Horoscop Fecioara septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 deschide in fata Fecioarei un drum fertil initiativelor inspirate de o gandire libera si o intuitie dibace , pe parcursul caruia resursele interioare si aspectul material al vietii devin obiective prioritare.

Ganduri nemarturisite pana acum dau sa se reverse din recipientul sub presiune al sufletului odata cu 9 septembrie , ziua de incepere a tranzitului lui Mercur in Fecioara si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) .Esti inclinat sa vorbesti mai mult despre tine si trecutul tau.Mai atent la ceea ce se lasa ghicit sub pojghita aparentelor , te remarci printr-un comportament vioi , degajat si deschis fata de lume , asa ca oamenii par a fi atrasi irezistibil de tine si de puterea cuvintelor tale , dornici sa discute cu tine sau sa iti ceara sfat si indrumare.Relatiile cu rudele , vecinii, colegii , prietenii si cunostiintele devin foarte importante pentru tine.

Tendinta anterioara este accentuata de inconjunctia lui Mercur cu Uranus din 10 septembrie.Te exprimi mult mai liber si mai neconventional , si ai capacitatea de a te implica adanc in chestiuni intelectuale.Intuitia te sprijina , furnizandu-ti ideile potrivite la momentul potrivit.Bogatia de senzatii receptate din mediul exterior iti poate rapi concentrarea si a te face impulsiv , nervos si nerabdator.Decat sa te focalizezi asupra unui singur si important proiect , ai face bine sa abordezi multimea de lucruri de detaliu care iti sunt la indemana.

Luna plina , aparuta pe 12 septembrie , in cerurile Pestilor te atentioneaza asupra necesitatii de a armoniza si a pune sub semnul echilibrului si egalitatii relatiile de parteneriat din viata personala , profesionala si sociala.

Parcursul lui Venus in Balanta iti prilejuieste , incepand cu 14 septembrie , o apropiere fericita de resursele tale interioare .Aspecte neglijate asociate cu talentele si abilitatile tale sunt redescoperite ca surse ale evolutiei si afirmarii in viata.

Din 16 septembrie , revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn iti starneste pasiunea pentru sport , jocuri de noroc sau un hobby special.Daca esti angajat intr-o activitate creativa , poti fi strabatut de intensa nazuinta de a face un lucru remarcabil.Pluton este o planeta a extremelor, asa ca trebuie sa iti supraveghezi cu precautie impulsurile avand capacitatea de a-ti dezechilibra existenta.

Marte isi face simtita prezenta in Leu si a douasprezecea ta casa incepand cu 18 septembrie .Marte energizeaza tot ce atinge si are potentialul de a aduce la suprafata probleme sau limitari psihologice caracteristice celei de-a XII-a case.Cea mai buna modalitate de a face fata acestei influente consta in a ramane in expectativa si a-ti pregati noi planuri pana cand Marte ajunge , peste cateva saptamani, in pragul primei tale case.

Pe 23 septembrie , Soarele intra in Balanta si a doua ta casa (casa banilor si resurselor) , inspirandu-ti o atitudine practica fata de viata si focalizandu-ti preocuparile spre efectele actiunilor initiate atunci cand Soarele era in prima ta casa.

Pe 27 septembrie , Luna noua din Balanta deschide un scurt ciclu de reevaluare a punctelor tale forte si de conectare cu intelepciunea ta interioara.Pentru a te ocupa de aceste obiective prioritare , nu ar fi rau sa iti simplifici cat mai mult viata.Acest eveniment astral poate fi punctul de pornire al unor transformari cu consecinte majore in destinul tau.


Horoscopul dragostei Fecioarei in septembrie 2011


Pe 12 septembrie , Luna plina din a saptea ta casa (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) te indeamna sa echilibrezi balanta dintre nevoile tale si cele ale persoanei iubite.Este vremea compromisurilor si a negocierii.Pot apare teste legate de sinceritatea si afectiunea din relatia de cuplu.

Sub impulsul calatoriei lui Pluton in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) , incepand cu 16 septembrie , este necesar sa pasesti cu prudenta pe caile intortocheate ale vietii amoroase.Orice relatie inceputa sub aceste auspicii este departe de a fi superficiala , putand deveni chiar obsesiva.Gelozia este un sentiment ce isi poate dovedi ferocitatea in decursul acestei influente plutoniene.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in septembrie 2011


Din 14 septembrie, sub impactul lui Venus in a doua ta casa , tinzi sa te angajezi in vanzarea sau cumpararea unor obiecte de arta sau de mare valoare.Vrei sa te bucuri de un sporit confort si sa iti consolidezi siguranta materaiala prin intermediul unor intelegeri financiare sau de afaceri.

Pluton , planeta extremelor si obsesiilor , poate sa te marcheze negativ din 16 septembrie , cand isi incepe parcursul in a cincea ta casa.Daca iti plac jocurile de noroc sau speculatiile la bursa , este posibil sa fii cuprins de o febrila pofta de a juca , lucru de natura a te impinge spre mari pierderi financiare.

Tranzitul Soarelui in a doua ta casa te indreapta , odata cu 23 septembrie , catre implicatiile financiare ale deciziilor luate in vremea cand discul solar se afla in cea dintai casa.Nu este exclus ca planurile initiale sa fie ajustate dintr-o perspectiva mai practica si mai realista.

De pe 25 septembrie , Mercur viziteaza Balanta si a doua ta casa , calauzindu-ti gandurile spre situatia ta financiara si noi cai de a-ti spori veniturile.In aceasta perioada a anului , Fecioarele sunt strabatute de nevoia de a se concentra asupra laturii materiale a existentei.

Desi Luna noua ivita pe 27 septembrie in a doua ta casa este asociata , de obicei, cu finantele si resursele , ea are potentialul de a reprezenta mai mult decat atat.Poate fi vorba si despre sperantele legate de posesiunile tale sau achizitiile materiale avand darul de a-ti da sentimentul de valoare si siguranta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Fecioara august 2011
Horoscop Fecioara septembrie 2011 Horoscop Fecioara septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.