Horoscop Pesti septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 aduce o implicare mai profunda a Pestilor in relatiile cu oamenii din jur , dar creaza si conditiile unei eruptii a emotivitatii , un fapt adeseori mai curand stanjenitor decat benefic.


Argumentele pro si contra se aduna gramada peste capul tau , indiferent de lucrurile cu care te confrunti , odata cu 9 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Fecioara .Intr-un fel sau altul, trebuie sa impaci nevoile tale cu cele ale celorlalti, asa ca este de asteptat sa fii strabatut de o oarecare stare de nesiguranta.Puterea de decizie are de suferit din cauza faptului ca tinzi sa dai mereu dreptate opiniilor celor din jur.Comunicarea si colaborarea cu oamenii sunt elemente prioritare in aceasta perioada , mai ales ca simti nevoia de a-ti impartasi intr-o mai mare masura gandurile si opiniile.

Pe 12 septembrie , Luna plina din Pesti si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) iti starneste dorinta de a fi luat in seama de ceilalti.Ti se pare ca esti neglijat , ca nu ti se acorda destula atentie sau nu iti sunt recunoscute meritele.Nu iti descarca frustrarile pe cei din jur, ci , mai curand, incearca sa iti imbunatatesti modalitatea de autoafirmare.Fiinta ta este importanta in aceasta lume, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le ameninti libertatile si drepturile celorlalti.Este necesar sa gasesti un echilibru stabil intre independenta si dependenta ta de social.

Pluton isi face aparitia , incepand cu 16 septembrie, in Capricorn si a unsprezecea ta casa , casa prieteniei, sperantelor , dorintelor si grupurilor de oameni.In timpul acestui tranzit exista posibilitatea sa fii puternic atras de un grup ori o colectivitate.Pluton guverneaza peste obsesii, asa ca ar trebui sa fii atent sa nu aderi la un cult dominat de fanatism.Pe de alta parte, te poti alatura unui grup care iti impartaseste si iti stimuleaza idealurile.Chiar si in acest caz, supravegheaza-te pentru a nu te complace in excese.In decursul acestui tranzit prieteniile tind sa se schimbe , existand predispozitia de a renunta la vechi (si , poate plictisitori ) amici , in favoarea altora , mai interesanti.In acelasi timp , ar trebui sa fii precaut fata de tradarea unui prieten sau ceea ce tu ai putea considera drept o tradare.Aspiratiile si obiectivele sunt in masura sa cunoasca si ele transformari ori actualizari . Nu in ultimul rand , trebuie precizat ca Pluton ne ofera energia si concentrarea de a ne indeplini nazuintele, dar ne si tenteaza sa ne lansam in exagerari paguboase.

Vizita anuala a Soarelui in Balanta marcheaza odata cu 23 septembrie un interval in care starea emotionala este pe cale de a deveni extrem de sensibila la tot ce se petrece in imediata ta apropiere.Adeseori, viata pare dureroasa si impovaratoare , mai ales daca ecourile trecutului continua sa iti rasune in suflet si nu iti ingaduie sa te bucuri la maximum de clipa prezenta.

Din 25 septembrie, tranzitul lui Mercur in Balanta nu face decat sa accentueze influentele anterioare , favorizand aparitia unor dramatice reactii emotionale.De multe ori, acest aspect astral permite o degringolada a sentimentelor si emotiilor, care ne impiedica sa comunicam eficient cu oamenii , mai ales cu cei de care ne leaga o adanca afectiune.

Luna noua rasarita pe 27 septembrie in Balanta arunca si ea paie pe focul starii tale emotive , dar te face mult mai constient de legaturile dintre oamenii din preajma ta.Nu este exclusa inceperea unei transformari profunde a eului tau , ce va putea fi vizibila abia peste cateva luni.


Horoscopul dragostei Pestilor in septembrie 2011


Din 9 septembrie, gratie calatoriei lui Mercur in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) , viata ta amoroasa este marcata de nevoia de a comunica deplin , intelectual si emotional, cu fiinta iubita.

Venus paseste ispititor in alcoovul Balantei si in intimitatea celei de-a opta tale case (casa sexualitatii si transformarii) incepand cu 14 septembrie.Senzualitatea ti se desteapta si este cat pe ce sa te indrepte catre petrecerea unor magice clipe de desfatare impreuna cu partenerul tau.

Plimbarea Soarelui pe promenada celei de-a opta tale case , initiata pe 23 septembrie, nu este intotdeuna foarte placuta.Sunt posibile revarsari ale temerilor, dorintelor sovailenice si nesigurantei vizavi de partenerul tau de cuplu.Asteptarile tale fata de persoana iubita iti pot fi inselate sau destramate, aducandu-te in pragul unei despartiri.

Vibratiile Lunii noi din a opta ta casa te determina sa te conectezi afectiv cu o sporita intensitate la partenerul tau de cuplu, dar exista riscul de a deveni din cale afara de posesiv.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in septembrie 2011


Gandurile si opiniile ti se clarifica prin dialogul cu colegii ori colaboratorii .In acest fel te insemneaza , odata cu 9 septembrie, tranzitul lui Mercur in a saptea ta casa.Nativii din Pesti pot excela acum in activitati precum relatiile cu publicul, consilere , arbitrare si negociere.Simtul diplomatic ti se intensifica si te ajuta sa aplanezi confruntarile din preajma ta.

Din 14 septembrie, intrarea lui Venus in a opta ta casa inaugureaza un interval de incredere in propriile forte si siguranta ta materiala.Finantele impartasite cu parteneri de afaceri pot aduce surprize placute , si este de asteptat sa apara un beneficiu prin intermediul unui cadou, unui parteneriat sau unei propuneri de afaceri.

O intetire a activitatilor tinand de rutina zilnica si un surplus de energie canalizat catre munca caracterizeaza parcursul lui Marte in regatul Leului si in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) , initiat in ziua de 18 septembrie.Razbonicul Marte te face tafnos si plin de tine , iar lucrul asta este de natura a provoca conflicte cu colegii.Nu este cel mai potrivit timp pentru munca in echipa , si ar fi indicat sa iti concentrezi atentia asupra unor proiecte individuale , necesitand minutiozitate si grija pentru detaliu.

Odata cu 27 septembrie , Luna noua din a opta ta casa iti aduce in cale promitatoare oportunitati legate de bani si inceperea unei afaceri personale.Fundatia pe care o construiesti acum isi va arata rezultatele dupa aproape jumatate de an.


Horoscopul sanatatii Pestilor in septembrie 2011


Din 18 septembrie, prezenta lui Marte in a sasea ta casa da prilejul unei preocupari mai mari fata de starea de sanatate si inceperii unui program de exercitii destinat mentinerii in forma.Daca sanatatea este afectata in aceasta perioada , sunt probabile simptome asociate cu stari febrile ori infectii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Pesti august 2011
Horoscop Pesti septembrie 2011 Horoscop Pesti septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 31, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.