Horoscop Leu septembrie 2011

In luna septembrie 2011 , horoscopul Leului le prefigureaza nativilor din aceasta zodie oportunitatea de a profita din plin de resursele lor interioare, de talentele si abillitatile lor native , iar mintea ascutita la maximum ii ajuta sa treaca cu succes peste nenumaratele provocari si imprejurari din sfera lor profesionala.

Opozitia dintre Neptun si Mercur din 8 septembrie te face sa te indoiesti de aproape tot ce te inconjoara si te deruteaza , afectandu-ti puterea de decizie.Inclinatia de a visa cu ochii deschisi iti scade eficienta si iti incetoseaza comunicarea cu ceilalti.Vreme de cateva zile , evita sa semnezi contracte sau alte acte importante.

Din fericire , tranzitul inceput de Mercur in Fecioara , pe 9 septembrie , iti mai aduna gandurile si iti daruieste un sporit simt practic.

Luna noua , ivita pe 12 septembrie , in Pesti , iti semnaleaza necesitatea de a aduce un echilibru intre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti.Intr-un fel sau altul , trebuie sa iti impaci interesele tale cu cele ale celorlalti.

Comunicarea in plan social si profesional implica tact si diplomatie din 14 septembrie , ziua in care Venus isi incepe calatoria in a treia ta casa ( casa comunicarii si influentelor de mediu) .Este posibil sa te bucuri de cateva scurte calatorii .Se intrevede un interval oportun relatiilor cu publicul.

Incepand cu 18 septembrie , daca te concentrezi asupra activitatilor tale prioritare , este de asteptat sa sa obtii insemnate beneficii.In acest fel se manifesta influenta tranzitului lui Marte in Leu si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).Pe de alta parte , nu sunt excluse niste certuri sau dispute aprige provocate de starea de iritare ce pare a pune stapanire peste tine.

Trigonul dintre Marte si Saturn de pe 23 septembrie accentueza tendinta benefica legata de eforturile si actiunile tale.Esti capabil sa observi si sa intelegi actuala conjunctura a vietii tale , iar lucrul asta iti intensifica responsabilitatea si motivatia de a-ti urmari telurile.

In aceeasi zi de 23 septembrie , Soarele isi incepe vizita anuala in Balanta si a treia ta casa , invigorandu-ti si ascutindu-ti facultatile mentale.Intr-o astfel de conjunctura , este probabil sa iti exprimi personalitatea deplin , fapt ce isi pune amprenta fertil in domeniul comunicarii si relatiilor cu cei din jur.Energia mentala care te sustine acum te poate orienta catre angajarea intr-un studiu legat de o disciplina ori un subiect care te pasioneaza.

Parcursul lui Mercur in Balanta tinde , din 15 septembrie , sa iti aduca intr-o stare de efervescenta energia mentala.Daca nu reusesti sa te apleci asupra unor consistente subiecte de natura intelectuala , poti cade prada unor simtaminte de neliniste , nerabdare si neastampar.Acesta este motivul pentru care tranzitul lui Mercur in Balanta poate fi exploatat la maximum in cadrul unor preocupari tinand de comunicare si studiu.

Luna noua , ivita pe 27 septembrie, in Balanta si a treia ta casa inaugureaza un ciclu foarte oportun unor transformari ale mediului tau inconjurator si invatarii de lucruri noi , de-a lungul caruia se intrevede o activitate febrila in comunicarea cu cei din preajma si in contactele cu rudele si cunostiintele.

Pe 28 septembrie , sextilul lui Mercur cu Marte pare a-ti conferi agilitate in gandire, entuziasm in toate sectoarele vietii tale si o intensificare a relationarii cu oamenii.


Horoscopul dragostei Leului in septembrie 2011


Se spune ca atunci cand nu ai nici o veste , ai de fapt vesti bune.Cam asa ceva se intampla pentru Leu in luna septembrie atunci cand este vorba despe viata amoroasa.Cu o singura exceptie ... Marte , aflat in a saptea ta casa inca din august , continua sa iti semnaleze importanta unei reale comunicari cu partenerul de cuplu sau te supuna unor examene cruciale legate de autenticitatea sentimentelor tale.


Horoscopul carierei si banilor Leului in septembrie 2011


O perioada favorabila analizarii veniturilor si cheltuielilor debuteaza pe 9 septembrie , sub semnul lui Mercur in a doua ta casa .Mintea ti se indreapta catre bani si posesiuni , stimulandu-ti ingeniozitatea de a gasi noi metode de a-ti mari resursele finaciare.Unii Lei par a fi pe punctul de a face economii la sange.

Pe 12 septembrie , Luna plina din a opta ta casa (casa transformarii si filozofiei) continua trendul oportun in domeniul finantelor .Ai posibilitatea de a achita sau renegocia niste datorii si poti profita de un important sprijin material.

Incepand cu 16 septembrie , prezenta lui Pluton in Capricorn si a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) te avertizeaza asupra unui interval de timp indelungat , in decursul caruia trebuie sa urmaresti cu atentie schimbarile subtile petrecute la serviciu si sa incerci sa eliberezi tensiunea pe cale sa apara intre tine si colegii ori suboordonatii tai.Pluton dirijeaza forte uriase , dincolo de puterea ta de influenta , asa ca este indicat sa sa fii pe faza mereu la orice ar putea sa iti ameninte jobul.

O revenire asupra analizei situatiei tale financiare si a modalitatilor in care ti-o poti imbunatati se intrevede odata cu 25 septembrie , gratie tranzitului lui Mercur in a treia ta casa .Nevoia de a te focaliza asupra aspectului material al vietii poate deveni coplesitoare.


Horoscopul sanatatii Leului in septembrie 2011


Tranzitul initiat de Pluton , pe 16 septembrie , in a sasea ta casa este asociat , uneori, cu debutul unor probleme de sanatate pe termen lung, care nu devin evidente decat dupa cativa ani , atunci cand Pluton este pe punctul de a trece in urmatoarea ta casa.In aceste conditii , nu ar fi rau sa iti programezi din timp cateva teste medicale , pentru a innabusi raul din fasa.Pluton stapaneste peste reabilitare , asadar nu este exclus sa acorzi o sporita atentie ingrijirii si mentinerii in forma a trupului tau.Pe de alta parte , Pluton guverneaza asupra obsesiilor .Urmareste-ti cu precautie tendinta de a exagera , angajandu-te , de pilda , in diete sau regimuri extrem de severe.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Leu august 2011
Horoscop Leu septembrie 2011 Horoscop Leu septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.