Horoscop Capricorn septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 marcheaza pentru Capricorn un interval de timp in care preocuparea pentru sfera profesionala si sociala tinde sa acapareze gandurile si potentialul creativ , indiferent daca acest lucru este dorit sau nu.


Lipsa de satisfactie adusa de viata de zi cu zi isi spune cuvantul odata cu 9 septembrie, ziua de inceput a tranzitului lui Mercur in Fecioara si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii).Mintea ti se indreapta spre marete viziuni si idealuri , si ai inclinatia de a vedea totul dintr-o perspectiva larga , atotcuprinzatoare.Esti deschis catre invatarea de noi lucruri , dar evenimentele zilnice trec pe langa tine asemeni unor fantome , putand astfel sa neglijezi aspecte importante ale existentei.Sunt de asteptat vesti de la cineva aflat pe alte meridiane.

Trigonul lui Mercur cu Pluton de pe 11 septembrie iti releva o cunoastere neasteptata a inzestrarii tale intelectuale si iti invigoreaza intelegerea , clarviziunea si luciditatea despre ceea ce se petrece in jurul tau.Devii astfel , mult mai rabdator si mai chibzuit in deciziile pe care le iei .O conversatie , o conexiune cu cineva ori o veste aparuta acum este in masura sa iti deschida un nou drum in viata.

Realitatea cotidiana isi cere cu tarie drepturile ca urmare a Lunii pline ivite pe 12 septembrie in Pesti si a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) .O multime de sarcini, obligatii , comisioane dau navala peste tine , lasandu-ti cu greu timp pentru viata personala.Este de asteptat aparitia unui document important sau necesitatea de a pleca intr-o scurta calatorie.

Din 14 septembrie , Venus isi face simtita prezenta in sectorul Balantei , starnindu-ti ambitia de a te inalta la un mai inalt nivel de prosperitate materiala.

Un plus de indrazneala iti curge prin vene odata cu 16 septembrie, sub impactul calatoriei lui Pluton in Capricorn si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).In acelasi timp , este posibil ca sentimente si dorinte reprimate sa iasa pe neasteptate la suprafata , provocandu-te sa iti reevaluezi ori disciplinezi fiinta.Unii Capricorni devin mult mai dominanti in relatiile cu ceilalti, in vreme ce altii au posibilitatea de vedea cu o sporita claritate ce se intampla in jurul lor si ce motivatii ascunse au oamenii cu care interactioneaza.

Tranzitul anual al Soarelui in Balanta si a zecea ta casa tinde sa iti indrepte atentia spre cariera si stilul de viata.Gandurile care te strabat sunt dominate de nevoia de a te asigura ca primesti ceea ce ti se cuvine , indiferent daca este vorba despre bani , recunoastere sau calitate a vietii.Soarele in a zecea casa marcheaza si fundatia pe care ti-o cladesti pentru viitor , precum si asteptarile si planurile ambitioase din viata.

Pe 25 septembrie, Mercur paseste in regatul Balantei , anuntand o perioada de neliniste si agitatie poate fara rost , intrucat aspiratiile sociale si profesionale pe care ti le pune pe jar nu sunt insotite de o energie pe masura , capabila sa te faca sa te indrepti hotarat in aceste directii.

Luna plina din 27 septembrie isi arunca lumina peste sectorul Balantei , invigorandu-ti focalizarea spre statutul social si profesional , dar avand si capacitatea de a scoate la lumina aspecte ale vietii tale intime cumva stanjenitoare.In acelasi timp , poti beneficia de sensibilitatea ta de a intelege oamenii , anganjandu-te in activitati tinand de relatiile cu publicul.Vei ajunge sub lumina reflectoarelor, asa ca pregateste-te sa dai tot ce ai mai bun in tine !

Cuadratul dintre Mercur si Pluton de pe 27 septembrie pogoara asupra ta o atitudine de negativism si suspiciune.Neincrederea tinde sa te capareze indiferent daca este vorba despre relatiile cu ceilalti sau cu tine insuti.Acest aspect astral aduce adeseori cu sine o portie zdravana de stres si tensiune mentala.In astfel de conditii , ar fi indicat sa stai in banca ta pentru o vreme si sa nu te aventurezi in initiative ce se pot dovedi mai mult decat paguboase.


Horoscopul dragostei Capricornului in septembrie 2011


Incepand cu 14 septembrie, prezenta planetei Venus in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) poate determina aparitia unei povesti de dragoste intr-un aspect invecinat sau avand de a face cu sfera profesionala.

Tranzitul lui Marte in Leu si a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii) iti inseamna fiinta din 18 septembrie printr-o intensificare a senzualitatii si a dorintei sexuale.Clocotul erotic ce se poate instapani peste tine nu trebuie totusi sa te faca sa neglijezi sentimentele si emotiile partenerului tau de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in septembrie 2011


Noi oportunitati in cariera tind sa isi faca aparitia odata cu 14 septembrie , prin intermediul partenerului de cuplu , de casatorie sau al unui asociat in afaceri.

O pasiune brusca pentru cumparaturi si cheltuieli necugetate se poate instala in tine din 18 septembrie, ca efect al parcursului lui Marte in a opta ta casa.

Din 23 septembrie, tranzitul Soarelui prin a opta ta casa este in stare sa iti calauzesca preocuparile spre o transformare de detaliu a vietii tale profesionale sau catre o cotitura radicala in cariera.Oricum , tot ce este legat de serviciu este abordat cu seriozitate si simt practic.

Aparitia lui Mercur, in ziua de 25 septembrie , in a zecea ta casa , are potentialul de a provoca ivirea unor intrebari legate de cariera pe care ti-a ales-o sau catre care iti doresti sa te orientezi.Astfel de interogatii dau adesea prilejul unor neintelegeri sau dispute cu persoane autoritare , sefi ori parinti.Tinde sa se faca simtita si o stare de insatisfactie fata de faptul ca nu iti sunt recunoscute meritele sau nu iti urmaresti cu pragmatism interesele.

Telurile asociate cu sfera profesionala intra in vizor din 27 septembrie, ca urmare a Lunii noi din a zecea ta casa.Obligatiile sociale si cele de la serviciu par a se aglomera si a-ti da de furca , asa ca nu ar fi rau sa te inarmezi cu cat mai multa rabdare si sa iti redescoperi motivatiile interioare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Capricorn august 2011
Horoscop Capricorn septembrie 2011 Horoscop Capricorn septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.