Femeile in fusta au succes in viata

Femeile care poarta fuste sunt vazute drept mult mai victorioase ori implinite decat suratele lor preferand pantalonii.

Profesorul Karen Pine , de la departamentul de psihologie al Universitatii Hertfordshire si una dintre conducatoarele studiului ce a ajuns la concluzia de mai sus , a declarat :"Femeile au in general o gama mult mai larga de alegere a imbracamintii pentru serviciu decat barbatii , dar trebuie totusi sa isi mentina o identitate in care atractivitatea sa fie echilibrata de profesionalism.Fusta poate aduce acest echilibru fara a fi provocatoare."

Pine este de parere ca imbracamintea este un limbaj facand apel la volum si forma , iar hainele pot provoca realmente cristalizarea unei impresii , reprezentand uneori si o cheie a succesului.Desigur, femeile se pot imbraca intr-un stil feminin asteptandu-se ca hainele lor sa nu le impiedice a fi tratate cu seriozitate.De obicei, oamenii sunt judecati de catre ceilalti in functie de ansamblul felului cum arata , iar hainele joaca un rol fundamental in crearea unei prime impresii pozitive.

Cercetatoarea a tras , totusi, un semnal de alarma in privinta decolteurilor exagerate sau a fustelor mini.Adeseori, un stil provocator de imbracaminte este considerat drept un semn al lipsei de pregatire profesionala.Ca o concluzie, ea a spus : " Putem sa credem ca moda nu este decat un lucru extravagant si ca personalitatea noastra stralucitoare poate eclipsa imbracamintea noastra anosta sau poate distrage atentia de petele de supa de pe hanoracul nostru.Nimic mai fals."



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Hainele si incaltamintea in superstitii, legende , traditii

Culoarea hainelor si personalitatea
Femeile in fusta au succes in viata Femeile in fusta au succes in viata Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Tuturoe ne place sa decoperim. dar e nevoie si de acea intriga care ne face sa vrem sa descoprim un lucru anume. Deci e de inteles. daca suntem prea expuse, nu mai e nimic de descoperit, iar daca ascundem tot nu mai atragem atentia, deci in mod indirect nu mai prezentam interes in a fi descoperite.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.