Horoscop Taur august 2011

In luna august 2011 , Taurul este strabatut de duhul creativitatii si fiorii dragostei intr-o mai mare masura decat de obicei.Amandoua orientarile au darul de a-i releva autenticitatea propriei fiinte si de a-l face sa traiasca la maximum fiecare clipa.

Creativitatea poate fi o directie majora de revarsare a personalitatii odata cu 2 august , dar numai cu conditia de a te lasa in voia ei , fara a-i impune o anumita orientare. In cele din urma , vei putea recunoaste o traiectorie stabila si iti vei putea impune vointa .Nu te lasa condus de egocentrism si vei avea norocul de a deslusi o noua si promitatoare perspectiva.

Din 3 august , sub efectul tranzitului lui Marte in Rac si a treia ta casa (casa influentelor exterioare si a comunicarii) tinzi sa iti risipesti energia in nenumarate modalitati.Daca reusesti sa te focalizezi pe numai cateva idei , ai putinta de a de a obtine niste avantaje deloc neglijabile.Este posibil sa iti reevaluezi rolul in societate si statutul tau profesional , sa reconsideri valorile si obiectivele tale in viata.

Cuadratul lui Venus cu Jupiter din 5 august te provoaca sa fii luat in seama cu orice pret.Tocmai de aceea , poti fi inclinat sa exagerezi in promisiuni , angajamente si afirmatii de tot felul.Comoditatea pare sa iti dea tarcoale si poti fi prins in capcana unor evenimente sociale plicitisitoare.Evita hotararile pripite.

Din fericire, calatoria inceputa de Mercur retrograd pe 8 august in regatul Leului iti sugereaza sa te asezi deoparte fata de agitatia cotidiana si sa iti regandesti parcursul existential.Nu ezita sa iti pui intrebari incomode, astfel incat sa ajungi la miezul credintelor tale si sa pui capat conflictelor interioare care te macina.Pune-ti la incercare valorile spirituale inainte de a o face altii .In acest fel , vei pasi mai intarit pe calea destinului tau si vei depinde intr-o mai mica masura de oamenii sau lucrurile din jurul tau.

Dupa un interval de regasire a fiintei tale interioare , pari a fi pregatit , de pe 13 august , sa iesi sub luminile rampei.Luna plina din Varsator te aseaza in centrul atentiei si te incurajeaza sa te afirmi si sa te indrepti fara ezitare catre telurile tale ambitioase.

Pe 18 august , sextilul lui Marte cu Jupiter iti moleseste cumva spiritul competitiv si te provoaca sa nu iti gasesti locul , sastisit de monotonia de zi cu zi.Ai nevoie de o persoana care sa iti descreteasca fruntea si sa te sprijine , sa iti inteleaga nevoia de a te aseza la inaltimea idealurilor tale.

Fortele creativitatii tind sa iti sparga barajele conformismului incepand cu 21 august , ziua de debut a tranzitului lui Venus in Fecioara.Mai mult decat atat , instinctul te calauzeste catre inima si mintea oamenilor , care par a te inconjura cu simpatie si caldura.

Din 23 august , Soarele prezent in sectorul Fecioarei iti deschide larg portile catre lume.Spontaneitatea si tratarea in joaca a unor riscuri altadata foarte amenintatoare , iti permit sa iti extinzi la maximum aripile creativitatii si sa zbori, lipsit de griji , printre florile placerilor si distractiei.

Inspiratia creatoare nu isi inceteaza efluviile odata cu 26 august cand Mercur paseste in aspect direct in lumea Leului.Originalitatea si tenta spirituala a cuvintelor tale ii atrag pe cei din jur catre tine .Fervoarea intelectuala te ispiteste sa te implici in cat mai multe provocari ale mintii.

Luna noua rasarita pe 28 august in cerurile Fecioarei nu face decat sa iti accentueze tendintele anterioare.Continui sa te lasi antrenat de jocurile de artificii ale propriei creativitati si de impresia pe care o faci in randul oamenilor din preajma ta.Bucuria de a trai este pe punctul de a se manifesta in toate aspectele existentei tale.

Pornind cu 30 august , Jupiter retrograd in Taur te pune in fata unei intrebari serioase despre relatia ta cu lumea.Poate ca ai fost ori esti tentat catre o ocolire a onestitatii sau o incetosare a simtului dreptatii.


Horoscopul dragostei Taurului in august 2011


Sub impactul cuadratului dintre Venus si Jupiter din 5 august , poti sa iti declari cu o prea mare emfaza sentimentele sau sa faci juraminte pe care nu ai cum sa le indeplinesti.Da , uneori dragostea ne face sa credem ca putem realiza imposibilul , dar lipsa de masura ii face mai mult rau decat bine.

Aura iubirii te invaluie promitator gratie vizitei initiate de Venus , pe 21 august , in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii).Dragostea capata accente dramatice pentru cei care te doresc , dar pentru tine nu pare a fi altceva decat o joaca de copii.Atractivitatea daruita de planeta dragostei iti inlesneste nebanuite momente magice in viata amoroasa.

Incurajat poate de catre Venus , dar si de parcursul inceput de Soare pe 23 august in a cincea ta casa , nu mai esti dispus sa tii cont de sfiala ori riscuri si esti gata sa te avanti, dornic de amuzament , in ambiguul dans al flirturilor.Daca esti angajat intr-o relatie de cuplu stabila , tinzi sa te bucuri din plinde placerile dragostei impreuna cu persoana iubita.

Din 26 august , Mercur amplasat in a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) iti pune pe jar nevoia de a te desfata cu speculatiile mintii asa ca , desi dragostea continua sa iti ofere daruri , pari a aprecia mai mult latura intelectuala a unui mai vechi ori mai nou partener .

Pe 28 august , Luna noua aflata in a cincea ta casa topeste putin gheata ratiunii si iti stimuleaza indrazneala fata de noi provocari ale iubirii.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in august 2011


Cuadratul lui Venus cu Jupiter are potentialul de a-ti orbi realismul si instinctul practic , impingandu-te catre cheltuieli necugetate ce iti pot lasa un gust amar mai tarziu.

Efectul Lunii pline , ivite pe 13 august in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) , se vadeste intr-o focalizare asupra carierei tale.Se intrevede posibilitatea unei oportunitati legate de o slujba , de o casa sau o proprietate.Totodata , pare a se ivi o conjunctura in care ar trebui sa dai dovada responsabilitatii si abilitatii tale profesionale.


Horoscopul sanatatii Taurului in august 2011


Tranzitul lui Marte in a treia ta casa (casa banilor si resurselor) te face lipsit de rabdare ori impulsiv dupa 3 august , astfel incat poti fi predispus catre accidente atunci cand sofezi sau te angajezi intr-o munca manuala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Taur iulie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului
Horoscop Taur august 2011 Horoscop Taur august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 07, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Verisoara mea este in zodia taur si este cam incapatanata si face numai ce vrea ea... Asa a fost tot timpul, de mica.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.