc la tot pasul , asa ca nu ar fi rau sa fii cat mai strans la punga sau sa iti redirectionezi banii in lucruri sigure , chiar daca acestea nu par a-ti aduce un profit imediat.

Conjunctia dintre Mercur si Venus din 16 august este considerata , de obicei, un tranzit favorabil comertului si tranzactiilor in afaceri.

Din 21 august , Venus se simte ca acasa in cea de-a doua ta casa .Este vorba despre o pozitie astrala pozitiva , desi ai putea fi tentat sa iti desfaci prea larg baierele pungii , pentru a-ti satisface dorinta de a te inconjura cu cat mai multe lucruri noi.In genere , tinzi totusi sa mentii un echilibru al balantei financiare .Felul cum interactionezi cu cei din jur este de natura a-ti aduce sau nu cateva avantaje materiale.De altfel , poti descoperi, la un moment dat , ca preocuparile financiare se intrepatrund cu cele sociale sau personale.

Sub efectul tranzitului Soarelui in a doua ta casa , incepand cu 23 august , te focalizezi asupra finantelor si proprietatilor tale.Daca iti canalizezi energia spre acest domeniu , poti scoate la iveala niste idei avand darul de a-ti mari contul in banca.Cheltuielile inutile ies cu totul din discutie , desi te-ai putea indura parca sa dai un ban , doi , pentru a-ti mari confortul si a te simti bine.

Influenta Lunii noi din a doua ta casa se vadeste odata cu 28 august , in stabilirea unor proaspete teluri asociate cu banii.Se intrevede posibilitatea de a gasi noi modalitati de a-ti rotunji veniturile.

Din 30 august , Jupiter retrograd in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti netezeste calea spre noi realizari in sfera profesionala , legate , eventual, de o promovare.Se pare ca urmatoarea perioada este auspicioasa acumularii de bani si cumpararii unor bunuri de folosinta indelungata.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu iulie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Horoscop Leu august 2011 Horoscop Leu august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.